4 Μαρ 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί αλμυρό σνακ - Δείτε ποιο είναι!!

Ενημέρωση σχετικά με ανάκληση σνακ
Κατά τη διενέργεια έκτακτων ελέγχων, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, διαπιστώθηκε η διάθεση σνακ «αλμυρό σνακ με γεύση πάπρικα», αλλοίωση..... των οργανοληπτικών του χαρακτήρων και συγκεκριμένα δυσάρεστη οσμή και γεύση. Στην ανάκληση του σνακ από την αγορά, προχωρά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Ο ΕΦΕΤ, και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια έκτακτων ελέγχων στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, διαπίστωσε τη διάθεση σνακ «αλμυρό σνακ με γεύση πάπρικα» ιταλικής προέλευσης, με αλλοίωση των οργανοληπτικών του χαρακτήρων και συγκεκριμένα δυσάρεστη οσμή και γεύση.

Πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική ονομασία «CRIK CROK Plus paprika», σε συσκευασία των 100g, με αριθμό παρτίδας P19052016D και ημερομηνία λήξης 19.05.2016, το οποίο παρασκευάστηκε από την Ιταλική εταιρεία «ICA FOODS SPA» και διακινήθηκε στην Ελλάδα από την επιχείρηση ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε. (Ολύμπου 32, Καλοχώρι Δ. Θεσσαλονίκης).

Η επιχείρηση έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασίες απόσυρσης / ανάκλησης του συγκεκριμένου προϊόντος, ενώ από πλευράς ΕΦΕΤ βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί την εν λόγω παρτίδα του ανωτέρω προϊόντος (φωτογραφία), να μην το καταναλώσουν".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...