25 Οκτ 2013

Τα 10 πιο θρυλικά φορέματα όλων των εποχών...

Δείτε ποια είναι τα 10 πιο θρυλικά φορέματα όλων των εποχών φορεμένα από τις μεγαλύτερες σταρ του Hollywood...


Όντρεϊ Χέπμπορν (1954)
Αυτό το υπέροχο λευκό λουλουδάτο φόρεμα με τη ζώνη του οίκου Givenchy που φόρεσε η θρυλική ηθοποιός στα Oscar το 1954 αναδείκνυε τη θηλυκότητα και το υπέροχο στυλ της ηθοποιού.
 

Μπριζίτ Μπαρντό (1954)
Η πανέμορφη ηθοποιός εμφανίστηκε το 1954 στο Φεστιβάλ των Καννών με αυτό το λευκό φόρεμα και τα μακριά γάντια.

Γκρέις Κέλι (1955)
Η ηθοποιός κέρδισε το Oscar Καλύτερης Ηθοποιού το 1955 φορώντας αυτή την εκπληκτική πράσινη τουαλέτα Edith Head συνδυάζοντάς τη με λευκά γάντια.

Σοφία Λόρεν (1955)
Την ίδια χρονιά η Σοφία Λόρεν σε ηλικία 21 ετών εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ των Καννών φορώντας μία φανταστική λευκή τουαλέτα, λευκή γούνα και μακριά γάντια.

Φάρα Φόσετ (1978)
Ένα πάρα πολύ σέξι φόρεμα του Stephen Burrows επέλεξε να φορέσει ο άγγελος του Τσάρλι στα Oscar το 1978. Το λουκ της ηθοποιού ήταν πολύ πιο χαλαρό από τις Οσκαρικές εμφανίσεις στις οποίες έχουμε συνηθίσει αλλά και πάρα πολύ εντυπωσιακό.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα (1987)
Στο Φεστιβάλ των Καννών εμφανίστηκε η Νταϊάνα με τον τότε σύζυγό της Πρίγκιπα Κάρολο φορώντας μία αέρινη γαλάζια τουαλέτα και ασορτί φουλάρι της Catherine Walker.

Σίντι Κρόφορντ (1991)
Υπάρχει μόνο μία λέξη για να περιγράψεις αυτή την εντυπωσιακή κόκκινη Versace τουαλέτα - σέξι. Το πανέμορφο μοντέλο εμφανίστηκε στα Oscar μαζί με τον τότε αγαπημένο της Ρίτσαρντ Γκιρ και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ (1994)
Το υπέροχο αυτό μαύρο φόρεμα με τις τεράστιες παραμάνες έχει ψηφιστεί ως το πιο iconic φόρεμα κόκκινου χαλιού όλων των εποχών.
 

Ούμα Θέρμαν (1995)
Μία πολύ όμορφη λιλά τουαλέτα του οίκου Prada φόρεσε στα Oscar η όμορφη ηθοποιός συνοδευόμενη από τον πατέρα της. Τότε, το 1995, η Ούμα είχε προταθεί για Oscar Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας για το ρόλο της στην ταινία Pulp Fiction.


Κέιτ Μος (1997)
Το σούπερ μόντελ εμφανίστηκε με μία φανταστική γκρι τουαλέτα με τον τότε αγαπημένο της Τζόνι Ντεπ στο Φεστιβάλ των Καννών το 1997.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...