26 Οκτ 2013

TOP 10 Music countdown by DJ Piko!!!

Σα να το μετάνιωσε ο καιρός που χειμώνιασε και ξανάπιασε καλοκαίρι! Με καλοκαιρινή διάθεση λοιπόν σας καλωσορίζουμε και αυτό το Σαββατοκύριακο στο TOP – 10 Music countdown από το Mykonos Ticker. Μπορεί λοιπόν να φτάσαμε στο τέλος του Οκτώβρη αλλά ο ήλιος που μας αγκαλιάζει τις τελευταίες μέρες θυμίζει άνοιξη. Κάθε εβδομάδα προσπαθούμε να είμαστε η καλύτερή σας μουσική παρέα για το weekend σας, αν και αυτή την φορά θα είναι τριήμερο!!!...
Όπως κάθε εβδομάδα εσείς είστε αυτοί που δημιουργείτε τα καλύτερα TOP – 10 με dance τραγούδια από τον Ελληνικό αλλά και διεθνή χώρο.

Ξεκινώντας με το ξένο TOP – 10, η κορυφή συνεχίζει να είναι Ελληνική. Δύο δίδυμα “φωτιά” για την dance μουσική έβγαλαν ένα αποτέλεσμα το οποίο έχετε αγαπήσει εδώ και ένα μήνα περίπου αφήνοντας τη διασκευή του Hardwell στη δεύτερη θέση για ακόμη μία εβδομάδα. Οι Runway σε μια διασκευή έκπληξη του τραγουδιού Gypsy heart των Playmen οδηγούν την κορυφή και σήμερα.

Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή :
1. Playmen feat. Hadley – Gypsy Heart (Runway remix)

2. Mark Knight & Funkagenda – Man with the red face (Hardwell remix)

3. Consoul Trainin vs Pink Noisy – The girl that lost in Mestral

4. Jason Darulo – Talk dirty

5. Bang La Decks – Utopia

6. Hector feat DJ Kas – Face down

7. Housetwins – Alphabet

8. Otherview & Chris Willis – People (Feel the love)

9. Angel Stoxx feat. Drew – Let go

10. Serge Devant feat. Hadley – Dice

Μετά το Dice από τον Serge Devant τη σειρά παίρνουν οι Master Tempo για να μας βάλουν φωτιά.

Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1. Master Tempo feat. Sin – Παίρνω φωτιά

2. Νίνο – Τόσο περίπου σ’ αγαπώ

3. Μέλισσες – Η μόνη επιλογή (Christaf & DJ Staif Club remix)

4. Μπλαζέ – Στο παράθυρό σου

5. OGE feat Josephine – Για μια ακόμα φορά (Reggaeton Remix)

6. TNS feat. Ελευθερία Ελευθερίου – Πες πως με θες

7. Demy – Μένω (Etostone remix)

8. Στέφανος Δημοσθένους – Για σένα μόνο

9. Vegas – Ακόμα

10. Σάκης Ρουβάς – Όλα καλά (Κωνσταντίνος Παντζής Remix)
Αν έχεις τον Σάκη Ρουβά να σου τραγουδάει ότι όλα είναι καλά τότε σίγουρα κάθε αρνητική διάθεση εξαφανίζεται. Και πώς να μην εξαφανιστεί αφού σας έχουμε ένα εκπληκτικό non – stop DJ set από έναν από τους πιο καταξιωμένους DJs και παραγωγούς στον κόσμο. Μετά από πολλά σχόλιά σας, η απαίτησή σας έγινε διαταγή μας. Σας παρουσιάζουμε μετά από αρκετό καιρό τον Solomun. Live set από το Pacha Club που αλλού, στην Ibiza. Ακολουθώντας το παρακάτω link και πατώντας το κουμπάκι με το PLAY μπορείτε να το απολαύσετε.


Μετά από μιάμισης ώρας set φτάσαμε στο τέλος μας. Τα νέα μου μπορείτε να τα μαθαίνετε από το Facebook group DJ Piko strikes back καθώς και να μου στέλνετε όπως κάνετε κάθε εβδομάδα τα μηνύματά σας στο Facebook profile Piko Apiko. . Καλό τριήμερο να έχετε και ας ελπίσουμε ότι το νόημα της Εθνικής μας εορτής στο να αντιστεκόμαστε δηλαδή σε όποιον θεωρείται εχθρός μας να το πράττουμε με σθένος, λογική και πείσμα όπως οι πρόγονοί μας. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα λοιπόν… Keep on groovin’!!! CU!!!
Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...