19 Φεβ 2016

Επίσημη παρουσίαση του1st TRIMORE Syros Triathlon 2016

Το 1st TRIMORE Syros Triathlon 2016 απέκτησε ακόμη μεγαλύτερη υπόσταση, καθώς,........
την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016, στον πολυχώρο της diaplous s.s.d.a. Ltd “diaplous Training Experience Concept – Ford T.C.”, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίασή του.

Ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, κ. Γιώργος Μαραγκός, και ο επικεφαλής της ομάδας TRIMORE, κ. Κωνσταντίνος Μητρόπαπας, υποδέχθηκαν Δημοσιογράφους και Μέσα, διοργανωτές άλλων τριάθλων, τριαθλητικές ομάδες, αθλητές, φίλους, χορηγούς, υποστηρικτές και αρωγούς.

Η Σύρα, στις 10, 11, και 12 Ιουνίου 2016 υποδέχεται, με τις καλύτερες προδιαγραφές, τους λάτρεις του αθλητισμού – τριάθλου, τους κυνηγούς της ξεχωριστής εμπειρίας, αλλά και όλους εκείνους που θέλουν να συνδυάσουν ένα τριήμερο στην Αρχοντική Πρωτεύουσα των Κυκλάδων, χειροκροτώντας την προσπάθεια, το πάθος, την αφοσίωση, αλλά και συμμετέχοντας σε πλήθος παράλληλων δράσεων για μικρούς και μεγάλους.

Το νησί συμπαρατάσσεται στη διοργάνωση και με τον τρόπο του διεκδικεί την καθιέρωση ενός θεσμού, που θα αναδείξει παράλληλα με το κυρίως αθλητικό περιεχόμενό του και τις υπόλοιπες πτυχές, πραγματική πολιτιστική, ιστορική, αρχιτεκτονική περιουσία για κάθε επισκέπτη.

Εντός των επόμενων εβδομάδων πρόκειται να ακολουθήσει, στην Ερμούπολη, επίσημη παρουσίαση στα τοπικά Μέσα και δύο εβδομάδες πριν τη διοργάνωση, επίσης στην Ερμούπολη, εκτενής παρουσίαση όλου του event.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΕΡΤ, ΑΝΤ1, ΣΚΑΙ, MEGA και όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ για την παρουσία και την υποστήριξή τους.

Η διοργάνωση σας προ(σ)καλεί με κεντρικό μήνυμα:

«Ελάτε να σας παραΣΥΡΟυμε»!!! 
Το teaser (https://www.youtube.com/watch?v=IIVAEBL3LL0) είναι ήδη στον αέρα και οι εγγραφές συνεχίζονται!

Δείτε εικόνες απο την παρουσίαση του1st TRIMORE Syros Triathlon 2016 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...