19 Μαρ 2016

TOP - 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Καλώς μας ήρθατε σε ένα ακόμη TOP – 10 Music countdown από το Mykonos Ticker.......
Μπήκαμε αισίως στην Σαρακοστή και μας μένει περίπου ένας μήνας και κάτι για την κορύφωση του Θείου δράματος και το Άγιο Πάσχα. Εκεί που λέγαμε πως μας έπιασε μια πρώιμη άνοιξη μας ήρθε ξανά ο χειμώνας. Παρόλα αυτά εμείς θα προσπαθήσουμε μέσα από την μουσική παρέα που σας κρατάμε κάθε εβδομάδα να σας κάνουμε τη διάθεσή σας καλοκαιρινή.

Είχαμε μια ανατροπή στο σημερινό μας πρώτο chart. Στο νούμερο ένα από το νούμερο τέσσερα έχουμε τον Benny Bennasi με την Vassy να μας λένε even if.

Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:
1. Benny Benassi & Vassy - Even If

2. Playmen – Stand by me now

3. Mark F. Angelo & Eric Lumiere - New Day

4. DJ Katch - The Horns

5. Deepjack, Andrey Keyton feat. Irina Gi - Give It Back

6. R3hab & Quintino - Freak 

7. Dimitri Vegas & Like Mike vs. W&W – Arcade

8. Basto & Natasha Bedingfield – Unicorn

9. Hardwell – Blackout

10. Yves V vs Skytech & Fafaq – Fever

Νέα επιτυχία από την Spinnin’ Records έχουμε για το νέο μας entry αυτή την εβδομάδα. Οι Yves V και Skytech μας λένε fever. Εκεί συναντάμε την μπαλάντα του Μιχάλη Χατζηγιάννη να μας λέει θα χαθώ πριν φύγω.

Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1. Μιχάλης Χατζηγιάννης - Θα Χαθώ Πριν Φύγω

2. Γιώργος Αλκαίος - Στα Βαθιά

3. REC – Έχω εσένα

4. Έλενα Παπαρίζου – Μισή καρδιά

5. Μύρωνας Στρατής - Νικάει Το Φιλί

6. Διονύσης Σχοινάς 15 Έτη Φωτός 
(Kostas Lainas Official Remix)

7. C:Real feat. OGE - Πόσα Λόγια

8. Ελένη Φουρέιρα – Δεν σου χρωστάω αγάπη

9. Vegas – θέλω να ξαναρχίσω

10. Σάκης Ρουβάς – Δυο θεοί

Με τον Σάκη Ρουβά να μας λέει δυο θεοί φτάσαμε στο τέλος της παρουσίασης των charts μας. Σειρά έχει το non – stop DJ set μας. Το σημερινό DJ set έχει άρωμα από Ελλάδα. Μας τον ζητάτε επίμονα και δε θα μπορούσαμε να σας τον αρνηθούμε.

Ο Άγγελος Josefsson Fragogiannis γεννημένος στις 22 Νοεμβρίου του 1982 στην Αθήνα από Έλληνα πατέρα και Σουηδή μητέρα μεγάλωσε στην Στοκχόλμη. Ξεκίνησε την μουσική του καριέρα ως DJ, με ιδιαίτερη αγάπη στην hip hop, τα breakbeats και classics από τις δεκαετίες των 70s και 80s. Κάπου εκεί όμως μαγεύτηκε από την ηλεκτρονική μουσική ανακαλύπτοντας το είδος της house.

Πρωτεργάτης σε αυτό ήταν ο πολύ καλός του φίλος Sebastian Ingrosso. Δύο από τα ιδρυτικά μέλη των Swedish House Mafia. Όπως πολύ καλά καταλάβατε μιλάμε για τον Steve Angello. Για να ακούσετε το τελευταίο του set από το BBC 1 residency εσείς δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το παρακάτω link και να κάνετε click στο κουμπάκι με το PLAY. Η συνέχεια είναι μαγική…


Με αυτό το εκπληκτικό set φτάσαμε στο τέλος μας για άλλη μια εβδομάδα. Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο Facebook profile Piko Valdez.
Επίσης για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε τo group μου στο facebook DJ Piko strikes back.
Όσο για να ακούτε τις νέες μου παραγωγές, διασκευές μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο facebook DJ Piko.
Κάνοντας like στην προσωπική μου σελίδα μπορείτε να έχετε και τα free downloads των νέων μου διασκευών Όπως πολλοί έχετε ακούσει η νέα μου συνεργασία με τον παραγωγό του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός 94.9 Πέτρο Καρρά είναι γεγονός. Η πρώτη μας διασκευή στο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου σπάστα ήταν μόνο η αρχή. Μπορείτε να την ακούτε από το official κανάλι της Heaven music ακολουθώντας το παρακάτω link.


Η επόμενή μας δουλειά έχει να κάνει με ένα mashup στα τραγούδια του Σάκη Ρουβά όλα καλά και του Γιώργου Μαζωνάκη έχω περάσει και χειρότερα. Μπορείτε να την δείτε και να την ακούσετε στο παρακάτω link


όπως και κάνοντας subscribe στο youtube κανάλι μας μπορείτε να βλέπετε τις δουλειές μας πρώτοι από όλους.

Μια νέα συνεργασία με την Αποστολία Ζώη μας έδωσε την εμπειρία να διασκευάσουμε το νέο της τραγούδι μια καλημέρα να μου λες. Με περισσότερα από 35 εκατομμύρια views στο original track Derek Hashalom η νέα διασκευή μας κυκλοφορεί από τη Heaven Music. Μπορείτε να την ακούσετε από το επίσημο κανάλι της ακολουθώντας το παρακάτω link.


Ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσουμε και τη νέα μας συνεργασία με την Spicy music και τον Γιώργο Ξυλούρη στο τραγούδι του διαγραφή. Μπορείτε να το ακούσετε ακολουθώντας το παρακάτω link.


Επίσης μην ξεχάσετε να γίνετε και μέλη στην επίσημη σελίδα της Noisy Records στο Facebook την οποία επιμελούμαστε με τον Πέτρο Καρρά και έχει να κάνει με όλες μας τις νέες παραγωγές.

Κάπως έτσι φτάσαμε στο τέλος μας και αυτή την εβδομάδα. Να ευχηθούμε χρόνια πολλά στους Θοδωρήδες και τις Θεοδώρες για την ονομαστική τους γιορτή καλή εβδομάδα να έχετε και μην ξεχνάτε… Keep on groovin’!!! CU!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...