7 Μαρ 2016

Πώς να αποκτήσεις τη σχέση που σου αξίζει;

Ακούει κανείς όλο και πιο πολύ σε συζητήσεις ανθρώπους να αναζητούν το σωστό σύντροφο. Επιθυμούν να αποκτήσουν μια σχέση όπου θα υπάρχει......
επικοινωνία, σεβασμός, κατανόηση, αποδοχή, ειλικρίνεια. Αξίες, αρχές, που δεν γίνεται να είναι πια τόσο δυσεύρετα. Ή μήπως είναι τελικά;

Αυτό που έχει σημασία πριν οδηγηθείτε σε ακραία συμπεράσματα, είναι να επανεξετάσετε τα κριτήρια σας.
• Τι είδους σχέση επιθυμείτε;
Είναι πολύ βασικό να δείτε τι ψάχνετε. Θέλετε μια σχέση με πάθος και ένταση που μπορεί να κρατήσει για λίγο; ή Αναζητάτε ένα σύντροφο που θέλετε να δημιουργήσετε μαζί του οικογένεια; 
Σίγουρα, δεν μπορείς να ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα καθώς δεν μιλάμε για ένα project που κοιτάς να πάρεις το μικρότερο ρίσκο αλλά για ανθρώπινες σχέσεις. 
Κι όμως, υπάρχει μια λογική σ’ όλο αυτό. Υπάρχουν γυναίκες που παραπονιούνται πως πέφτουν πάντα στους λάθους άντρες. Αυτό είναι μια ψευδαίσθηση που θα πρέπει να σταματήσει να αναπαράγεται.

Εμείς κάνουμε επιλογές και επικοινωνούμε αυτά που θέλουν οι άλλοι να δουν. Όποτε δεν είναι θέμα ατυχίας αλλά λάθος στον τρόπο επικοινωνίας. 
Αυτό διορθώνεται μόνο αν καταλάβετε τι θέλετε απ’ τη ζωή σας και αλλάξετε τα κριτήρια επιλογής σας.
• Που αναζητάτε το σύντροφό σας; 
Στο ιντερνέτ, σε μπαρ, στη δουλειά, από το κύκλο των φίλων σας, είναι βασικό να το εξετάσετε. Ανάλογα με τα ενδιαφέροντα σας και με το τι θέλετε μπορείτε να «συνάζετε» στα αντίστοιχα μέρη.
• Αυτό που επικοινωνείτε: 
Είναι πολύ βασικό να ξέρετε την εικόνα που δείχνετε. Ο τρόπος που κοιτάτε τους άλλους είναι ο τρόπος που θέλετε να σας δουν και να σας αντιμετωπίσουν. Γι’ αυτό βρείτε την εικόνα που θέλετε να προωθήσετε προς τα έξω.
via
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...