28 Οκτ 2013

10 Τάσεις του Φετινού Χειμώνα 2013 - 2014!!

Για να ενημερωθούμε για τις τάσεις του φθινόπωρου και του χειμώνα που ακολουθεί!! Φθινόπωρο 2013, Χειμώνας 2013-2014 λοιπόν με νέες τάσεις και φυσικά με παλιές που επανέρχονται ή διατηρούνται από την περασμένη σεζόν....
1. Ζιβαγκο

Ένα σχέδιο που το επιλέγουμε γιατί μας κρατάει ζεστές και γιατί κρύβει ατέλειες και γραμμές σε πιο μεγάλες ηλικίες. Φέτος λοιπόν που είναι in fashion θα έχει την τιμητική του ακόμη περισσότερο!
 
2. Ογκωδες κασκόλ

Φαίνεται πως οι σχεδιαστές έχουν σκοπό να μας κρατήσουν ζεστές φέτος. Κι αν στη χώρα μας δεν το έχουμε μεγάλη ανάγκη αφού οι θερμοκρασίες δεν είναι ιδιαίτερα χαμηλές, τα μεγάλα “γεμάτα” κασκόλ μας αρέσουν πολύ γιατί πολύ απλά μας δίνουν στυλ!

3. Βελουδο

Συνεχίζει από την περασμένη σεζόν που ήταν πρόταση αλλά δεν κατάφερε να γίνει τάση. Γα να δούμε φέτος θα είναι η χρονιά του?

4. Μεταλλικα

Για λάμψη στην εμφάνιση μας είναι ότι πιο ιδανικό αρκεί να υπάρχει μέτρο στην απόχρωση και στο πόσο μεγάλη είναι η επιφάνεια που καλύπτουν.

5. Δαντελα

Chic, elegant και φυσικά διαχρονική, η δαντέλα και πάλι στο προσκήνιο για τους προφανείς λόγους!

6. Κόκκινο

Λέγεται ότι θα είναι ο πρωταγωνιστής για φέτος τον χειμώνα. Σε πιο σκούρες αποχρώσεις μέχρι μπορντό. 
 
7. Παστέλ
Αγαπημένα φυσικά, για τη γλυκύτητα των αποχρώσεων τους που είναι ότι ακριβώς χρειαζόμαστε τον μουντό χειμώνα!
 
8. Η τσάντα του γιατρού

Η τσάντα με το κλασσικό αυτό σχέδιο που έχει γίνει γνώστη ως η τσάντα του γιατρού κρατήθηκε αρκετά στα catwalks. Δε μένει παρά να δούμε αν θα κρατηθεί και στο street style που επίσης καθορίζει τα trends κάθε σεζόν.9. Μικροσκοπικό clutch
Σαφώς και λιγότερο πρακτικό και ευρύχωρο από του μεγάλους φάκελους που πρωταγωνιστούσαν τόσο καιρό, τα φετινά βραδινά τσαντάκια προτείνονται μικροσκοπικά με πολλές από εμάς να σκαφτόμαστε λίγο παραπάνω την απόκτηση τους αφού ποτέ δεν παίρνουμε μόνο το κινητό μας στις εξόδους μας.


10. Στολισμός
Αυτό επικρατεί φέτος σε ρούχα τσάντες παπούτσια. Πέτρες που θυμίζουν πολύτιμους λίθους στολίζουν αξεσουάρ φορέματα κ.α. δίνοντας ένα πιο επίσημο και classy ύφος στο Look μας. Αρκεί φυσικά η χρήση τους να έχει μέτρο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...