9 Μαρ 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/3

Ξεκίνημα μετ’ εμποδίων 
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο.....

ΚΡΙΟΣ  
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου συγκεντρώνει επάνω σου όλα τα κοσμικά «πυρά» και το πρώτο που καλείσαι να διερευνήσεις είναι μήπως κάποιοι/ες έχουν συμμαχήσει εναντίον σου και κατευθύνουν τα πράγματα εκεί που τους συμφέρει! Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να σε ταλαιπωρήσει στις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου. Αντίθετα, αξίζει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην επιμόρφωσή σου.
Ερωτικά
Αν δεν καταστρέψεις από μόνος σου τις ελπίδες σου, προκαλώντας την τύχη σου με «αδόκιμες» πρακτικές, το σύμπαν θα σε βοηθήσει να βρεις τον άνθρωπό σου. Από εκεί και ύστερα όλα θα κριθούν από το πόσο... δεν αντέχεις την αποκλειστικότητα!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή, ξεκινώντας όμως από οτιδήποτε αφορά στην σωματική και ψυχική σου ευεξία. Καλό είναι μάλιστα μαζί με κάποιες ανθυγιεινές συνήθειες, να περιορίσεις και την δράση σου στο κοινωνικό πεδίο, αφού κάποια πράγματα δεν θα σου «βγουν». Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος επηρεάζει τα οικονομικά σου, φέρνοντας στο προσκήνιο κληρονομικές ή φορολογικές υποθέσεις.
Ερωτικά
Η εμπλοκή ενός φίλου ή μιας φίλης στα προσωπικά σου, δεν σε βοηθά, αντίθετα φαίνεται να σε στρέφει σε επιλογές και πρακτικές, που στην πραγματικότητα δεν σου ταιριάζουν. Άσε λοιπόν το τι λένε οι άλλοι και κινήσου σύμφωνα με τα κελεύσματα της καρδιάς σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα έπρεπε να σε απασχολούν περισσότερο, αφού πολύ εύκολα μπορεί να «χαντακωθείς» από ενέργειες άλλων που είτε λαθεύουν, είτε εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό μπορεί να συμβάλλει σε μια αναστάτωση στο φιλικό σου περιβάλλον, ίσως όμως τελικά να πρόκειται για μια υπόθεση που σε αποπροσανατολίζει και δεν αξίζει της προσοχής σου.
Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία μπορεί να γίνει αφορμή κι αιτία να «μπλέξεις» σε καταστάσεις που είναι δύσκολες στην διαχείρισή τους. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως να αρχίσει η «αντίστροφη μέτρηση» για μια κρίση που θα την κλονίσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Όλα συνηγορούν στο να πάρεις μια δύσκολη απόφαση σχετικά με την δουλειά ή τις εργασιακές σχέσεις σου, που στην παρούσα φάση η εξέλιξή τους φαίνεται να εξαρτάται από το κατά πόσον θα μπορέσεις να ελιχθείς ανάμεσα σε διαφορετικές προθέσεις και αντιλήψεις. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η με την διατροφή σου, αποφεύγοντας οτιδήποτε το ανθυγιεινό.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ενδέχεται να βρεθείς προ διλήμματος ανάμεσα σε ένα πρόσωπο που διαμένει μακριά σου και σε ένα άλλο που σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, καλείσαι να φροντίσεις τον άνθρωπό σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να ανταποκριθείς στις αυξημένες επικοινωνιακές απαιτήσεις της ημέρας, οργανώνοντας τις κινήσεις σου και ιεραρχώντας τους στόχους σου σύμφωνα με τα δικά σου μέτρα κι όχι εκείνα των άλλων. Παράλληλα, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο φαίνεται να βασανίζεται από κάτι σοβαρό και παρά την ενδεχόμενη αγωνία σου έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις ότι ξέρεις να συμπαρίστασαι ακόμη και στα δύσκολα.
Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν κυρίως την αξιολόγηση των πεπραγμένων σου και την λήψη αποφάσεων με βάση την πρόσφατη εμπειρία σου αλλά και τις πραγματικές ανάγκες σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να προκύψει μια «εμπλοκή» σχετική με ένα οικονομικό θέμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σε αναγκάζει να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου και δεν έχουν απαραίτητα μια ευχάριστη διάσταση. Το σωστό βέβαια θα ήταν να αποδεσμευτείς από τις εξαρτήσεις σου, έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και συνειδητοποιώντας ότι «ανάγκα και θεοί πείθονται»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να ρυθμίσεις υποθέσεις σχετικές με δάνεια και φορολογικά.
Ερωτικά
Όσο κι αν αποφεύγεις να πάρεις κάποιες αποφάσεις που σου φαίνονται «επώδυνες», η ίδια η ζωή θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ότι τελικά είναι απελευθερωτικές! Ακολούθησε λοιπόν το ένστικτό σου, ακόμη κι αν θεωρείς ότι «δεν κάνεις το σωστό».

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό αλλάζει τα δεδομένα σε μια συνεργασία σου και σε ωθεί να ξαναδείς το πράγμα από την αρχή! Παράλληλα με την συνδρομή του Κρόνου, οι σχέσεις σου με ένα συγγενικό σου πρόσωπο φαίνεται να δοκιμάζονται, ενώ στη δουλειά σου γίνονται κάποια «υποχθόνια» πράγματα που δεν σου αρέσουν αλλά αυτές μπορεί να είναι μόνον οι αφορμές να πάρεις κάποιες αποφάσεις «εφ’ όλης της ύλης».
Ερωτικά
Βρίσκεσαι ενώπιον μιας σημαντικής απόφασης, είτε πρόκειται για την τρέχουσα, είτε για μια νέα σχέση. Αν όμως καθυστερήσεις να την πάρεις, τότε δεν αποκλείεται να βρεθείς «ουραγός των εξελίξεων», ακολουθώντας τις αποφάσεις άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο προβληματισμός σου για την πορεία των οικονομικών σου μπορεί να αποδώσει αν κινηθείς σε μια ρεαλιστική βάση, υπολογίζοντας όχι μόνον τις δικές σου δυνατότητες αλλά και τις γενικότερες συγκυρίες. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να απαλλαγείς από κάθε τι που στην συγκεκριμένη φάση σου είναι βάρος. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό ενδέχεται να δημιουργήσει μια προσωρινή αναστάτωση στο εργασιακό σου περιβάλλον.
Ερωτικά
Αν ψάχνεις για κάτι νέο, σε αυτήν την φάση ίσως είναι σκόπιμο να αρκεστείς στην διερεύνηση προσώπων και καταστάσεων, χωρίς να κάνεις κάποια συγκεκριμένη κίνηση. Εξ άλλου πολύ σύντομα θα σου δοθεί μια σούπερ ευκαιρία!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Με τον Κρόνο να δεσπόζει στο ζώδιό σου μπορεί να γίνεις μάρτυρας κάποιων καταστάσεων που απέχουν πολύ από το να είναι ευχάριστες αλλά από την στιγμή που δεν μπορείς να παρέμβεις, μην επιτρέψεις να σε «ρίξουν» ψυχολογικά. Αν όμως πρόκειται για ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα που σε αφορά, τότε καλείσαι να ζητήσεις αυτά που δικαιούσαι, χωρίς να υποχωρήσεις από τις «κόκκινες γραμμές» σου.
Ερωτικά
Με την Σελήνη στον Κριό, φαίνεται πως κλείνει ένας κύκλος, για να ανοίξει ο επόμενος πάνω σε πιο σταθερές βάσεις. Κατά τα άλλα, αν μπεις στον κόπο να ψάξεις τα πώς και τα γιατί μιας προσωπικής σου υπόθεσης, θα μάθεις πολλά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις πολλά από τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο, δίνοντάς σου τα «όπλα» για να προστατευτείς από δόλιες επιβουλές. Επιπλέον, στην περίπτωση που διαπιστώσεις ότι κάποιος/α έχει φανεί ανάξιος των προσδοκιών σου, μην διστάσεις να απομακρυνθείς από κοντά του. Παράλληλα, καλό είναι να μην αδιαφορήσεις για κάποια «ενοχλητικά» συμπτώματα στην υγεία σου, ώστε να προλάβεις τα χειρότερα.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μια καλή συζήτηση με τον/την σύντροφό σου θα μπορούσε να διευκρινίσει πολλά για την ουσία της και τις προοπτικές της. Αν πάλι αναζητάς κάτι νέο, για την ώρα καλό είναι να αρκεστείς στην «έρευνα αγοράς»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ίσως στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός προσώπου που εκτιμάς ή απογοητευτείς από την εξέλιξη μιας συλλογικής προσπάθειας που αφορά και σένα. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να επηρεάσει τα οικονομικά σου και καλό είναι να αποφύγεις αγορές και επενδύσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να μην αποσπάσαι και να επικεντρωθείς σε εκείνα που πραγματικά σε ενδιαφέρουν.
Ερωτικά
Καλό είναι να ζυγίσεις τα θέλω και τα πρέπει σου, ώστε να τα συνδυάσεις, βρίσκοντας την «χρυσή τομή». Σε διαφορετική περίπτωση, το πιθανότερο είναι να κάνεις την λάθος κίνηση, την λάθος στιγμή, κάτι που μπορεί να το «πληρώσεις» σύντομα.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Με την συνδρομή του Κρόνου στον Τοξότη, ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός και το δύσκολο κομμάτι έχει να κάνει με κάποιες αποφάσεις που σχετίζονται άμεσα με τα επαγγελματικά σου αλλά και οτιδήποτε «σημαίνον» στην ζωή σου. Θα πρέπει να θυμάσαι όμως ότι δεν πρέπει να επωμιστείς βάρη άλλων. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό μπορεί να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν σοβαρές συνέπειες.
Ερωτικά
Μπορείς να ονειρεύεσαι το καλύτερο μέλλον που σου αξίζει, για την ώρα όμως καλό είναι να μην αναλάβεις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες. Περίμενε λίγο, μέχρι να μπει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου και να σου ανάψει το «πράσινο φως»!
Πηγή:astrology.gr
Newsroom MykonosTicker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...