23 Ιαν 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/1

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο.......
 

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε ωθεί να αλλάξεις πολλά, να ξέρεις όμως ότι οι πρωτοβουλίες σου θα γίνουν αποδεκτές κυρίως από πρόσωπα ή φορείς που δεν υπολόγιζες ποτέ στην στήριξη τους. Αντίθετα μπορεί να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις από κάποιον «δικό σου» άνθρωπο. Επιπλέον, η Πανσέληνος μπορεί να ανανεώσει τον κύκλο των γνωριμιών αλλά και των ενδιαφερόντων σου.

Ερωτικά
Οι συνθήκες δεν βοηθούν στο να διατηρηθούν οι ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή, αντίθετα όλα συνηγορούν σε ανατροπές και πρωτόγνωρες εμπειρίες, που μπορεί να αλλάξουν πολλά στις προτεραιότητες σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα σε «καίριους» τομείς της ζωής σου κι όσο πιο έτοιμος/η είσαι για το απροσδόκητο, τόσο το καλύτερο. Επιπλέον, πρόσωπα με τα οποία κάθε συμφωνία φάνταζε αδύνατη, μπορεί... ξαφνικά να γίνουν σύμμαχοι σου, ενώ αντίθετα την ίδια στιγμή μια τρέχουσα συνεργασία ίσως διακοπεί για ανεξήγητους λόγους!

Ερωτικά
Αν θεωρείς ότι έχεις κατασταλάξει σε σχέση με τον έρωτα και τις συγκινήσεις του μάλλον ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου, αφού όλα αυτά που συνήθως ζητάς, για την ώρα είναι στα... αζήτητα!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός είναι «δίκοπο μαχαίρι» αφού από την μια πλευρά μπορεί να εξυπηρετήσει άριστα τα επαγγελματικά σχέδια σου, με την βοήθεια κάποιων «ξένων», που εκτιμούν τις «φρέσκες» ιδέες σου, από την άλλη όμως ενδέχεται να σε «σοκάρει» με τις αντιδράσεις ενός φίλου ή μιας φίλης που αποδεικνύεται κατώτερος/η των περιστάσεων.

Ερωτικά
Το σύμπαν δείχνει διατεθειμένο να σε φέρει ενώπιον καταστάσεων που συμβαίνουν σπάνια και οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι ραγδαίες αν το θελήσεις κι εσύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος αλλά και ο ενεργός Ουρανός μπορεί να προκαλέσουν ραγδαίες εξελίξεις τόσο στις επαγγελματικές, όσο και στις οικονομικές σου υποθέσεις, γι’ αυτό καλό είναι να μην θεωρείς τίποτα «σίγουρο». Μάλιστα, αν δείξεις απροθυμία στο να αλλάξεις πολιτική και νοοτροπία, το πιθανότερο είναι να κάνεις τα πράγματα χειρότερα.

Ερωτικά
Το σύμπαν σου ζητά να ανανεώσεις την σχέση σου, πριν σε... ανανεώσει αυτή! Μην αρνηθείς λοιπόν να, ικανοποιήσεις τα ερωτικά «καπρίτσια» του/της συντρόφου σου, που τελικά μπορεί και να σου αρέσουν.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός τονίζει τις δημιουργικές ιδιαιτερότητες σου και σίγουρα μπορείς να διακριθείς ή να πετύχεις κάτι σημαντικό αν κινηθείς έξω από την «πεπατημένη». Σε ανάλογο μήκος κύματος «εκπέμπει» και η Πανσέληνος που σου ζητά να επιλέξεις για βοηθούς και συνεργάτες πρόσωπα τα οποία διακρίνονται για την διαφορετικότητα τους.

Ερωτικά
Αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή και το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι για να «δέσει» η υπόθεση θα πρέπει να υπερβείς συμβάσεις και «κλισέ».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος σου... ετοιμάζει αλλαγές κι ανατροπές στις εργασιακές σου σχέσεις, κάτι που σίγουρα θα σε αποσυντονίσει και θα σε βγάλει από το πρόγραμμα σου, ίσως όμως με όλα αυτά να σου ανοίξουν και κάποιοι νέοι ορίζοντες με σπουδαίες προοπτικές. Επιπλέον, καλείσαι να υιοθετήσεις νέους κανόνες σχετικά με την διατροφή σου.

Ερωτικά
Κάποιος/α στην θέση σου θα ήταν απόλυτα ευχαριστημένος, φαίνεται ωστόσο ότι σκοπεύεις να εξαντλήσεις τις... ιδιοτροπίες σου με αποτέλεσμα να μην ξέρεις κι εσύ που θα καταλήξει το πράγμα!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος σε αναστατώνει τόσο ώστε να ξεφύγεις από την συνήθως «μετρημένη» στάση σου και να επιχειρήσεις κάτι τολμηρό. Επιπλέον, οι εξελίξεις στα οικονομικά αλλά και τις συνεργασίες σου αναμένεται να είναι μάλλον απρόβλεπτες και δεν θα πρέπει να αποκλείσεις τίποτα, αφού από αλλού το περιμένεις κι από αλλού θα σου... έρθει!

Ερωτικά
Για άλλο πας και άλλο σου συμβαίνει, καλά θα κάνεις όμως να το... διασκεδάσεις αφού μερικές φορές η «αλήθεια» της καρδιάς σου μπορεί να είναι διαφορετική από εκείνη του μυαλού σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο Άρης σε καλεί να δράσεις αστραπιαία, αιφνιδιάζοντας φίλους και εχθρούς, αφού αν ολιγωρήσεις ή επιλέξεις να κινηθείς πιο συντηρητικά τότε μπορεί να πέσεις θύμα κάποιας «ενοχλητικής» έκπληξης. Παράλληλα, η Πανσέληνος προοιωνίζει αλλαγές στο σπίτι αλλά και την δουλειά σου, οπότε όσο πιο ανοικτός/η είσαι στο νέο, τόσο το καλύτερο για σένα!

Ερωτικά
Ίσως ήρθε η στιγμή να δοκιμάσεις κάτι που δεν έχεις ξανακάνει, είτε αυτό αφορά τον τύπο της σχέσης σου, είτε απλά την σεξουαλική σου πρακτική. Και εννοείται πως μεταξύ ενηλίκων όλα γίνονται!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα πολύ πιο αισιόδοξα αλλά αυτό τελικά μπορεί να σου δώσει την ώθηση για να πετύχεις την «υπέρβαση» στο έργο σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να «ποντάρεις» περισσότερο σε πρόσωπα ή καταστάσεις που θεωρούνται «αουτσάϊντερ», αφού τα «φαβορί» μπορεί να πάνε... άπατα!

Ερωτικά
Όσο αδύνατον κι αν δείχνει κάτι, τόσο περισσότερο σε «εξιτάρει» και μια περιπέτεια «της στιγμής» μπορεί τελικά να αποδειχθεί καταλυτική για τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος επηρεάζει τα οικονομικά σου κι ίσως να προκύψουν κάποια απρόβλεπτα έξοδα, παράλληλα όμως μπορεί να υπάρξουν και έσοδα ή βοήθειες από εκεί που δεν το περιμένεις. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να δράσεις με αιφνιδιαστικό ή μη αναμενόμενο τρόπο κι όχι με γνώμονα κάποιους παραδοσιακούς κανόνες.

Ερωτικά
Όλα είναι ανοικτά και όλα «παίζουν», ακόμη και με ένα πρόσωπο που ποτέ δεν σου είχε περάσει από το μυαλό ότι θα μπορούσε να συμβεί «κάτι» μαζί του. Εξ άλλου και το απρόοπτο έχει την... γοητεία του!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος επηρεάζει άμεσα την διάθεση σου, όσο και τις σχέσεις σου με τους άλλους, ανοίγοντας τον δρόμο για κάτι νέο και συναρπαστικό. Κι αν στα πλαίσια της καθημερινότητας σου υπάρξουν κάποιες «αναποδιές», είναι βέβαιο ότι ο ενεργός Ουρανός υποστηρίζει οτιδήποτε «ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα» στην ζωή σου ή την ζωή των... άλλων!

Ερωτικά
Η ιδιόμορφη ψυχολογία σου μπορεί να συμβάλλει σε μοναδικές καταστάσεις και βέβαια το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να ζήσεις το σήμερα χωρίς δεύτερες σκέψεις.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος σου δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς ή να «συντονιστείς» με τον εσωτερικό εαυτό σου. Ακόμη σε καλεί να ασχοληθείς με οτιδήποτε «υπερβατικό» όπως είναι για παράδειγμα η τέχνη και η μεταφυσική. Παράλληλα όμως στον... έξω κόσμο, ενδέχεται να πέσεις θύμα κάποιων ανεπιθύμητων «αναταράξεων».

Ερωτικά
Οι συνθήκες δεν ευνοούν το να κάνεις ότι θέλεις, χωρίς να σε πάρει κανένας μυρωδιά. Αντίθετα, εντελώς ξαφνικά μπορεί να βρεθείς στον... αστερισμό των αποκαλύψεων!
Πηγή:astrology
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...