21 Μαρ 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/3

"Χρήσιμες πρωτοβουλίες"
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο.....

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο Ήλιος και ο Ερμής στο ζώδιό σου σε ωθούν να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να επικοινωνήσεις τα σχέδια ή τις προθέσεις σου, ώστε να πετύχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο ευνοεί ένα επαγγελματικό άνοιγμα αλλά και τον εκσυγχρονισμό των τεχνικών μέσων που χρησιμοποιείς στην δουλειά σου.

Ερωτικά
Ενώ κοντά σου βρίσκεται ένα άτομο, πρόθυμο να σε διευκολύνει στην προσωπική σου ζωή, εσύ φαίνεται να έχεις το μυαλό σου σε κάτι άλλο που σε «εξιτάρει», αφού φέρει όλα τα χαρακτηριστικά μιας περιπέτειας.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο προάγει την δημιουργικότητά σου, ίσως μάλιστα να βρεθείς κοντά σε πρόσωπα με τα οποία συμφωνείτε σε πολλά και μπορείτε να δράσετε από κοινού. Επιπλέον, μπορεί να πάρεις μια χαρά ή ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Κριό μπορεί να συνδυαστεί με μια αλλαγή στο εργασιακό σου πλαίσιο.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, σήμερα μπορεί να σου δοθεί μια ακόμη ευκαιρία για να αλλάξεις αυτό το «καθεστώς». Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, αναμένεται να υπάρξουν κάποιες γκρίνιες αλλά και πολλές όμορφες στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Κριό σε ωθούν να «ξανοιχτείς» κοινωνικά, κάτι που μπορεί να συνδυαστεί με την έλευση νέων φίλων στην ζωή σου. Επιπλέον, ίσως σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο, εξυπηρετεί άριστα τα σχέδιά σου για την αναμόρφωση ή επέκταση του προσωπικού σου χώρου.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση η έμφαση πέφτει κυρίως στις φιλίες σου αλλά με δεδομένη την διεύρυνση του κύκλου σου και τα νέα πρόσωπα που «εισέρχονται» στην ζωή σου, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Τα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνεις θα σε βοηθήσουν να «ξεκολλήσεις» από μια σχετική απραξία και να δεις το μέλλον σου πιο αισιόδοξα. Επιπλέον, ο Ήλιος και ο Ερμής στον Κριό μπορεί να σε φέρουν σε επαφή με ισχυρά ή «διακεκριμένα» πρόσωπα. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο θα σου φέρει έκτακτες μετακινήσεις αλλά και μια ευχάριστη είδηση.

Ερωτικά
Αν και για την ώρα όλα φαίνεται να εξαντλούνται σε επίπεδο φιλοφρονήσεων, τίποτα δεν αποκλείει μια πιο «εμπλουτισμένη» συνέχεια στο εγγύς μέλλον. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, προγραμμάτισε μια εκδρομή με το ταίρι σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Κριό σε καλούν να διευρύνεις τους πνευματικούς ορίζοντες σου, κάτι που εκτός των άλλων θα σε βοηθήσει να αναδείξεις ακόμη περισσότερο τις ικανότητές σου. Επιπλέον, φαίνεται να ανοίγει ο δρόμος για την επέκταση των δραστηριοτήτων σου στο εξωτερικό αλλά και για μια νομική ρύθμιση που θα σε «απελευθερώσει».

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, με μόνη επιφύλαξη την χρονική διάρκεια του εγχειρήματος σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ίσως υπάρξουν... κλυδωνισμοί!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να συμβάλλει σε ευκολίες ή παροχές που θα σε κάνουν να ατενίσεις το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, καλό είναι όμως να μην κινηθείς έξω από τα πλαίσια των δυνατοτήτων σου, ώστε να μην εκτεθείς. Παράλληλα, ο Ήλιος και ο Ερμής στον Κριό σε καλούν να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να βελτιώσεις κι άλλο τα οικονομικά σου.

Ερωτικά
Όλα συνηγορούν σε μια προσωπική επιτυχία και μόνον ο σκεπτικισμός σου μπορεί να αναβάλλει ή να καθυστερήσει μια εξέλιξη, που σε φέρνει πλησιέστερα στην ευτυχία σου. Ο «δύσκολος» δρόμος δεν είναι πάντα κι ο σωστός!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Κριό βάζουν στο «παιχνίδι» τους άλλους και φαίνεται ότι παράλληλα με τις δικές σου επιθυμίες θα πρέπει να υπολογίσεις και τις δικές τους. Ωστόσο μια συνεργασία μπορεί να σου προσφέρει τελικά και κάποια απρόσμενα πλεονεκτήματα. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να αποφύγεις πλεονασμούς και καταχρήσεις στην διατροφή σου.

Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, είτε αυτό αφορά στην ανανέωση μιας υπάρχουσας σχέσης, είτε σε κάτι καινούριο και... συναρπαστικό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Κριό ορίζουν την έναρξη μιας «νέας εποχής» στις εργασιακές σου σχέσεις και καλό είναι να αρχίσεις να συνηθίζεις στην ιδέα ότι το «παλιό» δεν ισχύει πια. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σε φέρει κοντά σε άτομα που έχουν τον τρόπο ή τα μέσα να σε βοηθήσουν, αν μάλιστα σου γίνει μια πρόταση συμπόρευσης δεν έχεις παρά να πεις το «ναι».

Ερωτικά
Η παροιμία λέει ότι «όπου λαλούν πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει», κάτι που θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου στην περίπτωση που αρχίζουν να μπλέκονται στα προσωπικά σου και άτομα «χαμηλού» επιπέδου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο, ευνοεί την εκπλήρωση των στόχων σου, ίσως μάλιστα να λάβεις εγγυήσεις από ένα ισχυρό πρόσωπο. Από την άλλη πλευρά όμως καλό είναι να μην επαναπαυτείς και να αξιοποιήσεις άμεσα το πλεονέκτημά σου. Παράλληλα, ο Ήλιος και ο Ερμής στον Κριό θα σε φέρουν κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μπορείς να μοιραστείς πολλά και να περάσεις όμορφα.

Ερωτικά
Για σένα η ζωή ήταν και θα είναι πάντα ένα παιχνίδι, μέσα από το οποίο γνωρίζεις τον εαυτό σου και τους άλλους. Κράτα λοιπόν χαρακτήρα και μην ενδίδεις σε πρόσωπα που παίρνουν τα πράγματα πολύ στα σοβαρά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Κριό σε ωθούν να ανανεώσεις τον εξοπλισμό του σπιτιού ή του γραφείου σου, κάτι που θα «φρεσκάρει» και την διάθεσή σου για καινούρια και «μεγάλα» πράγματα στον επαγγελματικό τομέα. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν νέοι όροι σε μια περιουσιακή σου υπόθεση. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να βελτιώσεις την τεχνική σου κατάρτιση.

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση μπορεί να σε απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την συγκατοίκησή σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, μπορείς να ξεκινήσεις την νέα σου πορεία από την διαμόρφωση ενός χώρου με «όλα τα κομφόρ»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Νέες ιδέες και εμπνεύσεις αναδεικνύουν το πρωτοποριακό σου πνεύμα, καλό είναι όμως να μην μείνεις μόνον στην θεωρία αλλά να υλοποιήσεις άμεσα αυτά που σκέφτεσαι, πριν γίνουν... καπνός! Επιπλέον, ο Ήλιος και ο Ερμής στον Κριό σε καλούν να απευθυνθείς σε ειδικούς που μπορούν να σου προσφέρουν την απαιτούμενη τεχνική υποστήριξη στο έργο σου.

Ερωτικά
Ο ξεχωριστός τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεις τα πράγματα μπορεί να εντυπωσιάσει ένα πρόσωπο, που θα σε προσεγγίσει έχοντας... απώτερους σκοπούς αλλά εδώ είναι που ισχύει το «easy come, easy go»!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο ανοίγει τον δρόμο σε μια συμφωνία ή συνεργασία, που θα σε βοηθήσει να πετύχεις ευκολότερα κάποιους από τους στόχους σου. Ίσως βέβαια να υπάρξουν και υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν αλλά σε κάθε περίπτωση η τελική «σούμα» θα είναι υπέρ σου. Παράλληλα, ο Ήλιος και ο Ερμής στον Κριό μπορεί να συμβάλλουν σε μια βελτίωση των οικονομικών σου.

Ερωτικά
Σήμερα θα σου δοθεί μια ακόμη ευκαιρία για να βελτιώσεις τους όρους και τις συνθήκες της προσωπικής σου ζωής, ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι οι διαθέσιμες επιλογές σου είναι περισσότερες από μία.
Πηγή:astrology
Newsroom MykonosTicker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...