2 Μαρ 2016

Τουρνουά μπάσκετ «3 on 3» και Αθλητικός Τουρισμός στην συνάντηση Κουντουρά -Μαραγκού

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, σταθερά προσανατολισμένος στην ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού και ιδιαίτερα του αθλητικού
Προγραμματισμένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 02 Μαρτίου 2016, με την αναπληρώτρια Υπουργό Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά, στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, κ. Γιώργος Μαραγκός, ο διεθνούς φήμης.......
Συριανός καλαθοσφαιριστής, κ. Γιώργος Πρίντεζης, υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου Τουρισμού, καθώς και αθλητικοί δημοσιογράφοι της ΕΡΤ.

Η συνάντηση αφορούσε στη διερεύνηση εκ μέρους του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης της δυνατότητας έμπρακτης υποστήριξης για τη μεγάλη μπασκετική διοργάνωση «3 on 3» που σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στο νησί μας.

Στην Υπουργό παρουσιάστηκαν αναλυτικά από τους παριστάμενους οι πτυχές, ο σχεδιασμός και οι προδιαγραφές για αυτή τη μοναδική διοργάνωση, η οποία θα έχει τουριστικό, αθλητικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Η κα Κουντουρά επέδειξε ιδιαίτερη θέρμη, προκειμένου η εν λόγω διοργάνωση να τεθεί υπό την επίσημη αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, ενώ παράλληλα δεσμεύτηκε και για την οικονομική συνδρομή από την πλευρά του Υπουργείου, στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

Η αθλητική διοργάνωση «3 on 3» αναμένεται να είναι εβδομαδιαίας διάρκειας και θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Ιουλίου, στην Πλατεία Μιαούλη, μπροστά από το Δημαρχείο, όπου θα τοποθετηθούν οι απαραίτητες ειδικές εγκαταστάσεις και υποδομές (γήπεδα μπάσκετ, κερκίδες κλπ.). Τις πρώτες πέντε ημέρες θα γίνουν αγώνες καλαθοσφαίρισης «3 on 3», στις οποίες θα συμμετέχουν ηλικίες που θα ξεκινούν από το Δημοτικό, ενώ το τελευταίο τριήμερο θα διεξαχθούν αγώνες με πολύ μεγάλα ονόματα από το χώρο του ελληνικού, ευρωπαϊκού και παγκόσμιου μπάσκετ, σύμφωνα με τις επαφές που έχουν πραγματοποιηθεί έως σήμερα από τον Γιώργο Πρίντεζη.

Αξίζει να τονιστεί ότι έχει εξασφαλιστεί η τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ, ενώ εξετάζεται η κάλυψη και από διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα, καθώς και η μετάδοση σε χώρες του εξωτερικού μέσω live – streaming.

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, σταθερά προσανατολισμένος στην ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού και ιδιαίτερα του αθλητικού, θέλει να φιλοξενήσει μια ακόμη πολύ μεγάλη διοργάνωση στο νησί μας, που θα προβάλλει τουριστικά τη Σύρο εντός και εκτός Ελλάδας. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν επαφές με χορηγούς και υποστηρικτές, προκειμένου να πλαισιώσουν αυτή τη πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Καταλήγοντας, ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης και ο Δήμαρχος προσωπικά επιθυμούν να εκφράσουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους προς τον κορυφαίο Συριανό αθλητή, Γιώργο Πρίντεζη, για την καθοριστική συμβολή του με στόχο την πραγματοποίηση αυτού του πολύ μεγάλου γεγονότος, δεδομένου ότι χωρίς την υποστήριξή του θα ήταν πολύ δύσκολο να επιτευχθεί η φιλοξενία μια διοργάνωσης τέτοιου βεληνεκούς.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...