1 Μαρ 2016

Μυκονιάτης Μάρτης 2016!!

«Η ψυχή και το συναίσθημα γιορτάζουν κάθε Άνοιξη στη Μύκονο!!! Ανοίγομαι, εκφράζομαι, ζω καλύτερα»!!!.....

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 2/3/2016
«Μάρτης είναι, χάδια κάνει, πότε κλαίει, πότε γελάει»

Το συναίσθημα μέσα από παραμύθια, παροιμίες και έθιμα του τόπου μας από τον κύκλο του χρόνου, τον κύκλο της ζωής μας, στις 5μμ για μικρούς και μεγάλους από το Σωματείο Φίλων του Λαογραφικό Μουσείου Μυκόνου στο Κοινοτικό Κατάστημα Άνω Μεράς και την Παρασκευή 4/3/2016 στις 18.30 στη Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής στέγης Μελέτης Παναγιώτη Κουσαθανά.
ΠΕΜΠΤΗ 3/3/2016
«Οι φίλοι βλέπουν φίλους όπως παλιά κι αναπετά η καρδιά τους».

Θα χτυπήσουμε πόρτα πόρτα να μαζευτούμε όπως παλιά, με τα όργανα και το καλαθάκι μας και την καλή μας την καρδιά! Σας καλούμε όλους στο Καζίνο της Τσικνοπέμπτης! Να βρεθούμε, να τα πούμε και να αναθαρρήσουμε από τις στενοχώριες και να βγουν όξω κι όσοι βγαίνουν κι όσοι δε βγαίνουν πια! Θα ανταμώσουμε στις 7.30 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κοινοτικού Καταστήματος Άνω Μεράς»!...Από τους Ανωμερίτες με αγάπη!!!
ΣΑΒΒΑΤΟ 5/3/2016
«Πήζουμε τυρί και ζωή μας γίνεται απολαυστική»!

Στο Κοινοτικό Κατάστημα Άνω Μεράς, από τη Λέσχη Γαστρονομίας, στις 5.30μμ για μικρούς και μεγάλους!
ΚΥΡΙΑΚΗ 6/3/2016
«Ρόδες γέλια και χαρά, χρώματα και παιχνίδια με συναισθήματα πολλά»!

Ποδήλατα και πατίνια στη σειρά με αφετηρία το Ξενοδοχείο Λητώ, θα ξεκινήσουν στις 11π.μ με τερματισμό το Δημαρχείο! Εκεί, μεγάλα αερόστατα και πίνακες ζωγραφικής θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους να εκφράσουν και να αποτυπώσουν συναισθήματα με παιδαγωγούς των παιδικών σταθμών του Δήμου Μυκόνου! 
ΣΑΒΒΑΤΟ 12/3/2016
«Απόκριες στην Άνω Μερά»!

Παιχνίδια ψυχαγωγικά με ζογκλέρ στις 11πμ στην πλατεία!
ΚΥΡΙΑΚΗ 13/3/2016
«Μυκονιάτικο Καρναβάλι 2016 στη Χώρα»!

Θεσμός που καθιερώθηκε και οι συστάσεις είναι περιττές! Κάθε συναίσθημα έχει θέση! Διαλέξτε το, φορέστε το και εκτονωθείτε!
ΣΑΒΒΑΤΟ 19/3/2016
«Παίζουμε ομαδικά κι εκφράζουμε συναισθήματα θεατρικά και εικαστικά για όλα τα διαφορετικά»!
Παίζουμε ομαδικά, θεατρικά και εικαστικά παιχνίδια σε μια συνάντηση για τη διαφορετικότητα και τα συναισθήματα για «παίκτες» από 5 έως 105 ετών, 12.00 – 14.00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της ΚΔΕΠΠΑΜ, με την ηθοποιό και εμψυχώτρια του θεατρικού εργαστηρίου της ΚΔΕΠΠΑΜ, Μυρτώ Μολανδώνη. Επιθυμητή η δήλωση συμμετοχής στα τηλ. 697 6263532 και 22890 27791 μέχρι 15/3.
ΚΥΡΙΑΚΗ 20/3/2016
«Της καρδιάς ζυμώματα»!

Μαγειρική και συναίσθημα, μπερδεύονται γλυκά για παιδιά 4-7 ετών, στις 11.00 πμ στο Κοινοτικό Κατάστημα Άνω Μεράς, από τη Λέσχη Γαστρονομίας.

«Παραμύθια απ' τα παλιά, «παραλο’ές», όπως παλιά».

Τον παλιό καιρό οι Μυκονιάτες μαζεύονταν και 'λέγαν παραμύθια και μέσα από αυτά μίλαγαν για τις έγνοιες τους, τους φόβους τους, τα συναισθήματα τους. Μαζεμένοι γύρω από τη φωτιά με στραγάλια και σταφίδες, περνάγανε την ώρα τους και περνάγανε καλά. Βεγγέρα την έλεγαν»! Βεγγέρα λοιπόν, στις 6.30 μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κοινοτικού Καταστήματος Άνω Μεράς, από το Σύλλογο Γυναικών «Ανωμερίτισσες», για όσους θέλουν να θυμηθούν τα παλιά και γι αυτούς που θέλουν να τα μάθουν!...Για μικρούς και μεγάλους! 
ΣΑΒΒΑTΟ 26/3/2016
«Ένα περβόλι συναισθήματα»!

Ένα ταξιδιάρικο σύννεφο, αλλιώτικο , μαζεύει συναισθήματα, τα σκορπάει και μεταμορφώνονται σε λουλούδια. Ελάτε να φτιάξουμε όλοι μαζί το δικό μας περιβόλι με τα ολάνθιστα λουλούδια μας, τα συναισθήματα μας! Από την ομάδα «Νηπιαγωγοί σε δράση» για παιδιά 4-8 ετών, στις 12.00 στο Κοινοτικό Κατάστημα Άνω Μεράς.
ΚΥΡΙΑΚΗ 27/3/2016
«Συναισθήματα σε βάρκα στο γιαλό»! 

Φτιάχνουμε καραβάκια και ταξιδεύουμε με συναίσθημα, το συναίσθημα και την ευχή μας στο γιαλό στις 11.00 πμ , στην ΚΔΕΠΠΑΜ, για μικρούς και μεγάλους, από την ΚΔΕΠΠΑΜ. Φέρτε και το καλαθάκι σας!

Ραντεβού του χρόνου τέτοιο μήνα!

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, κ. Κουκάς Κωνσταντίνος, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Π.Α.Κ.Ο «Γ. Αξιώτης», κ. Κοντιζάς Δημήτριος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δ Σ. του Δήμου Μυκόνου, , οι Σύμβουλοι του Δ.Σ του Π.Α.Κ.Ο «Γ. Αξιώτης» και η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης του 1ου Παιδικού Σταθμού του Π.Α.Κ.Ο «Γ. Αξιώτης», κ. Νικηταΐδου Ευφροσύνη, ευχαριστούν πολύ όλους όσους ευγενικά και γενναιόδωρα συμμετείχαν στις εκδηλώσεις καταθέτοντας πολύτιμο χρόνο, κόπο, ιδέες και ψυχή!!!
Καλή Άνοιξη!!! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...