15 Μαρ 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/3

"Νηστεία, μέσο εξαγνισμού και ψυχικής ανάτασης!!"
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο......

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Δία ευνοεί τα επαγγελματικά σου σχέδια καλό είναι όμως να εκφράσεις τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου, που απευθύνονται σε ένα πιο «ειδικό» κοινό. Αντίθετα, αν κινηθείς συμβατικά μπορεί να συναντήσεις απροσδόκητες αντιδράσεις. Παράλληλα, ίσως να δημιουργηθεί ένα ρήγμα σε μια τρέχουσα συνεργασία σου, την ίδια στιγμή όμως θα βρεθείς κοντά σε μια νέα, που μάλιστα... φάνταζε απίθανη!

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να δοκιμαστείς από μια κρίση, με αφορμή μάλιστα ένα «ασήμαντο» περιστατικό. Αν πάλι ψάχνεις για κάτι νέο, μπορείς να το βρεις αλλά να θυμάσαι ότι αν πας να «δέσεις» τον άνθρωπό σου, τότε τον έχασες!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Δία σε βοηθά να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να διασκεδάσεις με καλή παρέα. Παράλληλα όμως, μια ξαφνική αλλαγή μπορεί να ταράξει την εργασιακή σου ηρεμία, εκτός βέβαια κι αν αποφασίσεις να αιφνιδιάσεις εσύ κάνοντας μια κίνηση που κανείς δεν περιμένει. Γενικότερα ο ενεργός Ουρανός δείχνει πρόθυμος να αλλάξει το εργασιακό σου καθεστώς κι αν ψάχνεις για κάτι νέο, θα έχεις τις ευκαιρίες σου.

Ερωτικά
Ο «άνεμος ελευθερίας» που πνέει και στην προσωπική σου ζωή, ενδέχεται να σε προβληματίσει στην περίπτωση που ο/η σύντροφος σου θελήσει να κινηθεί πιο ανεξάρτητα. Αν όμως προσπαθήσεις να του επιβληθείς, θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Δία ευνοεί τα επαγγελματικά σου σχέδια, κατά τα άλλα όμως, η «εγκεφαλική» σου προσέγγιση απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να παρεξηγηθεί, οδηγώντας τα πράγματα σε μια έντονη αντιπαράθεση ή ακόμη και ρήξη με αγαπημένα πρόσωπα. Αντίθετα, αν βρεθείς ενώπιον μιας αναταραχής, ο ενεργός Ουρανός θα σου βρει τον τρόπο να επαναφέρεις την τάξη, κερδίζοντας τα εύσημα για την στάση σου.

Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο έναν τύπο σχέσης που ανεξάρτητα με το πόσο «κολλητή» είναι βασίζεται πρωτίστως στην αμοιβαία ελευθερία δράσης. Αντίθετα, κάθε προσπάθεια στην κατεύθυνση μιας σχέσης με «κλασικές» δεσμεύσεις, θα αποτύχει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η αντίθεση του Ερμή με τον Δία σε καλεί να αφήσεις πίσω σου κάθε τι στενόχωρο, ταξιδεύοντας ή επικοινωνώντας με άτομα που σε κάνουν να γελάς περισσότερο! Παράλληλα όμως, μάλλον έφτασε η στιγμή για να κάνεις εκείνες τις αλλαγές που θα συμβάλλουν στην επαγγελματική πρόοδό σου, γι’ αυτό μην διστάζεις μπροστά στο νέο. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε μια παρεξήγηση με ένα οικείο σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση και μάλιστα «νομιμοποιημένη», ίσως αντιμετωπίσεις μια μικρή «επανάσταση» που, αν δεν θέλεις να έχει ακραίες συνέπειες, θα πρέπει να την αντιμετωπίσεις συναινετικά, όσο παράλογες κι αν σου φαίνονται κάποιες απαιτήσεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η πρόσβαση σου σε καθοριστικές πληροφορίες αλλά και μια συμφωνία ή συνεργασία, μπορεί να συμβάλλουν στην βελτίωση των οικονομικών σου ή σε ρυθμίσεις που σε εξυπηρετούν. Παράλληλα όμως το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να προκαλέσει αντιζηλίες στο στενό σου περιβάλλον, με πιθανή συνέπεια να αποσυντονιστείς ή να επικεντρωθείς σε ζητήματα που μάλλον σε φθείρουν ψυχολογικά.

Ερωτικά
Η ανάγκη σου να φροντίζεις τον άνθρωπο σου, παίρνει συχνά ανεπιθύμητες διαστάσεις τόσο για την σχέση σου, όσο και για σένα, αφού όλα «πνίγονται» μέσα σε ένα πλέγμα εξαρτήσεων που με την σειρά τους επιφέρουν και συντηρούν μια διαρκή ανισοτιμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Από την στιγμή που δυσκολεύεσαι να διεκπεραιώσεις τα καθήκοντα ή τις υποχρεώσεις σου, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε «δοκιμασμένες» λύσεις και σε συνεργάτες, που στην παρούσα φάση μπορούν να σε βοηθήσουν ώστε να βγεις από το όποιο αδιέξοδο, πετυχαίνοντας μάλιστα πολλά περισσότερα του αναμενομένου. Επιπλέον, ο ενεργός Ερμής σε καλεί να υπογράψεις μια σημαντική συμφωνία.

Ερωτικά
Η εξιδανίκευση σε βοηθά σε πρώτη φάση να λειάνεις όλες τις αντιθέσεις που θα μπορούσαν να υπάρξουν στην σχέση σου, το πρόβλημα όμως ξεκινά από την στιγμή που αρχίζεις να «επενδύεις» στον άνθρωπο σου, ποντάροντας σε ιδιότητες που δεν έχει.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με αρκετό κόσμο αλλά και να συνεργαστείς με ειδικούς που γνωρίζουν καλά το πώς μπορείς να αξιοποιήσεις τα πλεονεκτήματα σου στον επαγγελματικό τομέα αλλά και τους τρόπους για να δικτυωθείς στην αγορά. Παράλληλα, ο ενεργός Ερμής θα σε βοηθήσει να προμηθευτείς εξοπλισμό ή αξεσουάρ, που κάνουν την ζωή σου ευκολότερη.

Ερωτικά
Μερικές φορές προβάλλεις έναν κραυγαλέο ρομαντισμό, αποκρύπτοντας ουσιαστικά την ρεαλιστική σου φύση, κάτι που μπορεί να μπερδέψει τους άλλους αλλά και σένα. Γιατί όταν πια «βγαίνει» το πρακτικό σου πνεύμα, τότε όλα αλλάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής στους Ιχθύες προάγει την δημιουργικότητα σου, ενώ μπορεί να δώσει «σάρκα και οστά» σε ένα επενδυτικό σου σχέδιο. Επιπλέον, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να αναζητήσεις νέους τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημα σου κι εδώ είναι που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου και τις συμβουλές ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα όμως, μπορεί να οδηγηθείς σε μάλλον αχρείαστους ανταγωνισμούς.

Ερωτικά
Η γενναιοδωρία σου προς τον «δικό σου» άνθρωπο που είναι αναμφισβήτητη αλλά αν τον ρώταγες πρώτα ίσως να απέφευγες κάποιες παρεξηγήσεις, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που «προσβάλλεσαι» από την απροθυμία του να δεχθεί κάτι που απλά... δεν θέλει!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου σε καλεί να πάρεις πρωτοβουλίες ώστε να αλλάξεις μια για πάντα κάποια πράγματα που σε «κρατάνε» πίσω. Παράλληλα, με την συνδρομή του Ερμή στους Ιχθύες, ίσως κληθείς να αναλάβεις έναν ρόλο-κλειδί σε μια υπόθεση που αφορά το σπίτι ή την οικογένεια σου ή απλά να προβείς σε μια αναδιάταξη του χώρου σου. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν μια περιουσιακή ρύθμιση αλλά και την προμήθεια οικιακού εξοπλισμού.

Ερωτικά
Είναι γνωστό πως όταν θέλεις να κατακτήσεις κάποιον/α δεν σταματάς πουθενά μέχρι να τα καταφέρεις. Ανάλογα «ανιαρή» όμως μπορεί να είναι και η στάση σου, όταν πλέον θα έχεις πετύχει τον στόχο σου, κάτι που οι άλλοι μαθαίνουν... κατόπιν εορτής!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο ενεργός Άρης σε καλεί να διερευνήσεις έγκαιρα ένα παρασκήνιο που περιστρέφεται γύρω από μια προσωπική σου υπόθεση και θα μπορούσε να σε ζημιώσει. Παράλληλα όμως, ο Ερμής στους Ιχθύες σε τροφοδοτεί με χρήσιμες πληροφορίες και επιπλέον σε ωθεί να κινηθείς σε μια πιο πνευματική κατεύθυνση, με σκοπό την ριζική αναμόρφωση των γνώσεών σου και την υιοθέτηση μιας νέας φιλοσοφίας ζωής.

Ερωτικά
Οι άλλοι πιστεύουν για σένα ότι μπορείς να ζήσεις και... χωρίς σεξ, αυτό όμως συμβαίνει περισσότερο στο μυαλό τους παρά στην δική σου ζωή. Αντίθετα, όταν βρεις τον άνθρωπο σου, όλα κινούνται σε απόλυτα ερωτικούς ρυθμούς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Μια «διακεκριμένη» επαφή σου φαίνεται να σου προσφέρει λύσεις και διεξόδους σε ένα οικονομικό θέμα, ενώ ανάλογα επωφελής μπορεί να αποδειχθεί και η υποστήριξη ενός συλλογικού φορέα. Καλό είναι λοιπόν να «παίξεις» πιο ομαδικά, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα που σου παρέχει ο ενεργός Ερμής. Από την άλλη πλευρά όμως, ίσως να μην αποφύγεις μια «μετωπική σύγκρουση» με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Ερωτικά
Η ανάγκη σου για πνευματική επικοινωνία με τον άνθρωπο σου είναι τόσο δυνατή, που αν κάποια στιγμή δεν την έχεις, την αποζητάς σε άλλα πρόσωπα, που δεν θέλουν και πολύ να πιστέψουν ότι ενδιαφέρεσαι για αυτά με... διαφορετικό τρόπο!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιο σου σε βοηθά να επεκτείνεις ακόμη περισσότερο τις δραστηριότητες σου αλλά και τον κύκλο των επαφών σου, κάτι που βέβαια μπορεί να σε κουράσει αλλά από την άλλη πλευρά θα συμβάλλει σε μια ριζική αναβάθμιση του ρόλου σου κι ίσως σε μια δικαίωση που περίμενες καιρό. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να συμβάλλει σε μια ένταση με ένα ισχυρό πρόσωπο.

Ερωτικά
Σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να «κλείνεις πόρτες» αλλά ενώ αυτή η πολιτική μπορεί να είναι αποδοτική στις κοινωνικές σου σχέσεις, τελικά στην προσωπική σου ζωή συμβάλλει σε μια διαρκή αβεβαιότητα που «ροκανίζει» την σχέση με τον άνθρωπο σου.
Πηγή:astrology
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...