5 Μαρ 2016

Μητσοτάκης: Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται να καταργήσει τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στο κρασί (εικόνες)

Τη δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας να καταργήσει τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στο κρασί εξέφρασε,........
με δήλωσή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε, την Ετήσια Έκθεση «Οινόραμα 2016». 

Αναλυτικά τι είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ: 
«Εδώ στο Ζάππειο χτυπάει σήμερα η καρδιά της παραγωγικής Ελλάδας. Εκατοντάδες μικροί, μεσαίοι, μεγάλοι οινοπαραγωγοί εκθέτουν τα προϊόντα τους. Αποδεικνύουν ότι η Ελλάδα που ξυπνάει νωρίς, η Ελλάδα της παραγωγής, η Ελλάδα η οποία δεν διστάζει να κοιτάξει στα ίσια τις αγορές του εξωτερικού, μπορεί να διακριθεί.

Αυτήν την Ελλάδα οφείλουμε να τη στηρίξουμε. Αποτελεί δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας η κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί. Ενός φόρου, ο οποίος επιβλήθηκε χωρίς καμία λογική και ο οποίος δεν αποφέρει ουσιαστικά έσοδα στο κράτος. Το μόνο που κάνει είναι να επιβαρύνει τους Έλληνες παραγωγούς με μια υπέρμετρη γραφειοκρατία.

Την Ελλάδα της παραγωγής πρέπει να τη στηρίξουμε. 

Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί σημαία για τη Νέα Δημοκρατία. Αποτελεί ένα πεδίο συγκριτικού πλεονεκτήματος για τη χώρα. Αποτελεί ένα πεδίο δημιουργίας θέσεων απασχόλησης. Και κυρίως αποτελεί – όπως απεδείχθη εδώ, σήμερα, περίτρανα – ένα πεδίο δημιουργικής δράσης πολλών νέων ανθρώπων, που κόντρα στις συνθήκες αγωνίζονται να καταστήσουν το ελληνικό κρασί ανταγωνιστικό στις παγκόσμιες αγορές». 
Δείτε εικόνες 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...