3 Μαρ 2016

Οριστικό! Αναβλήθηκε το ΑΕΚ - Ατρόμητος - Eξετάζεται και η διακοπή του Κυπέλλου

-Με απόφαση του υφυπουργού Σταύρου Κοντονή αναβλήθηκε το ΑΕΚ – Ατρόμητος
-Η αναβολή προέκυψε λόγω των επεισοδίων του αγώνα του Κυπέλλου........
ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό
-Η ΑΕΚ αναμένεται να τοποθετηθεί σχετικά, ενώ έχει πει ήδη ότι θα στηρίξει όποια απόφαση θεωρεί ότι θα βοηθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο
-Θα σεβαστεί την απόφαση του Κοντονή έχει πει ο Ατρόμητος

Σύμφωνα με τηλεγράφημα του ΑΠΕ, με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή και των συναρμοδίων φορέων, αναβλήθηκε ο πρώτος ημιτελικός του κυπέλλου Ελλάδας, που επρόκειτο να γίνει απόψε (19:30) στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Ατρόμητο.

Το θέμα του φαινομένου της βίας στο ποδόσφαιρο συζητείται αυτή τη στιγμή στο υπουργικό συμβούλιο. Αλλωστε, αναμενόταν να θέσει -εκτός ατζέντας- το εν λόγω ζήτημα ο Σταύρος Κοντονής, μετά τα σοβάρα επεισόδια του αγώνα του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, το βράδυ της Τετάρτης στην Τούμπα.

Ο κ. Κοντονής θέλει να αποφευχθούν τα χειρότερα, καθώς φοβάται μη θρηνήσει θύματα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή το υπουργικό συμβούλιο συζητά το ενδεχόμενο της οριστικής διακοπής του θεσμού του Κυπέλλου.

Αν αποφασιστεί η οριστική ματαίωση του θεσμού τότε θα υπάρξει και θέμα με τη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη μέσω της διοργάνωσης, καθώς δεν θα υπάρχει Κυπελλούχος Ελλάδος! Αυτό είχε συμβεί το 1962 όταν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έπαιξαν στον τελικό με ξένο διαιτητή, αλλά επειδή έγιναν επεισόδια δεν είχαμε Κυπελλούχο Ελλάδας.
Πηγή: newsit.gr
Newsroom MykonosTicker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...