16 Μαρ 2016

Οι String Demons (οι Δαίμονες της χορδής) στο Θέατρο Απόλλων

Τα αδέρφια Κωνσταντίνος και Λυδία Μπουντούνη εμφανίζονται στο "Απόλλων" σε μία «συμφωνική γιορτή» με βάση τα έγχορδα........
Οι «String Demons» έρχονται στο Θέατρο "Απόλλων", στις 19 Μαρτίου 2016 και ώρα 21:00, για να μας παρασύρουν σε μία «Συμφωνική γιορτή», με βάση τα έγχορδα σε όλα τα μέρη της μουσικής.

Oι «String Demons», ο Κωνσταντίνος και η Λυδία Μπουντούνη, τα δύο αδέλφια από την Ελλάδα, με τα δύο κλασικά τους όργανα προκαλούν μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία και το ενδιαφέρον του κόσμου, αποκτώντας, όπου παίζουν, φανατικό κοινό.

Η μουσική τους κινείται από το παραδοσιακό στο κλασικό, από το heavy metal στο λαϊκό, από τους εκκλησιαστικούς ύμνους στο ρεμπέτικο, στο rock και όπου φτάνει η μουσική με θετική ενέργεια, τρέλα, ρυθμό και έγχορδα.

Το «δαιμόνιο» πρόγραμμά τους θα το συμπληρώσουν με κομμάτια από τον καινούργιο δίσκο τους, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από μεγάλη εταιρία ταυτόχρονα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό .

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 10€, Β΄ εξώστης 7,5€
Προπώληση: Ταμείο θεάτρου & www.ticketservices.gr
Παραγωγή Art –Tc Live
Υπεύθυνη προβολής & επικοινωνίας: Τζένη Παπαζιού

Λίγα λόγια για τους «String Demons»
Ο βιολοντσελίστας, Κωνσταντίνος Μπουντούνης, και η βιολονίστα, Λυδία Μπουντούνη, ή αλλιώς «String Demons», ξεκίνησαν να συνεργάζονται μόνιμα τον Μάρτιο του 2014, μετά από μια πορεία με σπουδές, βραβεύσεις σε διαγωνισμούς, ηχογραφήσεις και συναυλίες σε πολλά μέρη, αίθουσες και μουσικές σκηνές της Ελλάδας (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών-Θεσσαλονίκης, Ηρώδειο, Παρνασσός, Δημοτικά Θέατρα κ.ά.) και στο εξωτερικό (Αμερική, Γαλλία, Αυστρία, Αγγλία, Ιταλία, Τουρκία).

Με δάσκαλους τους Renato Ripo και Δημήτρη Σέμση, αντίστοιχα, πήραν τα διπλώματά τους με άριστα παμψηφεί και Α΄ βραβείο, ενώ έχουν λάβει μέρος σε σεμινάρια και master classes με τους Misha Maisky, Sergei Kravtsenko, Natalia Gutman, Raphael Oleg, Antonio Meneses. Έχουν τιμηθεί με βραβεία και μετάλλια σε διαγωνισμούς και έχουν συμμετάσχει ως σολίστ σε CD, όπως «Βαγγέλης Μπουντούνης: 100 κιθάρες-Live στο Ηρώδειο», «Historia de un Amor», «Live στο Mέγαρο Μουσικής Αθηνών». Έχουν ηχογραφήσει επανειλημμένα συναυλίες για την EBU και την Ελληνική Ραδιοφωνία.

Από το 2004 είναι μόνιμοι σολίστ της μεγάλης κιθαριστικής ορχήστρας του Βαγγέλη Μπουντούνη, «100 Κιθάρες», και από το 2014 πραγματοποιούν συναυλίες σε κατάλληλους χώρους, όπως το Μέγαρο Μουσικής, το θέατρο Badminton, το μοναδικό Ηρώδειο και αλλού, πλαισιωμένοι από το εντυπωσιακό αυτό μουσικό σχήμα των 100 Κιθάρων.

Ήδη κυκλοφορεί ένα mini album από την FM Records με τίτλο το όνομα τους, προάγγελος του επερχόμενου. Oι «String Demons», αν και έχουν ξεκινήσει σαν group μόλις το 2014, έχουν ήδη τα πρώτα τους sold out .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...