31 Οκτ 2013

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/10

"Να περιμένεις το καλύτερο. Να είσαι έτοιμος για το χειρότερο. Να αξιοποιείς ότι προκύπτει".
Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.......
 

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Ξεπερνάτε κάποιες δυσκολίες σε πρακτικό επίπεδο γιατί εσείς οι ίδιοι είστε πιο προσιτοί και εύκολοι στις επαφές σας. Σίγουρα ο αέρας της επικοινωνίας σας πηγαίνει γιατί εκεί τελικά φαίνονται οι δυνάμεις σας. Ο καλλωπισμός του σώματος και της εμφάνισης θα σας δώσει μεγάλη ενέργεια.
Έρωτας: Αναζητάτε να περάσετε λίγο ρομαντικά γιατί, με τις υποχρεώσεις και τις υπηρεσίες που παρέχετε από εδώ κι από εκεί, που χρόνος για τέτοια. Ζυγός και Υδροχόος είναι επί των επάλξεων. Ο Σκορπιός παραμένει κρυμμένος αλλά συνεχίζει με τον τρόπο του να σας εξουσιάζει και κυρίως στο σεξουαλικό κομμάτι.
Καριέρα & Οικονομικά: Η συνεργασία που ίσως κάνετε αυτές τις ημέρες θα είναι αρκετά κερδοφόρα. Μπορεί να μην αποδώσει άμεσα αλλά ίσως ανοίξει μια πηγή εσόδων για το μέλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά: Έχετε πολλά σκαμπανεβάσματα μέχρι να αποφασίσετε ότι ίσως θα ήταν καλύτερο να συμβιβαστείτε με πρόσωπα και καταστάσεις, γιατί τελικά αυτό θα σας φέρει αρμονία και ισορροπία. Η ενασχόληση με θέματα περιποίησης και διατροφής θα σας κάνει καλό.
Έρωτας: Μην αφήνετε να σας ξεφεύγουν μέσα από τα χέρια σας ευκαιρίες λόγω της συντηρητικότητας που έχετε σε κάποια θέματα. Επίσης μην ταυτίζετε τις εμπειρίες του παρελθόντος με τις τωρινές. Γιατί τώρα μπορεί να έχετε γνωρίσει ένα καλό πρόσωπο και να χάνετε την ευκαιρία. Κυρίως με Ζυγό η Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο κάνετε συνδυασμό μεταξύ πράξης, δράσης και εφαρμογής κάποιου σκοπού. Και θα μείνετε ευχαριστημένοι γιατί ελέγχετε κατά κάποιο τρόπο με συντονισμένες προσπάθειες τα οικονομικά σας και αυτό σας κάνει καλό. Γενικά όμως, χρειάζεστε αέρα επικοινωνίας και όχι στασιμότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά: Έχετε δώσει τον καλύτερο σας εαυτό για να σπάσετε τα εμπόδια που κάθε λίγο και λιγάκι παρουσιάζονται. Είναι σαν να έχετε κλείσει παλιά τεφτέρια τα οποία μένουν ακόμα ανοιχτά από το παρελθόν σας. Αλλά σήμερα θα δείτε ότι όλα θα ρέουν πιο εύκολα.
Έρωτας: Το ξέρετε ότι αρέσετε σε κάποιο πρόσωπο πολύ περισσότερο από αυτό που τελικά σας δείχνει. Βέβαια, υπάρχουν αναστολές και πιθανόν να έχετε στριμωχτεί από έναν Σκορπιό ή Αιγόκερω. Με τον Τοξότη και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα τα πάτε πολύ καλά.
Καριέρα & Οικονομικά: Μέσα στην αναμπουμπούλα περιμένετε κάτι που μπορεί να σας βγάλει από αδιέξοδο και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Θα έχετε την υποστήριξη ενός ατόμου το οποίο θα σας κάνει συστάσεις για να κλείσετε μια δουλειά. Χρήματα θα πάρετε αλλά θα τα διαθέσετε σε υποχρεώσεις που σας καίνε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά: Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο απολαμβάνετε τα αποτελέσματα κάποιων κινήσεων τις οποίες κάνατε από ένστικτο. Και τώρα για να προχωρήσετε, ίσως πρέπει να κάνετε κάποιες διπλωματικές κινήσεις με φίλους αλλά και να διευθετήσετε ένα νομικό θέμα. Μπορεί να επιχειρήσετε να πάρετε ρούχα και κολόνιες που σας ανεβάζουν την διάθεση αλλά με οικονομικό τρόπο.
Έρωτας: Έχετε κατά κάποιον τρόπο ηρεμήσει και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο που δεν σας κωλύει τίποτε. Για αυτό θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Με τον Κριό ή τον Ζυγό υπάρχουν κάποιες διαφωνίες, αλλά με κάποιο τρόπο έχετε καταλάβει τις ανάγκες τους.
Καριέρα & Οικονομικά: Ευνοείστε από το περιβάλλον σας και σίγουρα θεωρείστε τα αγαπημένα παιδιά των γύρω σας. Αυτό όμως δεν σας εξασφαλίζει ότι θα ξελασπώσετε εύκολα αν δεν κάνετε τις ανάλογες κινήσεις. Αφιερώστε περισσότερο συναισθηματικό χρόνο για να μιλήσει το ένστικτό σας. Η διπλωματία θα βοηθήσει.

ΛΕΩΝ 
Γενικά: Είστε σε φάση μεγαλύτερης οργάνωσης αλλά και μετασχηματισμού γιατί κάνετε κάποιες εσωτερικές διεργασίες οι οποίες σας ωριμάζουν. Προσπαθώντας να καταλάβετε τις προθέσεις των άλλων εσείς ανοίγετε περισσότερο. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε σημαντικές ευκαιρίες για νέες φιλίες αλλά και δραστηριότητες που σας αρέσουν.
Έρωτας: Το ότι ψειρίζετε μερικές φορές την συμπεριφορά του αγαπημένου σας προσώπου και κυρίως αν σχετίζετε με έναν Ιχθύ δεν είναι και τόσο κακό γιατί έχετε ανάγκη κάπου να προσδιορίσετε και πάλι την σχέση σας σε υγιή βάση. Μια συζήτηση που έχει πολλές εξηγήσεις ίσως να κουράσει και να γίνει και κάπως πιεστική. Η γνωριμία με έναν Παρθένο πάνω σε ταξίδι ίσως να σας τραβήξει για κάτι περαιτέρω.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθώντας να κερδίσετε κάποια χρήματα και βάζοντας την λογική σας σε τάξη ίσως να βοηθήσει να καταστρώσετε από την αρχή κάποια προγράμματα που δεν τα τηρείτε τις πιο πολλές φορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είστε στα φόρτε σας γιατί αναγνωρίζετε την αξία σας εσείς οι ίδιοι και αυτό σας κάνει καλό. Οι πιθανότητες να κάνετε κάτι καινούργιο ακόμα και σε επίπεδο δημιουργικό είναι πολύ έντονες. Αρκεί να μην χάνετε το κουράγιο σας γιατί πολλές φορές κριτικάρετε οι ίδιοι τον εαυτό σας.
Έρωτας: Έχετε κατά νου να πείτε πράγματα τα οποία φοβόσαστε ότι πιθανόν να σας εκθέσουν αλλά τελικά θα δείτε ότι, αν τα πείτε με έναν καλό τρόπο, θα περάσετε τα μηνύματά σας. Απλά, μην περιμένετε τεράστιες εξελίξεις από την μια στιγμή στην άλλη.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναζητάτε να βρείτε κάτι που θα σας δώσει και πάλι κίνητρα να τρέξετε και να κινηθείτε με έναν πιο δυναμικό τρόπο. Κι αυτό θα γίνει, αρκεί να μην έχετε απαιτήσεις που είναι έξω από τα όρια σας.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Η πιθανή σας απομόνωση ίσως βοηθήσει στο να καταλάβετε κάποια πράγματα που αφορούν τις φιλικές και προσωπικές σας σχέσεις. Γι αυτό αφουγκραστείτε καλύτερα τι είναι αυτό που θέλετε.
Έρωτας: Έχετε μια αναβλητικότητα γιατί νιώθετε αρκετά κουρασμένοι και ψυχικά πιεσμένοι. Ίσως θα πρέπει να δώσετε λίγο χρόνο στη ζωή σας για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις εφ όλης της ύλης. Επειδή υπάρχει πίεση σε μερικούς για να κάνετε οικογένεια, καλό είναι να μην αγχώνεστε γιατί όλα θα γίνουν με το χρόνο τους.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε ευκαιρίες να αναπτύξετε και να μεγαλώσετε κάποια δουλειά, αλλά να προσέχετε γιατί μπορεί να γίνουν υπερβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Υπάρχουν φορές που έχετε κάποιες ευκαιρίες να γίνετε πιο light και αυτό σας βοηθάει στο να γίνετε περισσότερο δημιουργικοί, καλλιτεχνικοί αλλά και επικοινωνιακοί. Το παρελθόν σας σίγουρα θα σας δώσει ώθηση και θα πρέπει να βρείτε πως θα αλλάξετε τα κακώς κείμενα.
Έρωτας: Είστε κάπως εγκλωβισμένοι ή δέσμιοι μιας κατάστασης την οποία ίσως να μην μπορείτε να αντιμετωπίσετε άμεσα. Γι αυτό, από αυτή τη στιγμή, σταματήστε να βγάζετε υποκειμενικά συμπεράσματα. Η σχέση μ' έναν Παρθένο θα μπει σε κανονικό δρόμο.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα κάνετε κάτι καλό ώστε να δραστηριοποιηθείτε σε τομείς που μπορείτε εύκολα να αποκομίσετε κέρδος. Η πιθανή συνεργασία μ' ένα πρόσωπο ίσως σας φέρει άμεσα αποτελέσματα, ενώ οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα κάνετε τολμηρά ανοίγματα που θα σας δημιουργήσουν μεγάλη αισιοδοξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά: Σωματική ευαισθησία ίσως σας κάνει πιο προσεκτικούς στις υπερβολές. Επειδή έχετε πολλά πράγματα να κάνετε ίσως να πρέπει να τα βάλετε όλα σε μια τάξη. Κάποιοι φίλοι σας λειτουργούν πολύ περίεργα και πιθανόν να ενοχληθείτε. Καλύτερα αφήστε τα πράγματα να εξελιχτούν παρά να βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα.
Έρωτας: Η Αφροδίτη στον Τοξότη έχει ακόμα μια μικρή πορεία να διανύσει. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα δεχτείτε τα δώρα της και την ευεργεσία της. Ίσως να μην γίνονται ακριβώς όπως τα έχετε μέσα στο μυαλό σα, αλλά σας έχει βοηθήσει τουλάχιστον ν' ανοίξετε την καρδιά σας η οποία συχνά παραμένει κλειστή. Ο Ταύρος, το Λιοντάρι και ο Παρθένος θα είναι από τα άτομα που θα σας κινητοποιήσουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες για τις οποίες θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να τις αξιοποιήσετε. Και επίσης χρειάζεται να σκύψετε πάνω στις λεπτομέρειες για να έχετε πλήρη αποτελέσματα. Θα ανταμειφθείτε όμως και με το παραπάνω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά: Θα χρειαστεί να γίνετε περισσότερο αρμονικοί και ισορροπιστές απέναντι σε κάποιες καταστάσεις τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστείτε για να τα βγάλετε πέρα. Η πιθανή σας δραστηριότητα με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα θα σας δώσει το κάτι παραπάνω.
Έρωτας: Αναζητάτε την ποιότητα και την εκλέπτυνση μέσα στην σχέση σας. Αυτό όμως τελικά χρειάζεται να ξεκινήσει από εσάς και όχι από το άλλο πρόσωπο. Η επαφή με Ζυγό θα χρειαστεί να είναι ιδιαίτερη αλλά και περισσότερο επικοινωνιακή.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναζητώντας να φύγετε από αυτά που σας πνίγουν και σας καταπιέζουν, κάνετε συνεργασίες οι οποίες χρειάζονται δουλειά για να πετύχουν. Μην το βάζετε κάτω ο χρόνος θα είναι με το μέρος σας. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα πετύχετε κάτι πάρα πολύ καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Με το να ξεκαθαρίζετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε, μόνο με αυτόν τον τρόπο, θα δεχτείτε και τις ανατροπές που μπορεί να συμβούν και οι οποίες θα προέρχονται από εσάς. Για αυτό μην επιτρέψετε σε κάποια άτομα να κρατούν το ένα μέρος σας δεμένο με το παρελθόν.
Έρωτας: Επιτέλους ένα κομμάτι τις επικοινωνίας σας θα αποκατασταθεί και εκεί που νομίζατε ότι είχε χαλάσει δια παντός, εκεί θα γίνουν τα θαύματα. Κυρίως μ' ένα πρόσωπο που η σχέση σας είναι ήξεις- αφήξεις και δεν έχει ακόμα φανεί τι θα γίνει μεταξύ σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Το ίδιο συμβαίνει με τα οικονομικά σας. Οι ελπίδες σας πάλι αναπτερώνονται και σίγουρα θα βρεθείτε μπροστά σε νέες ευκαιρίες τις οποίες μπορεί να μην βλέπατε παλιά.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Η δυναμική σας έχει απογειωθεί σε μεγάλα ύψη και γι αυτό θα γίνει κάτι πολύ σημαντικό. Αρκεί να παραμείνετε κάπως απερίσπαστοι στο δικό σας έργο και να μην αφομοιωθείτε από τους άλλους.
Έρωτας: Μην ανακατεύετε πολλά πράγματα μεταξύ τους. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν με τον δικό τους τρόπο. Προπάντων, επιδιώξτε να είστε αρμονικοί και επικοινωνιακοί. Η σχέση με Δίδυμο, Παρθένο, Ζυγό θα γίνει πιο εύκολη.
Καριέρα & Οικονομικά: Ανακαλύπτετε τα καλύτερα σας κομμάτια και με αυτό τον τρόπο θα βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Χρειάζεστε μόνο συγκέντρωση προς ένα στόχο για να πάρετε αποτελέσματα.


Πηγή : astrology.gr
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...