3 Μαρ 2016

Σε ΟΤΑ α' και β' Βαθμού και Υπουργεία παλαιοί επιτυχόντες του ΑΣΕΠ

Συνάντηση του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χριστόφορου Βερναρδάκη, πραγματοποιήθηκε με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αδιόριστων ΑΣΕΠ......
Κατά τη συνάντηση έγινε ένας απολογισμός της υλοποίησης των εκκρεμούντων κατανομών από τους παλιούς διαγωνισμούς ΑΣΕΠ (από το 2009 και έπειτα).

Επισημάνθηκε ότι, από τις εκκρεμότητες παλαιότερων διαγωνισμών έχουν ήδη υπογραφεί 883 κατανομές, με την πλειοψηφία να έχει τοποθετηθεί στις αντίστοιχες υπηρεσίες.

Εκκρεμούν ακόμη 850 κατανομές που αφορούν επιτυχόντες ΑΣΕΠ των κατηγοριών ΠΕ και ΤΕ στους ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού και οι οποίες αναμένεται να πραγματοποιηθούν στις επόμενες μέρες.

Στο επόμενο δίμηνο θα έχουν ολοκληρωθεί επιπλέον περίπου οι τελευταίες περίπου 500 κατανομές σε Υπουργεία.

Επίσης, θα ολοκληρωθεί η επανακατανομή των ΔΕ που αφορούσε την πρόσληψή τους στους ΟΤΑ και η οποία είχε παγώσει ως το τέλος 2016.

Η επανακατανομή θα γίνει σύμφωνα με το άρθρο 32 του νόμου 4369/2016 που προβλέπει την τοποθέτησή τους σε φορείς και υπηρεσίες του Δημοσίου σύμφωνα με τις παρούσες ανάγκες.

«Με τις τελευταίες αυτές κατανομές θα κλείσει μια μεγάλη επταετή εκκρεμότητα για το Ελληνικό δημόσιο», τονίζει για το θέμα, ο αναπληρωτής Υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Χριστόφορος Βερναρδάκης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...