27 Οκτ 2013

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/10

Το να φοβάσαι την σιωπή σημαίνει ότι φοβάσαι τον εαυτό σου. Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα....
ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Υπάρχουν διάφορα θέματα που θα λύσετε σήμερα γιατί έχετε πάρει αποφάσεις δύναμης μέσα σας και δεν θα υποχωρήσετε για κανένα και για τίποτα.

Ερωτικά: Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα κάνετε μια πολύ ερωτική γνωριμία η οποία ήρθε για να μείνει. Ίσως η καλή σας μοίρα να σας φρόντισε παραπάνω αυτή την ημέρα και όχι μόνο τους νεοφώτιστους αλλά και τους υπόλοιπους.

Καριέρα & Οικονομικά: Ανακαλύπτετε κάποιες άκρες που ίσως να σας βοηθήσουν με το παραπάνω για να κερδίσετε κάποια χρήματα από εκεί που δεν το περιμένατε. Παραμείνετε αισιόδοξοι.

ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά: Θέλετε να έχετε έναν βασιλικό τρόπο αντιμετώπισης από τους γύρω σας και ίσως να μην αντιληφθείτε ότι υπάρχει εγωισμός από την πλευρά σας. Καλό είναι να εμπιστεύεστε γιατί μπορεί να περάσετε κρίση αρνητικής ενέργειας για κάποια άτομα που είναι γύρω σας.

Ερωτικά: Βγαίνει έντονο το πάθος στην επιφάνεια και αυτό δείχνει ότι όταν ερωτεύεστε έχετε έναν ψυχισμό πολύ περίεργο γιατί είστε απόλυτοι. Το Λιοντάρι και ο Σκορπιός σας ιντριγκάρουν αλλά και ο Υδροχόος δεν πάει πίσω.

Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να μην είστε τόσο απόλυτοι γιατί μερικές φορές δεν κάνετε ευέλικτες κινήσεις και αυτό δεν σας βοηθάει στις εδώ και τώρα επιλογές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά: Η προσωπική σας ταυτότητα θα φανεί πιο εύκολα γιατί μέσα σας έχετε και ένα πολύ έντονο στοιχείο δημιουργίας αλλά και ηθοποιίας. Τα ταξίδια, οι γνώσεις και οι επαφές με αξιόλογα άτομα θα σας ευχαριστήσουν.

Ερωτικά: Σήμερα θα ανοίξετε τα χαρτιά σας και θα κάνετε με ένα μεγαλόπρεπο τρόπο την ερωτική σας εξομολόγηση. Σίγουρα δεν έχει συνηθίσει το άτομο που σχετίζεστε να του κάνετε τέτοιες εξομολογήσεις γιατί είστε πιο απλοί και πρακτικοί. Κυρίως αν έχετε επαφή με Παρθένο ίσως να νιώθετε άβολα με τέτοιους είδους εξομολογήσεις.

Καριέρα & Οικονομικά: Αναζητάτε να κάνετε επαφές ακόμα και σήμερα που είναι αργία. Αλλά θα δείτε ότι σας είναι πιο εύκολο να κάνετε γνωριμίες όταν είστε χαλαροί παρά όταν πιέζεστε και είστε υποχρεωμένοι να αντιδράσετε συγκεκριμένα λόγω της ένταξής σας σε ένα εργασιακό μοντέλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά: Θέλετε να περάσετε καλά χωρίς να έχετε μπελάδες ή άγχη στο κεφάλι σας. Η σταθερότητα των αποφάσεων για σας είναι το πιο σημαντική. Σήμερα θα κινηθείτε με γνώμονα την καρδιά σας και αυτό είναι σημαντικό.

Ερωτικά: Αφήνετε κάποιες κακίες και μνήμες που σας έχουν πληγώσει γιατί βλέπετε ό ότι δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς αν θέλετε να κάνετε κάποια αλλαγή. Ο Κριός μερικές φορές σας ξεφεύγει αλλά σήμερα θα έχετε καλή επαφή.

Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθετε ότι είστε στο κέντρο των εξελίξεων και προσπαθείτε να κρατηθείτε ψύχραιμοι γιατί υπάρχουν ευκαιρίες και πιθανόν να μην μπορείτε εύκολα να τις βάλετε σε ένα καλούπι. Αν οργανωθείτε περισσότερο θα δείτε ότι θα έχετε άμεσα αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ 
Γενικά: Εσείς θα δώσετε το κεντρικό πρόσταγμα για αυτό μην αρνείστε την δύναμή σας από φόβους του παρελθόντος. Έχετε μεγάλες αντοχές και μπορείτε να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα περάσετε πολύ όμορφα.

Ερωτικά: Έχετε μεγάλη τύχη για αυτό είστε πολύ ευδιάθετοι και κυρίως οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου. Πάντως έχετε ανάγκη να κάνετε τρέλες και να έχετε και ενός είδους ελευθερία. Αυτό ένας Δίδυμος ή Τοξότης μπορεί να σας το προσφέρει.

Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε μια φάση που αξιολογείτε όλες τις ευκαιρίες με μεγαλύτερη προσοχή. Επειδή υπάρχει μια δυσκολία με το παρελθόν ενός ακινήτου μπορεί να νιώθετε άβολα. Αφήστε τα συναισθήματα που νιώθετε ότι σας θίγουν και ξανακερδίστε το παιχνίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Αν σας έλεγε κάποιος τώρα να αφήνατε όλα αυτά που κάνατε ίσως μερικοί από εσάς που βρίσκεστε σε φάση ξεκαθαρισμάτων να το κάνατε γιατί έχετε ανάγκη να βρείτε την πρωταρχική σας ταυτότητα μαζί με ελευθερία κινήσεων.

Ερωτικά: Επειδή τις τελευταίες ημέρες φροντίζετε περισσότερο την εμφάνισή σας ή ακόμα και το σώμα σας μέσω εντατικής γυμναστικής θα διαπιστώσετε ότι έχετε τραβήξει τα βλέμματα πάνω σας. Ο Ιχθύς σίγουρα δεν θα σας αντισταθεί αλλά φροντίστε να μην κρίνετε πολύ εύκολα.

Καριέρα & Οικονομικά: Αναγεννιέστε αυτή την περίοδο για αυτό μην σταματήσετε να αλλάζετε τον τρόπο που κινείστε επειδή μπορεί κάποιοι να σας παρασύρουν με ψευδαισθήσεις και με λάθος οράματα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Νιώθετε αισιόδοξοι και δυνατοί για αυτό θα πάρετε αποφάσεις που σίγουρα δεν θα μετανιώσετε μετά γιατί θα είναι κατόπιν μια πολύ σταθερής και σωστής εκτίμησης. Οι φίλοι και κυρίως Δίδυμος, Τοξότης θα σας βοηθήσουν σε κάποια θέματα.

Ερωτικά: Αν διαπραγματεύεστε με ένα πρόσωπο που έρχεται από το παρελθόν σίγουρα θα έχετε μέσα στην καρδιά σας πόνο. Σήμερα ίσως τελικά αποφασίζετε να σβήσετε από μέσα σας όλα τα σκοτεινά σημεία. Ο Ταύρος και ο Παρθένος είναι τα άτομα που μπορεί να είναι καρμικά για σας. Αντίθετα Λιοντάρι, Τοξότης και Υδροχόος έχουν άλλο τρόπο να σας κερδίσουν.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε προβληματιστεί με ποιον τρόπο θα διαχειριστείτε κάποια χρήματα ή ακόμα και ένα ακίνητο και δεν μπορείτε να βρείτε κάποια άκρη. Η αξιοπιστία σας θα βοηθήσει στο θέμα ενός χρέους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Είναι η ημέρα που θα κάνετε τις περισσότερες κοινωνικές επαφές. Για αυτό θα αναγκαστείτε να βάλετε τα καλά σας και να κινηθείτε με ένα πολύ βασιλικό τρόπο.

Ερωτικά: Όταν είναι να βάλετε τη σφραγίδα σας σε ένα πολύ προσωπικό κομμάτι στην σχέση σας θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις και να χρησιμοποιήσετε και το ρομαντικό στοιχείο, κυρίως αν σχετίζεστε με Κριό ή Λιοντάρι.

Καριέρα & Οικονομικά: Περιμένετε να αποδοθεί δικαιοσύνη για κάποια πράγματα που έχετε προσφέρει και ίσως να μην έχετε ακόμα πάρει πίσω αυτά που σας αξίζουν. Μπορεί να είναι και κάποια εσωτερική μπλόφα η οποία να σας μπλοκάρει και να μην μπορείτε να ελιχθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά: Υπάρχουν κάποια πρόσωπα που σχετίζονται με το παρελθόν σας και ίσως να σας κάνουν να βιώνετε κάποιες πληγές. Αλλά η σημερινή ημέρα θα σας ωθήσει από μια εσωτερική δύναμη να συγχωρήσετε και να κατανοήσετε τις περίεργες και ίσως και εκδικητικές συμπεριφορές. Ίσως δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι οι αδύναμοι εκδικούνται και οι δυνατοί συγχωρούν.

Ερωτικά: Το ίδιο ισχύει και στην ερωτική σας κατάσταση γιατί έχετε κάποιες πληγές από ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι Ταύρος, Καρκίνος ή Αιγόκερως. Αλλά με την σημερινή σας συμπεριφορά ή θα συγχωρήσετε και θα κάνετε χώρο για την αγάπη ή θα έχετε μεγαλύτερη κατανόηση. Οι ελεύθεροι θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο και θα έχετε μεγάλη ερωτική ανταπόκριση.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες ευκαιρίες να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο με αναθεωρημένες απόψεις που θα σας οδηγήσουν βέβαια σε μεθοδευμένες και πρακτικές κινήσεις χωρίς υπερβολές και υπερεκτιμήσεις. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να κλείσετε μια δουλειά ή να πάρετε κάποια χρήματα άμεσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά: Έχετε κατά νου ότι χρειάζεται να κάνετε υπερβάσεις που θα σας βγάλουν από τα όριά σας, κυρίως αν πρόκειται για τα παιδιά σας ή για ένα φίλο σας.

Ερωτικά: Μερικές φορές ενώ έχετε ζεστασιά δεν το δείχνετε γιατί λειτουργείτε με τους τύπους που σας εμποδίζουν να είστε εκφραστικοί. Τώρα όμως αν ανοιχτείτε θα δείτε νέα πρόσωπα να είναι πολύ κοντά σας. Ο Κριός, Καρκίνος και Τοξότης θα είναι πολύ κοντά σας.

Καριέρα & Οικονομικά: Ανταποκρίνεστε άμεσα σε καταστάσεις που βλέπετε ότι είναι για την πρόοδό σας. Για αυτόν τον λόγο αναγνωρίζετε προσωπικές σας φιλοδοξίες τις οποίες μερικές φορές καταπιέζετε για χάρη του συνόλου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Ανοίγεστε και ενδιαφέρεστε άμεσα για το προβλήματα των γύρω σας. Όσο πιο πολύ σπάτε τον εσωτερικό σας εγωισμό και μοιράζεστε τα προβλήματά σας με τους γύρω σας τόσο θα προχωράτε στον δρόμο της εξέλιξης.

Ερωτικά: Μπορεί να χρειάζεται να προχωρήσετε αλλά συγχρόνως δεν θα πρέπει να φοβάστε την απόρριψη. Το Λιοντάρι και ο Ζυγός θα σας κάνει ένα ιδιαίτερο άνοιγμα. Ο δε Παρθένος μπορεί να επιστρέψει και πάλι κοντά σας κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες.

Καριέρα & Οικονομικά: Ανανεώνεστε μέσα από την διαφορετικότητα και την πρωτοπορία. Ο Τοξότης μπορεί να σας βοηθήσει για να κάνετε κάποιες κινήσεις που θα σας βγάλουν από την δύσκολη θέση.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Μην αμφισβητείτε την προσωπική σας δύναμη. Δεν είναι ανάγκη να έχετε πάντα ένα πρόσωπο να σας συμπαραστέκεται ή να σας κρατάει το χέρι. Την ευαισθησία σας μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε άλλα θέματα.

Ερωτικά: Ίσως να σας βγουν κάποιες επιθυμίες στην επιφάνεια που άλλες φορές δεν τις εκφράζετε. Για αυτό θα έχετε μια δύναμη που δεν θα την αναγνωρίζετε, αν βέβαια την αφήσετε να βγει στην επιφάνεια. Το Λιοντάρι έχει πάνω σας μια ιδιαίτερη γοητεία.

Καριέρα & Οικονομικά: Αν αφήσετε τον ψυχισμό σας ελεύθερο θα κάνετε πολλά πράγματα γιατί έχετε εσωτερική δύναμη. Όσοι έχετε ένα ακίνητο μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να το εκμεταλλευτείτε. 
Πηγή: astrology
Επιμέλεια : NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...