7 Μαρ 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/3

"Πρόοδος και ανάπτυξη"
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο......
 

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Δία προσδίδει μια αναπτυξιακή προοπτική στην δουλειά σου, δεν αποκλείεται όμως να λειτουργήσει παρέχοντας σου απλά την δυνατότητα να ξεκουραστείς, μακριά από ευθύνες και υποχρεώσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να αξιοποιήσεις τα πλεονεκτήματα μιας όμορφης παρέας ή συντροφιάς, διασκεδάζοντας αλλά και αναπτύσσοντας δράσεις που ωφελούν πολλούς/ες.

Ερωτικά
Ο Ουρανός στο ζώδιό σου πολλαπλασιάζει τις προκλήσεις, είτε πρόκειται για εκείνες που απευθύνονται σε σένα, είτε για κάποιες που εκπορεύονται από σένα! Για την ώρα πάντως φαίνεται να προηγούνται κάποιες «δυνατές» αποκαλύψεις, που έρχονται.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε κάνει πιο αγαπητό/η στους άλλους και γενικότερα ανεβάζει τον δείκτη δημοφιλίας σου, κάτι που σου επιτρέπει να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου. Παράλληλα, η αντίθεση του Ήλιου με τον Δία προάγει την κοινωνικότητά σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά σε πρόσωπα που μπορούν και θέλουν να σε βοηθήσουν. Καλό είναι όμως να υπάρξουν πέρα από τις υποσχέσεις και... έργα!

Ερωτικά
Στην παρούσα φάση θα σου είναι πολύ εύκολο να τραβήξεις την προσοχή και το ενδιαφέρον ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει, μαζί του όμως αναμένεται να προσελκύσεις και άλλους/ες, που δεν ήταν στο «πρόγραμμα»!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Δία, φαίνεται να σου εξασφαλίζει την ηθική και οικονομική υποστήριξη ενός ισχυρού ατόμου, κάτι που μπορεί να δώσει την απαιτούμενη ώθηση στα σχέδιά σου. Φρόντισε ωστόσο να φανείς συνεπής στις υποσχέσεις σου και τις υποχρεώσεις που θα αναλάβεις, ώστε να δικαιώσεις 100% την εμπιστοσύνη που σου δείχνει. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου ανοίγει «πόρτες» και στο εξωτερικό.

Ερωτικά
Το κατά πόσον ένα λεκτικό ερωτικό παιχνίδι μπορεί να υποκρύπτει κι ένα γνήσιο ενδιαφέρον, είναι βέβαια συζητήσιμο! Δεν παύει όμως να βελτιώνει την ψυχολογία σου και να σε βοηθά να διαχειριστείς με μεγαλύτερη άνεση τις όποιες δυσκολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως μπορέσεις να αγοράσεις κάτι που «έχεις βάλει στο μάτι» εδώ και καιρό. Δεν αποκλείεται όμως και να στο δωρίσουν! Παράλληλα, η αντίθεση του Ήλιου με τον Δία σε καλεί να επικοινωνήσεις τα σχέδια και τις προθέσεις σου, αφού αναμένεται να βρεις αρκετά άτομα που ενδιαφέρονται για να βοηθήσουν, στα πλαίσια φυσικά, ενός αμοιβαίου συμφέροντος.

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω εξακολουθεί να θέτει το επιτακτικό δίλημμα «ή όλα ή τίποτα», στην παρούσα φάση όμως σου είναι πολύ πιο εύκολο να απολαύσεις τα καλά μιας ερωτικής «περιπέτειας», χωρίς να ορίζεσαι από «υψηλές προσδοκίες».

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Δία δημιουργεί ένα κλίμα αισιοδοξίας σε σχέση με την πορεία των οικονομικών σου, δεν θα έπρεπε όμως να παρασυρθείς σε αγορές, πριν λάβεις το επιπλέον ποσόν που αναμένεις. Κι εδώ είναι που ισχύει το «κάλλιο πέντε και στο χέρι». Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο προάγει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να συνάψεις μια συμφωνία, εξαιρετικά επωφελή και για τις δύο πλευρές.

Ερωτικά
Φαίνεται ότι δίπλα σου βρίσκεται ένα άνθρωπος πρόθυμος να σου σταθεί και να εκπληρώσει κάθε σου επιθυμία, εσύ όμως μάλλον δεν συγκινείσαι και τόσο, αφού έχεις αλλού το μυαλό σου. Τελικά χωρίς... «βασανάκι» δεν κάνεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Δία μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια συνεργασία, που θα σου λύσει πολλά προβλήματα και επιπλέον θα αναδείξει τα προσόντα και τις ικανότητές σου. Καλό είναι όμως να μην υποτιμήσεις τον εαυτό σου, παραχωρώντας δικαιώματα που δεν θα έπρεπε. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο, φαίνεται να σου εξασφαλίζει μια αξιοσημείωτη πρόοδο ή κάποιες ευκολίες στην δουλειά σου.

Ερωτικά
Αν ψάχνεις για σύντροφο που να μπορεί να σε «καλύψει» και στις επαγγελματικές σου αναζητήσεις, έχεις ίσως μια μοναδική ευκαιρία για να τον/την βρεις στα... πόδια σου! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, κάθε είδους συνεργασία γίνεται εφικτή.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που είναι φίλα προσκείμενα στις ιδέες ή τον τρόπο ζωής σου, κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει ώστε να εμπλουτίσεις και να αναπτύξεις ακόμη περισσότερο τα δημιουργικά ενδιαφέροντά σου. Επιπλέον ίσως να σου δώσει μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, η αντίθεση του Ήλιου με τον Δία συμβάλλει θετικά σε οτιδήποτε σχετίζεται με την εργασία σου.

Ερωτικά
Οι ευκαιρίες σου για να «παίξεις» και να φλερτάρεις πολλαπλασιάζονται, να θυμάσαι όμως ότι με τον Ουρανό να καραδοκεί απέναντί σου, όλα αυτά μπορεί να προετοιμάζουν το έδαφος για μια μεγάλη αλλαγή που έρχεται στην προσωπική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε ωθεί να διαμορφώσεις ένα άνετο και όμορφο περιβάλλον για σένα και τους οικείους σου, ενώ μπορεί να συμβάλλει θετικά και στην εξέλιξη ενός περιουσιακού θέματος. Παράλληλα, η αντίθεση του Ήλιου με τον Δία, αναμένεται να σου φέρει περισσότερα χαμόγελα, είτε λόγω μιας ευχάριστης εξέλιξης στην προσωπική σου ζωή, είτε εξ αιτίας ενός φίλου ή μιας φίλης που «προμοτάρει» τα σχέδιά σου.

Ερωτικά
Όσο κι αν προασπίζεσαι το «δικαίωμά» σου να έχεις την αποκλειστικότητα των πάντων με τον/την σύντροφο σου, υπάρχουν και στιγμές που καλείσαι να μοιραστείς την χαρά σου και με άλλα πρόσωπα, «τσεκάροντας» παράλληλα και την συνοχή της σχέσης σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Δία είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου με την βοήθεια μάλιστα ενός ισχυρού παράγοντα, που έχει τον τρόπο και τα μέσα να «σπρώξει» μια υπόθεσή σου. Από εκεί και ύστερα βέβαια καλείσαι να διαχειριστείς με σύνεση το πλεονέκτημά σου, αποφεύγοντας να «απλωθείς εκεί που δεν φτάνεις». Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση.

Ερωτικά
Από ενθουσιασμό σκίζεις και μάλιστα με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι σχεδόν βέβαιο ότι αν βάλεις κάποιον στόχο, θα τον πετύχεις. Το ερώτημα όμως είναι, για πόσο καιρό θα καταφέρεις να συντηρήσεις το ενδιαφέρον σου;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι συνθήκες ευνοούν τις αγορές ή τις επενδύσεις, ίσως μάλιστα σου γίνει μια πρόταση να συμμετάσχεις σε ένα project με ευοίωνες προοπτικές. Επιπλέον, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να λάβεις ένα όμορφο δώρο. Παράλληλα, η αντίθεση του Ήλιου με τον Δία ίσως σε φέρει σε επαφή με κάποια άτομα που «δεν σου γεμίζουν το μάτι», παρ’ όλα αυτά όμως μπορούν να συνεισφέρουν θετικά στις υποθέσεις σου.

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε κάνει λιγότερο ανοικτό/η σε οτιδήποτε ξεφεύγει από τις «νόρμες» σου, πολύ περισσότερο όταν γύρω σου κυκλοφορούν πρόσωπα που ξεχωρίζουν για την επιπολαιότητα τους. Δύσκολοι καιροί για «παλιομοδίτες»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σε φέρνει κοντά σε άτομα που σε συμπαθούν ή εκτιμούν το έργο και την στάση σου, με αποτέλεσμα κάποια πράγματα να γίνουν πολύ πιο εύκολα! Επιπλέον, σε ωθεί να βελτιώσεις την εξωτερική εμφάνιση σου. Παράλληλα, η αντίθεση του Ήλιου με τον Δία μπορεί να σε βάλει σε επιπλέον έξοδα, αν όμως αυτό σε βοηθά να «κτίσεις» ένα ακόμη καλύτερο προσωπικό προφίλ, τότε χαλάλι τους!

Ερωτικά
Έχεις μια ακόμη ευκαιρία να βρεθείς πιο κοντά με πρόσωπα που σε καλοβλέπουν, κάτι όμως που μπορεί να συμβεί ευκολότερα αν «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο. Μένοντας «εντός των τειχών», κόβεις ή τουλάχιστον περιορίζεις και την τύχη σου.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Δία δημιουργεί ένα θετικό κλίμα κι ίσως η αισιοδοξία σου να αρκεί για να συμπαρασύρεις κι άλλους σε ένα εγχείρημα από το οποίο κανείς δεν θα χάσει. Ακόμη όμως κι αν εσύ έχεις «τις μαύρες σου» θα έρθουν οι άλλοι να σε «σηκώσουν» και να σε... ξεσηκώσουν! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο, σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, με την βοήθεια κάποιων φυσικών σκευασμάτων.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση ό,τι και να σου συμβεί, μπορείς να του προσδώσεις την επιθυμητή διάσταση, φορώντας αν χρειαστεί τα... ροζ γυαλιά σου! Και το καλό είναι ότι μια τέτοια στάση ενδεχομένως να διώξει τις αμφιβολίες όσων δεν πείθονταν για τις καλές προθέσεις σου.
Πηγή:astrology
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...