30 Οκτ 2013

To Facebook παρουσιάζει το Messenger επανασχεδιασμένο για το Android

Το Facebook πρόσφατα σχεδίασε εκ νέου την εφαρμογή Messenger για το Android και φέρνει πολλές βελτιώσεις. Θα παρατηρήσετε ότι ο νέος σχεδιασμός, θυμίζει έντονα το iOS 7 και σε μερικά από τα screenshots που διέρρευσαν από το Kit Kat που έχουμε δει. Η εφαρμογή έλαβε επίσης μερικούς νέους τρόπους για να βρείτε τους φίλους σας πιο γρήγορα....

Όταν βλέπετε το μπλε σήμα Messenger στην εικόνα ενός φίλου, σημαίνει ότι είναι στο Messenger και μπορείτε να επικοινωνήσετε αμέσως.
 
Επιπλέον, μπορείτε επίσης να στείλετε μήνυμα στους φίλους σας, αλλά εάν δεν είστε συνδεδεμένοι στο Messenger απλά φροντίστε να έχετε τον προσωπικό αριθμό του τηλεφώνου σας επιβεβαιωμένο ώστε να μπορούν να σας στείλουν μήνυμα πίσω.

Τώρα ένα εντελώς νέο σύστημα μενού έχει τεθεί σε εφαρμογή. Υπάρχουν τώρα τρεις στήλες με τις λειτουργίες της εφαρμογής. 
 
Υπάρχει η στήλη επαφές, όπου μπορείτε να βρείτε όλους τους φίλους σας και να συνομιλήσετε μαζί τους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που συγχρονίζονται στη συσκευή σας, υπάρχει η στήλη των πρόσφατων μηνυμάτων και μια στήλη Ρυθμίσεις όπου μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε ρυθμίσεις όπως η κοινή χρήση τοποθεσίας.
 
Update:  
If you want to sideload the app before it rolls out to everyone, you can download it here. 
You may have to uninstall your current version, though. 
Πηγή : via - droid-life.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...