8 Μαρ 2016

Ευχαριστήριο πρός τον Ευτύχη Βασιλάκη για το αφιέρωμα στη Σύρο από το “Blue Magazine” της Aegean-Olympic Air

Εκ μέρους του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, θα επιθυμούσαμε να ευχαριστήσουμε ολόθερμα τον Αντιπρόεδρο της Aegean Airlines, κ. Ευτύχη Βασιλάκη,......
και τα στελέχη της εταιρείας για τη σπουδαία πρωτοβουλία τους να αναδείξουν την ομορφιά, την ιστορία και τον πολιτισμό της Σύρου, μέσα από ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα εξαιρετικής ποιότητας στο “Blue Magazine”, το εξειδικευμένο έντυπο για θεματικό τουρισμό της Aegean και της Olympic Air, το οποίο διανέμεται στους επιβάτες της αεροπορικής εταιρείας.

Το αφιέρωμα προβάλλει τη Σύρο ως κεντρικό τουριστικό προορισμό και περιλαμβάνει πλούσιο και υψηλής αισθητικής φωτογραφικό υλικό, πλαισιωμένο με αναφορές στα σημαντικά αξιοθέατα του νησιού, σε τοπικά προϊόντα και σε επιχειρήσεις. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, δίνεται η δυνατότητα σε εκατοντάδες χιλιάδες επιβάτες, Έλληνες και ξένους, σε όλους τους προορισμούς της Aegean εντός και εκτός Ελλάδας, να γνωρίσουν το όμορφο νησί μας.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα πραγματοποιούνται συντονισμένες προσπάθειες και καινοτόμες δράσεις τουριστικής προώθησης και προβολής, επί τη βάσει προσεκτικού σχεδιασμού, ώστε να αυξήσουμε την ανταγωνιστικότητα του τουριστικού μας προϊόντος και να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες τουριστικές τάσεις και απαιτήσεις. Με στρατηγικές κινήσεις επιδιώκουμε την ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της Σύρου με έμφαση στο θεματικό τουρισμό και με άμεσο στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Κατά συνέπεια, τέτοιου είδους πρωτοβουλίες συμβάλλουν με αποφασιστικό τρόπο στην υλοποίηση των στόχων μας και η έμπρακτη υποστήριξη ανθρώπων με κύρος, όπως του κ. Βασιλάκη, μας τιμά και μας γεμίζει αισιοδοξία για το τουριστικό μέλλον του νησιού μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...