13 Μαρ 2016

Οι νικητές του Συριανού Καρναβαλιού 2016

Η επίσημη βράβευση των νικητριών ομάδων θα πραγματοποιηθεί.......
εντός της εβδομάδας και θα ανακοινωθεί ο χώρος και η ακριβής ημέρα και ώρα.

Οι νικητές του Συριανού Καρναβαλιού 2016 είναι:
· Βραβείο καλύτερης καρναβαλικής ομάδας: «ΝΕΟ ΡΙΟ Σύρου»
· Βραβείο πιο κεφάτης ομάδας: «Μπαλέτο ΚΩΛ–ΣΟΪ σε όπερα Πουτσίνι»
· Βραβείο παρουσίασης ομάδας: «Παρά Candy τρελοί»
· Βραβείο καλύτερης στολής: «ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙ DAY!»

Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλες τις καρναβαλικές ομάδες που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες παρέμειναν ως το τέλος της παρέλασης χωρίς να χάσουν ούτε στιγμή το κέφι και την ενέργειά τους.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια θα θέλαμε να απευθύνουμε στις παιδικές ομάδες, οι οποίες με τη συμμετοχή τους γέμισαν το Καρναβάλι μας με χρώμα, ζωντάνια και όμορφα χαμόγελα.

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τους παρουσιαστές μας, τη Μαριάννα Βακονδίου, τον Γιώργο Ρούσσο και την guest star, Κατερίνα Ζαρίφη, για την άψογη παρουσίαση, όπως επίσης όλους τους τεχνικούς και τους υπαλλήλους του Δήμου μας, τον τεχνικό ήχου και φωτισμού, κ. Νίκο Κοντιζά, και τους εθελοντές, που εργάστηκαν σκληρά για την προετοιμασία και την οργάνωση του Συριανού Καρναβαλιού 2016. Ευχαριστούμε, επίσης, τους κριτές και τους δημοσιογράφους για τη συμβολή τους, καθώς και το Λιμεναρχείο και την Αστυνομία Σύρου για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας και την ομαλή διεξαγωγή του Καρναβαλιού.

Τέλος, ευχαριστούμε εγκάρδια και όλο τον κόσμο που έφερε το κέφι και τη χαρά του και μας απέδειξε για μια ακόμη χρονιά με την αθρόα προσέλευσή του ότι στηρίζει και αγκαλιάζει το Συριανό Μας Καρναβάλι! 
Η φωτογραφία είναι από τον ιστότοπο koinignomi.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...