13 Μαρ 2016

TOP - 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Καλωσήρθατε σε ένα καρναβαλικό TOP – 10 Music countdown από το Mykonos Ticker. Πότε ήρθε πότε τελειώνει κανείς μας δεν το κατάλαβε. Μα φυσικά μιλάμε για το καρναβάλι!!! Με τόσα που συμβαίνουν γύρω μας......
πραγματικά μία εορταστική περίοδος που πέρασε πιο σύντομα από ποτέ. Μια το τεράστιο πρόβλημα με τους πρόσφυγες, μια η καθημερινότητα έκανε πολλούς μας να ξεχάσουμε αυτό που κάποτε λέγαμε ξέφρενο γλέντι καρναβαλιού με τα ατέλειωτα γέλια και τις μεταμφιέσεις ολόκληρων παρεών. 
 
Εμείς πέρα από την παρουσίαση των καλύτερων chart τα οποία επιλέγετε εσείς κάθε εβδομάδα θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε στο ρυθμό του καρναβαλιού με τον δικό μας τρόπο.

Πρώτο chart λοιπόν και φυσικά ένα τραγούδι που στην κυριολεξία έχει κατασκηνώσει στην πρώτη θέση. Playmen και stand by me now.

Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:
1. Playmen – Stand by me now

2. Mark F. Angelo & Eric Lumiere - New Day

3. Adele – Hello (Consoul Trainin remix)

4. Benny Benassi & Vassy - Even If

5. DJ Katch - The Horns

6. Hardwell – Blackout

7. Basto & Natasha Bedingfield – Unicorn

8. Dimitri Vegas & Like Mike vs. W&W – Arcade

9. Deepjack, Andrey Keyton feat. Irina Gi - Give It Back

10. R3hab & Quintino - Freak 


Νέο entry για αυτή την εβδομάδα έχουμε τους R3hab και Quintino να μας λένε freak. Εκεί συναντάμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη με τη νέα του μπαλάντα θα χαθώ πριν να φύγω.

Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1. Μιχάλης Χατζηγιάννης - Θα Xαθώ Πριν Φύγω

2. Γιώργος Αλκαίος - Στα Βαθιά

3. REC – Έχω εσένα

4. Έλενα Παπαρίζου – Μισή καρδιά
5. Διονύσης Σχοινάς 15 Έτη Φωτός 
(Kostas Lainas Official Remix)

6. C:Real feat. OGE - Πόσα Λόγια

7. Ελένη Φουρέιρα – Δεν σου χρωστάω αγάπη

8. Μύρωνας Στρατής - Νικάει Το Φιλί

9. Σάκης Ρουβάς – Δυο θεοί

10. Vegas - Θέλω Να Ξαναρχίσω


Δεν τους αποχωριστήκαμε για πολύ καιρό από τα chart μας. Φυσικά μιλάμε για τους Vegas και το νέο entry μας για αυτή την εβδομάδα που λέγεται θέλω να ξαναρχίσω.

Κάθε εβδομάδα σας έχουμε συνηθίσει μετά τα chart μας να σας παρουσιάζουμε και ένα non – stop DJ set. Αυτή την εβδομάδα όμως λόγω και του τριημέρου και του καρναβαλιού λέμε να σας ταξιδέψουμε στη βασίλισσα χώρα αυτού, που δεν είναι άλλη από τη Βραζιλία και την πόλη του Rio De Janeiro.

Ακολουθώντας το παρακάτω link μπορείτε να δείτε την έναρξη του καρναβαλιού και φυσικά τις φαντασμαγορικές τους παρελάσεις. Ακολουθήστε το παρακάτω link πατήστε το κουμπάκι με το PLAY και φυσικά βάλτε την οθόνη σε full screen.

 
Πιστεύουμε να σας ανταμείψαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε και να σας μεταφέραμε στην μητέρα πατρίδα του καρναβαλιού φτάνοντας στο τέλος μας για ακόμη μία εβδομάδα. Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο Facebook profile Piko Valdez.

Επίσης για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε τo group μου στο facebook DJ Piko strikes back.

Όσο για να ακούτε τις νέες μου παραγωγές, διασκευές μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο  facebook DJ Piko.
Κάνοντας like στην προσωπική μου σελίδα μπορείτε να έχετε και τα free downloads των νέων μου διασκευών Όπως πολλοί έχετε ακούσει η νέα μου συνεργασία με τον παραγωγό του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός 94.9 Πέτρο Καρρά είναι γεγονός. Η πρώτη μας διασκευή στο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου σπάστα ήταν μόνο η αρχή. Μπορείτε να την ακούτε από το official κανάλι της Heaven music ακολουθώντας το παρακάτω link.

 
Η επόμενή μας δουλειά έχει να κάνει με ένα mashup στα τραγούδια του Σάκη Ρουβά όλα καλά και του Γιώργου Μαζωνάκη έχω περάσει και χειρότερα. Μπορείτε να την δείτε και να την ακούσετε στο παρακάτω link 

 
όπως και κάνοντας subscribe στο youtube κανάλι μας μπορείτε να βλέπετε τις δουλειές μας πρώτοι από όλους.

Μια νέα συνεργασία με την Αποστολία Ζώη μας έδωσε την εμπειρία να διασκευάσουμε το νέο της τραγούδι μια καλημέρα να μου λες. Με περισσότερα από 35 εκατομμύρια views στο original track Derek Hashalom η νέα διασκευή μας κυκλοφορεί από τη Heaven Music. Μπορείτε να την ακούσετε από το επίσημο κανάλι της ακολουθώντας το παρακάτω link.

 
Επίσης μην ξεχάσετε να γίνετε και μέλη στην επίσημη σελίδα της Noisy Records στο Facebook την οποία επιμελούμαστε με τον Πέτρο Καρρά και έχει να κάνει με όλες μας τις νέες παραγωγές.

Εμείς να σας ευχηθούμε να περάσετε ωραία τις τελευταίες μέρες του καρναβαλιού και να έχετε καλή Σαρακοστή όπως και καλά κούλουμα. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα μην ξεχνάτε… Keep on groovin’!!! CU!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...