2 Μαρ 2016

Προχωράει ο διαγωνισμός για την επέκταση του διαδρόμου στο αεροδρόμιο Σύρου

Συνάντηση Γιώργου Μαραγκού με την Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη
Η επέκταση του διαδρόμου του αεροδρομίου της Σύρου αποτέλεσε βασικό θέμα στη σημερινή συνάντηση μεταξύ.......
της νέας Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κας Μαρίνας Χρυσοβελώνη και του Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης, κ. Γιώργου Μαραγκού. Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, κ. Αλέξης Αθανασίου, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου.

Η νέα Υφυπουργός, πλήρως ενήμερη για το μείζον ζήτημα της επέκτασης του διαδρόμου του αεροδρομίου, τόσο από τον προκάτοχό της, κ. Παναγιώτη Σγουρίδη, όσο και από τα υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου δεσμεύτηκε, σε αγαστή συνεργασία με τον αρμόδιο Υπουργό, κ. Χρήστο Σπίρτζη, να προβεί στις αναγκαίες ενέργειες για την επίσπευση των διαδικασιών δημοσίευσης του διαγωνισμού.

Όπως είναι γνωστό, από προηγούμενες ανακοινώσεις του Δήμου μας, το έργο της επέκτασης του διαδρόμου του αεροδρομίου έχει παρουσιάσει εξαιρετική πρόοδο το τελευταίο διάστημα μετά από ενέργειες της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου, του Διοικητή της ΥΠΑ, καθώς και των αρμόδιων Διευθύνσεων Συγκοινωνιακών Υποδομών και Υποδομών Αεροδρομίων.

Νιώθουμε την ανάγκη για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε θερμά για την εξέλιξη της διαδικασίας και τη συμβολή στην ευόδωση των προσπαθειών μας, τον πρώην Υφυπουργό, κ. Π. Σγουρίδη, τη νέα Υφυπουργό, κα Μ. Χρυσοβελώνη, καθώς και τον αρμόδιο Υπουργό, κ. Χ. Σπίρτζη, για την καθοριστική συμβολή τους, σε συνεργασία με τα αρμόδια στελέχη της ΥΠΑ και του Υπουργείου, με στόχο την υλοποίηση ενός έργου πνοής που θα συμβάλλει στη βελτίωση της αναπτυξιακής προοπτικής, καθώς και στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της πρωτεύουσας των Κυκλάδων και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, το Επιμελητήριο Κυκλάδων και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την έμπρακτη υποστήριξη τους στην πρόοδο των σχετικών διαδικασιών.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...