18 Μαρ 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/3

"Εκπλήξεις και απρόοπτα"
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο.....
 

AdTech Ad
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο Ουρανός στο ζώδιο σου σε καλεί να κάνεις την διαφορά, επιλέγοντας να κινηθείς με έναν τρόπο που κανείς δεν περιμένει. Αυτό μπορεί να αφορά τόσο στην καθημερινότητα σου, όσο και στις πνευματικές αναζητήσεις σου. Παράλληλα, είναι πιθανό να μυηθείς σε «high tech» καταστάσεις αλλά και σε μια πρωτοποριακή μέθοδο θεραπείας.

Ερωτικά
Μια αποκάλυψη μπορεί να γίνει αιτία κι αφορμή μιας αναταραχής στην προσωπική σου ζωή, είτε είσαι ο/η δράστης, είτε το θύμα! Σε κάθε περίπτωση πάντως να θυμάσαι ότι στην παρούσα φάση τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Από την μια πλευρά, μπορεί να αιφνιδιαστείς δυσάρεστα από μια αποκαλυπτική εξέλιξη στην δουλειά ή τις φιλικές σχέσεις σου, από την άλλη όμως θα έχεις την ευκαιρία να οργανωθείς και να εμπλουτίσεις τον επαγγελματικό εξοπλισμό σου. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που σου παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία.

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος προσπαθεί να σου αλλάξει... γούστα και μυαλά και βέβαια έχεις κάθε δικαίωμα να «αμυνθείς», υπερασπίζοντας τις αρχές σου. Μήπως όμως έχει «κάπου» δίκιο;

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ένα απρόσμενο γεγονός μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στα επαγγελματικά σου αλλά εκείνο που πρέπει να θυμάσαι περισσότερο είναι ότι υπό τις παρούσες συνθήκες τα εύκολα γίνονται δύσκολα και τα δύσκολα εύκολα! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός δημιουργεί τις προϋποθέσεις για επαφές με άτομα ή φορείς, που ασχολούνται με κάτι σπάνιο ή ιδιαίτερο.

Ερωτικά
Η περιέργεια και το ανοικτό πνεύμα σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε μια ξεχωριστή γνωριμία. Το ενδιαφέρον μάλιστα είναι ότι η έλλειψη κοινών σημείων είναι κι αυτή που κάνει μια ενδεχόμενη σχέση ακόμη πιο... προκλητική!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Καλό είναι να ξεπεράσεις την δυσκολία προσαρμογής σου σε νέες καταστάσεις, αφού ο ενεργός Ουρανός δείχνει διατεθειμένος να σε «σοκάρει» με μια απότομη αλλαγή των δεδομένων. Παράλληλα όμως είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με άτομα που χαρακτηρίζονται από το πρακτικό τους πνεύμα και μπορούν να συνεισφέρουν θετικά σε μια υπόθεση σου.

Ερωτικά
Ποτέ δεν σου άρεσαν οι αιφνιδιασμοί αλλά αν θες να διατηρήσεις την... ψυχική σου ισορροπία, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι το να μην παίρνεις και τόσο σοβαρά συμπεριφορές που υπαγορεύονται από μια διάθεση πειραματισμού.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου μπορεί να αναδείξει τόσο τα προτερήματα, όσο και τα ελαττώματα σου κι επειδή κατά την διάρκεια της ημέρας είναι πιθανό να προκύψουν πολλές έκτακτες καταστάσεις προσπάθησε να «βγάλεις» τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε τελικά να πετύχεις τους στόχους σου αλλά και να κερδίσεις την εκτίμηση ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει.

Ερωτικά
Η διάθεση σου να δοκιμάσεις κάτι νέο μπορεί να σε παρασύρει να κάνεις πράγματα που δεν συνηθίζεις. Κι αν μεν πειραματιστείς με το ταίρι σου, τότε έχει καλώς. Αν όμως «ξανοιχτείς» με αγνώστους, ποτέ δεν ξέρεις τι σε... περιμένει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Όσο κι αν κάποιοι/ες προσπαθούν να σε... μπερδέψουν με τους πειραματισμούς τους, εσύ μπορείς να βασιστείς στις οργανωτικές σου ικανότητες αλλά και στην «επιστημοσύνη» σου, ώστε όλα να βρουν τον δρόμο τους, σύμφωνα με τις επιθυμίες σου. Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύες σε καλεί να αλλάξεις το πλαίσιο ή τους οικονομικούς όρους μιας συνεργασίας.

Ερωτικά
Ένα μάλλον νεαρό άτομο θα προσπαθήσει να ανατρέψει τις σταθερές σου, με όπλο μια «καταλυτική» λογική. Από την στιγμή όμως που έχεις κι εσύ τα επιχειρήματα σου, απλά... διασκέδασε την όλη κατάσταση!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Επειδή είναι πολύ πιθανό να προκύψουν έκτακτες καταστάσεις στην δουλειά σου αλλά και σε σχέση με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, καλό είναι να απευθυνθείς στους ειδικούς, πριν «πελαγώσεις» με λεπτομέρειες που δεν είναι δυνατόν να γνωρίζεις. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να αλλάξεις πολιτική και προτεραιότητες στις συνεργασίες σου.

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, καλό είναι να την «φρεσκάρεις» κάνοντας από κοινού κάποια καινούρια πράγματα. Αν πάλι είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να κάνεις μια γνωριμία, που θα έχει... ραγδαία εξέλιξη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Μια ξαφνική έμπνευση μπορεί να σε βγάλει από το πρόγραμμα σου, τελικά όμως φαίνεται να... αξίζει τον κόπο! Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική στην δουλειά σου ή να κάνεις εκείνες τις αλλαγές που θα σε ξεμπλοκάρουν και θα σου επιτρέψουν να συνεχίσεις την πορεία σου χωρίς περιττά «βάρη».

Ερωτικά
Μια –κατά τα άλλα- επαγγελματική συνάντηση μπορεί να αποκτήσει έναν πιο «προσωπικό» χαρακτήρα, το πιθανότερο όμως είναι κάθε ερωτική διάθεση να εξαντληθεί τελικά σε λεκτικά παιχνίδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει την ανάγκη σου για επικοινωνία με όλο τον κόσμο, ενώ δεν αποκλείεται να σου προκύψει κι ένα έκτακτο ταξίδι. Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύες σε καλεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου, αν μάλιστα μοιραστείς τις σκέψεις και τα σχέδια σου με κάποιον ειδικό, τα αποτελέσματα θα είναι ακόμα καλύτερα.

Ερωτικά
Στην παρούσα φάση καλό είναι να μην προγραμματίζεις τίποτα, αφού πολλά είναι εκείνα που μπορεί να συμβούν και να ανατρέψουν τα σχέδια σου. Καλύτερα λοιπόν να αφεθείς στην «ροή» των γεγονότων κι... όπου βγει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Μια μάλλον απρόσμενη επίσκεψη ή συνάντηση μπορεί να σου αλλάξει το πρόγραμμα, κάτι όμως που δεν πρέπει να σε ανησυχεί, αφού τελικά θα αποζημιωθείς μαθαίνοντας κάποια πράγματα που θα σου φανούν χρήσιμα τόσο στην δουλειά σου, όσο και στις καθημερινές συναλλαγές σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να ανανεώσεις τον προσωπικό σου χώρο.

Ερωτικά
Η διάθεση σου είναι μάλλον ασταθής, κάτι που μπορεί να ενισχυθεί κι από όλα αυτά που βλέπεις να συμβαίνουν γύρω σου και δεν έχουν καμία σχέση με μια «καθώς πρέπει» κατάσταση. Ω καιροί, ω ήθη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Με τις «ευλογίες» του Ουρανού, ο ιδιαίτερος και ξεχωριστός τρόπος με τον οποίο συνηθίζεις να κινείσαι, βρίσκει ανταπόκριση, κάτι που θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τις πιο «προχωρημένες» πτυχές της σκέψης αλλά και της δημιουργικότητας σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια απρόσμενη είδηση για ένα οικονομικό θέμα σου ή να σου επιστραφούν κάποια δανεικά.

Ερωτικά
Η πειραματική σου διάθεση κορυφώνεται, φρόντισε ωστόσο να απευθυνθείς σε πρόσωπα που έχουν την διάθεση να «παίξουν» και δεν παίρνουν στα σοβαρά τα «άλματα» της σκέψης και τις... προβοκάτσιες σου!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Το γενικό κλίμα είναι μάλλον ασύμβατο με την ψυχολογία σου κι επειδή δεν συνηθίζεις να επικροτείς ούτε την προκλητικότητα, ούτε και τις καθαρά τεχνοκρατικές προσεγγίσεις, το πιθανότερο τελικά είναι να «αποσυρθείς» στον... κόσμο σου, με συντροφιά τα όνειρα και τις ελπίδες σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να «θίξει» και τις οικονομικές ισορροπίες σου.

Ερωτικά
Αναμφίβολα αυτήν την περίοδο είσαι περιζήτητος/η, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έλκεις και τα κατάλληλα για σένα πρόσωπα. Και μέχρι να «καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός» είναι προτιμότερο να τηρήσεις στάση αναμονής.
Πηγή:astrology
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...