29 Οκτ 2013

To επαναστατικό στυλό που μετατρέπει τις χειρόγραφες σημειώσεις σε ψηφιακές!! (Video)

Η Livescribe ανακοίνωσε τη νέα έκδοση του έξυπνου στυλού της (μετά το Livescribe Sky) με την ονομασία Livescribe 3 Smartpen σχεδιασμένο να μεταφέρει τις χειρόγραφες σημειώσεις σου απευθείας στο smartphone ή το tablet σου. Η χρήση του Livescribe 3 Smartpen είναι εξαιρετικά απλή:...
Ανοίγεις το στυλό και ξεκινάς να γράφεις στο ειδικό χαρτί της εταιρείας όπως ακριβώς θα κρατούσες οποιαδήποτε χειρόγραφη σημείωση.

Από εκεί το κείμενό σου μεταφέρεται αυτόματα σε ψηφιακή μορφή στη συσκευή που έχεις συνδεδεμένη μέσω Bluetooth και στη συνέχεια μπορείς να το διαβάσεις, να το επεξεργαστείς, να το προσθέσεις στο ημερολόγιο σου, να το στείλεις μέσω email κ.α.

Επιπλέον, με το νέο στυλό μπορείς να ηχογραφήσεις και ήχο (σε περίπτωση που δεν προλαβαίνεις να σημειώνεις όσο γρήγορα χρειάζεται) ο οποίος συνδέεται με τα ψηφιακά αντίγραφα των σημειώσεων σου.

Το Livescribe 3 Smartpen διατίθεται σε δύο εκδόσεις: 

Η πρώτη περιέχει ένα σημειωματάριο 50 φύλλων, ένα καλώδιο φόρτισης USB και ένα δοχείο μελανιού και κοστίχει $149.95. 

Η δεύτερη έκδοση (Pro) περιλαμβάνει ένα σημειωματάριο 100 φύλλων, το καλώδιο φόρτισης, ένα extra δοιχείο μελανιού καθώς και ετήσια συνδρομή στο Evernote Premium και κοστίζει $199.95. Προς το παρόν η εφαρμογή Livescribe+ είναι διαθέσιμη για iOS συσκευές και αναμένεται σύντομα για Android.
Δείτε video
Πηγή : techgear

Επιμέλεια : Mykonos Ticker Τεχνολογία
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...