31 Ιαν 2016

TOP - 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου και σας καλωσορίζουμε σε ένα ακόμα TOP – 10 Music countdown από το Mykonos Ticker. Μια πολύ.... κρύα εβδομάδα πέρασε με χιόνια σε αρκετά μέρη της Ελλάδας, με όλα τα χιονοδρομικά κέντρα ανοιχτά αλλά και πολλές κινητοποιήσεις εργαζομένων. 
 
Εκεί που οι αντιπαραθέσεις μόνο κρύες δεν είναι και κάθε πολίτης αυτής της χώρας αναρωτιέται πότε θα δούμε μια άσπρη μέρα πλην από τις μέρες που χιονίζει.

Εμείς όμως όπως κάθε εβδομάδα θα προσπαθήσουμε να σας κρατήσουμε την καλύτερη μουσική παρέα , ξεχνώντας για λίγο κάθε καθημερινό πρόβλημα, με τα καλύτερα dance τραγούδια και όχι μόνο διαμορφώνοντας δύο TOP – 10 charts. 
 
Ξεκινώντας την παρουσίαση των charts μας, σας παρουσιάζουμε ένα από τα πιο ταλαντούχα Ελληνικά δίδυμα στη Ελληνική show biz που συνεχίζουν να μας χαρίζουν επιτυχίες μέσα από τις δημιουργίες τους. Αυτή την εβδομάδα τους βρίσκουμε στο νούμερο ένα του πρώτου μας TOP – 10. Housetwins και Tyler Fiore μας λένε I will be king.

Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:
1. Housetwins feat. Tyler Fiore – I will be king

2. Armin van Buuren feat. Cimo Fränkel - Strong Ones

3. Playmen – Stand by me now

4. Tiësto & Oliver Heldens – Wombass

5. Adele – Hello (Consoul Trainin remix)

6. Mark F. Angelo & Eric Lumiere - New Day

7. Hardwell – Blackout

8. Benny Benassi & Vassy - Even If

9. Andrea & Otilia feat. Shaggy & Costi – Passion

10. Fedde Le Grand and Merk & Kremont - Give Me Some

Όταν έχεις να κάνεις με παραγωγή του Fedde Le Grand ξέρεις ότι μιλάμε για επιτυχία. Νέα δημιουργία, νέα επιτυχία και σίγουρα σύντομα ένα από τα νέα μας νούμερο ένα. Fedde Le Grand, Merk & Kremont μας λένε give me some. Εκεί συναντάμε τον Διονύση Σχοινά να μας λέει 15 έτη φωτός σε μια υπέροχη διασκευή του Κώστα Λαϊνά. Και για όσους δεν γνωρίζουν ο Κώστας Λαϊνάς είναι ο άνθρωπος που δημιουργεί μουσικά όλα αυτά τα καταπληκτικά live του Διονύση Σχοινά.

Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1. Διονύσης Σχοινάς 15 Έτη Φωτός (Kostas Lainas Official Remix)

2. Σάκης Ρουβάς – Δυο θεοί

3. REC – Έχω εσένα

4. Άννα Βίσση – Για σένα

5. Μιχάλης Χατζηγιάννης - Θα Xαθώ Πριν Φύγω

6. KINGS - Εδώ Που Μ'άφησες

7. Δέσποινα Βανδή - Μια Ανάσα Μακριά Σου

8. Γιώργος Αλκαίος - Στα Βαθιά

9. Μύρωνας Στρατής - Νικάει Το Φιλί

10. STAN - Παράξενο Παιδί


Με τον Stan να μας λέει παράξενο παιδί φτάσαμε στο τέλος της παρουσίασης των TOP – 10 μας. Σειρά έχει το non – stop DJ set μας. 
 
Το ταξίδι μας κοντινό και είναι μέχρι την Πολωνία. Από εκεί κατάγεται ο σημερινός μας παραγωγός. Γεννημένος στις 6 Ιουνίου του 1993 στο Goleniów της Πολωνίας, ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την ηλεκτρονική μουσική στην ηλικία των 17. Και λέμε με την ηλεκτρονική μουσική γιατί γενικά η μουσική τον είχε κερδίσει αρκετά νωρίτερα. 
 
Καλλιτέχνες όπως ο DeadMau5 και οι Daft Punk ήταν οι κύριες επιρροές του. Αυτοδίδακτος στην τέχνη του DJ έσωζε τα χρήματα που κέρδιζε και αγόρασε ένα επαγγελματικό set και από ένας bedroom DJ έγινε ένας DJ έτοιμος για να δημιουργήσει τη δική του μουσική και να περάσει στο επίπεδο του DJ - παραγωγού. 
 
Στα τέλη του 2011 έκανε το πρώτο του official remix στο τραγούδι Tokyo του Gareth Emery το οποίο κυκλοφόρησε από την εταιρεία Garuda. Άμεσα ανέβηκε στις πρώτες θέσεις του Beatport TOP – 100. Αυτή τη διασκευή ακολούθησαν άλλες δύο επιτυχημένες του Steve Aoki αλλά και του Kaskade. Τον Μάρτιο του 2012 κυκλοφόρησε το single Elva από την Ultra records και δύο μήνες αργότερα διασκεύασε το You’re Gonna Love again από τον Nervo. 
 
Για όσους δεν καταλάβατε μιλάμε για τον Dorian Tomasiak γνωστό ως και Tom Swoon ή Pixel Cheese. Εμείς σας εξασφαλίσαμε το τελευταίο του set στο Papaya club στην Κροατία. Εσείς δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το παρακάτω link και να πατήσετε το κουμπάκι με το PLAY. 
 
Η συνέχεια επί των ηχείων σας. 


Κάπως έτσι φτάσαμε στο τέλος μας και αυτή την εβδομάδα. Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο Facebook profile Piko Valdez.  
 
Επίσης για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε τo group μου στο facebook DJ Piko strikes back.
 
Όσο για να ακούτε τις νέες μου παραγωγές, διασκευές μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο  facebook DJ Piko.
Κάνοντας like στην προσωπική μου σελίδα μπορείτε να έχετε και τα free downloads των νέων μου διασκευών Όπως πολλοί έχετε ακούσει η νέα μου συνεργασία με τον παραγωγό του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός 94.9 Πέτρο Καρρά είναι γεγονός. 
 
Η πρώτη μας διασκευή στο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου σπάστα ήταν μόνο η αρχή. Μπορείτε να την ακούτε από το official κανάλι της Heaven music ακολουθώντας το παρακάτω link.


Η νέα μας δουλειά έχει να κάνει με ένα mashup στα τραγούδια του Σάκη Ρουβά όλα καλά και του Γιώργου Μαζωνάκη έχω περάσει και χειρότερα. Μπορείτε να την δείτε και να την ακούσετε στο παρακάτω link 

όπως και κάνοντας subscribe στο youtube κανάλι μας μπορείτε να βλέπετε τις δουλειές μας πρώτοι από όλους. Επίσης μην ξεχάσετε να γίνετε και μέλη στην επίσημη σελίδα της Noisy Records στο Facebook την οποία επιμελούμαστε με τον Πέτρο Καρρά και έχει να κάνει με όλες μας τις νέες παραγωγές.

Εμείς να σας ευχηθούμε να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο, μια όμορφη εβδομάδα και καλό σας μήνα!!!! Μέχρι την επόμενη εβδομάδα μην ξεχνάτε… Keep on groovin’!!! CU!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...