5 Μαρ 2016

TOP - 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Γεια σας! Πέρασε και η Τσικνοπέμπτη μια μέρα που όλη η Ελλάδα από άκρη σε άκρη μυρίζει ψητό και μπαίνουμε σιγά σιγά στους ρυθμούς του καρναβαλιού. Όπως καταλάβατε.......ένα Χριστός Ανέστη μας έμεινε και οδεύουμε ολοταχώς για καλοκαίρι!!! Άρχισαν λοιπόν τα πρώτα parties του καρναβαλιού, που σημαίνει διασκέδαση για τον κόσμο. Διασκέδαση που την έχουν όλοι ανάγκη αν λάβουμε υπόψιν μας όλα αυτά που γίνονται γύρω μας. Για αυτό το λόγο βρισκόμαστε και εμείς εδώ για να σας κρατήσουμε τη διάθεση στα ύψη με την καλύτερη μουσική παρέα του Σαββατοκύριακού σας.
 
Περνάμε λοιπόν στο πρώτο μας chart με τους Playmen να έχουν κάνει πραγματική κατάληψη στην πρώτη θέση. Stand by me now ένα τραγούδι που μόνο και μόνο για τον σκοπό που έχει γραφτεί αξίζει τη νούμερο ένα θέση. "me now" σε ένα τραγούδι αφιερωμένο στα αδέσποτα ζώα όλου του πλανήτη.

Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:
1. Playmen – Stand by me now
2. Adele – Hello (Consoul Trainin remix)

3. Mark F. Angelo & Eric Lumiere - New Day
4. Benny Benassi & Vassy - Even If
5. Hardwell – Blackout
6. DJ Katch - The Horns
7. Deepjack, Andrey Keyton feat. Irina Gi - Give It Back
8. Basto & Natasha Bedingfield – Unicorn

9. Robbie Rivera & Bob Sinclar - Move Right

10. Dimitri Vegas & Like Mike vs. W&W – Arcade

Δε θα μπορούσαμε να μην έχουμε για νέο entry τη νέα παραγωγή των Dimitri Vegas & like Mike. Το Ελληνικό δίδυμο που διαπρέπει στο εξωτερικό μαζί με τους W&W μας παρουσιάζει τη νέα του δουλειά με τίτλο Arcade. Εκεί συναντάμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη με μια μπαλάντα να μας λέει θα χαθώ πριν φύγω.
 
Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1. Μιχάλης Χατζηγιάννης - Θα Xαθώ Πριν Φύγω
2. Γιώργος Αλκαίος - Στα Βαθιά

3. REC – Έχω εσένα

4. Διονύσης Σχοινάς 15 Έτη Φωτός 
(Kostas Lainas Official Remix)
5. Έλενα Παπαρίζου – Μισή καρδιά

6. Μύρωνας Στρατής - Νικάει Το Φιλί

7. C:Real feat. OGE - Πόσα Λόγια

8. STAN - Παράξενο Παιδί

9. Σάκης Ρουβάς – Δυο θεοί

10. Ελένη Φουρέιρα – Δεν σου χρωστάω αγάπη

Νέο entry μας για αυτή την εβδομάδα στο Ελληνικό TOP – 10 chart έχουμε την Ελένη Φουρέιρα να μας λέει δε σου χρωστάω αγάπη. Κάπου εδώ ήρθε η ώρα να περάσουμε και στο non – stop DJ set μας. Το ταξίδι μας κοντινό και είναι μέχρι την Ολλανδία αυτή τη φορά. Εκεί συναντάμε τους Marlon Flohr και Ralph van Hilst. Αδερφικοί φίλοι από τα σχολικά τους χρόνια, ενώθηκαν το 2007 για να δημιουργήσουν ένα πολύ δυνατό Ολλανδικό δίδυμο. 
 
Ο Marlon γνωστός για τον χειμαρρώδη χαρακτήρα του ζει για να παίζει μουσική σε μεγάλο κοινό αυτό που στο εξωτερικό ονομάζεται massive crowd. 
 
Ο Ralph από την άλλη είναι ένας εσωστρεφής παραγωγός που προτιμά να κάνει τη δουλειά του όντας στο παρασκήνιο. 
 
Το μεγάλο ντόρο τον έκανε το δίδυμο το 2011 δημιουργώντας την επιτυχία Mush mush. Ένα τραγούδι που κυριάρχησε στο TOP – 10 του beatport, είχε την υποστήριξη του Tiesto και για πάνω από δύο μήνες ήταν ένα από τα μεγαλύτερα hit όλων τον φεστιβάλ. Για όσους λίγους δεν καταλάβατε μιλάμε φυσικά για τους Bassjackers. 
 
Για να απολαύσετε το τελευταίο τους podcast εσείς δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το παρακάτω τους link να δυναμώσετε τα ηχεία σας και φυσικά να πατήσετε το κουμπάκι με το PLAY.


Μετά από αυτό το εκρηκτικό set φτάσαμε στο τέλος μας και για αυτή την εβδομάδα. Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο Facebook profile Piko Valdez. 
 
Επίσης για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε το group μου στο facebook DJ Piko strikes back.
 
Όσο για να ακούτε τις νέες μου παραγωγές, διασκευές μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο  facebook DJ Piko.
Κάνοντας like στην προσωπική μου σελίδα μπορείτε να έχετε και τα free downloads των νέων μου διασκευών Όπως πολλοί έχετε ακούσει η νέα μου συνεργασία με τον παραγωγό του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός 94.9 Πέτρο Καρρά είναι γεγονός. Η πρώτη μας διασκευή στο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου σπάστα ήταν μόνο η αρχή. Μπορείτε να την ακούτε από το official κανάλι της Heaven music ακολουθώντας το παρακάτω link.


Η επόμενή μας δουλειά έχει να κάνει με ένα mashup στα τραγούδια του Σάκη Ρουβά όλα καλά και του Γιώργου Μαζωνάκη έχω περάσει και χειρότερα. Μπορείτε να την δείτε και να την ακούσετε στο παρακάτω link 


όπως και κάνοντας subscribe στο youtube κανάλι μας μπορείτε να βλέπετε τις δουλειές μας πρώτοι από όλους.

Μια νέα συνεργασία με την Αποστολία Ζώη μας έδωσε την εμπειρία να διασκευάσουμε το νέο της τραγούδι μια καλημέρα να μου λες. Με περισσότερα από 35 εκατομμύρια views στο original track Derek Hashalom η νέα διασκευή μας κυκλοφορεί από τη Heaven Music. Μπορείτε να την ακούσετε από το επίσημο κανάλι της ακολουθώντας το παρακάτω link.


Επίσης μην ξεχάσετε να γίνετε και μέλη στην επίσημη σελίδα της Noisy Records στο Facebook την οποία επιμελούμαστε με τον Πέτρο Καρρά και έχει να κάνει με όλες μας τις νέες παραγωγές.

Κάπου εδώ φτάσαμε στο τέλος μας. Να σας ευχηθούμε να έχετε ένα πανέμορφο υπόλοιπο Σαββατοκύριακου και μια ακόμα ομορφότερη εβδομάδα. Μέχρι την επόμενη μην ξεχνάτε… Keep on groovin’!!! CU!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...