14 Ιαν 2016

Σε τρία μέτωπα αγωνίζεται το Σαββατοκύριακο ο στίβος του Α.Ο Μυκόνου

Στις ημερίδες του Σαββάτου, στον Άγιο Κοσμά και στη Θεσσαλονίκη θα κάνουν τις πρώτες τους......
εμφανίσεις με τον Α.Ο Μυκόνου οι τρεις νέοι μας αθλητές.
Ο 22χρονος Αμπουλ Μοχάμεντ θα αγωνιστεί στα 60 και στα 150 μέτρα με στόχο νέα ατομικά ρεκόρ στις δύο αποστάσεις. Ο Μοχάμεντ, γεννημένος στην Αθήνα αλλά με καταγωγή από την Αίγυπτο βρίσκεται ακόμα στη διαδικασία απόκτησης ελληνικής υπηκοότητας και για το λόγο αυτό ίσως δεν προλάβει να αγωνιστεί επίσημα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού. Στόχος του παραμένει η διάκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων (ηλικίας 20-22) το καλοκαίρι.

Η Εμμυ Ιωακειμίδου αγωνίζεται στα 60 μέτρα με εμπόδια και στη σφαιροβολία, ενόψει του πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στα μέσα Φεβρουαρίου. Η Έμμυ έχει στόχο τη συμμετοχή σε όλες τις ημερίδες της χρονιάς σε διάφορα αγωνίσματα ώστε να εμφανιστεί έτοιμη στο πένταθλο του κλειστού.

Ανάλογη είναι η πορεία της Μαίρης Παντερμαλή. Θα αγωνιστεί στην ημερίδα της Θεσσαλονίκης, καθώς λόγω σπουδών βρίσκεται ακόμα στην συμπρωτεύουσα. Η Μαίρη μετά από αγωνιστική απραξία δύο περίπου ετών επανέρχεται στον αθλητισμό και ο στόχος της είναι να βρίσκεται σε φόρμα το καλοκαίρι.

Εκτός από τις ημερίδες του κλειστού στίβου, ο Α.Ο Μυκόνου θα έχει παρουσία και στους αγώνες δρόμου και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Ματθαίος Ματζιάρ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το πρόγραμμα Erasmus που παρακολούθησε στη Γερμανία τον περασμένο χειμώνα. Bρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα αγωνιστεί στον αγώνα δρόμου απόστασης 8 χιλιομέτρων στη Νέα Σμύρνη (Αγώνας Κοτζιά), στο πανέμορφο πάρκο του Δήμου.

Από τις ημερίδες θα απουσιάσει η τρίτη επταθλήτρια μας η Φραγκίσκα Αρμάου η οποία ταλαιπωρείται από ίωση τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με την προπονήτρια της Δέσποινα Πάκου, η Φραγκίσκα είναι εμφανώς βελτιωμένη τεχνικά στα εμπόδια και στο μήκος.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...