27 Ιαν 2016

Αναζητούνται τρόποι συνεργασίας για την προώθηση νέων τουριστικών προϊόντων της Ελλάδας στην Κορέα

Με τον πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας κ. Ahn Young Jip συναντήθηκε .....
η αναπλ. υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά, με τον οποίο συζήτησαν θέματα περαιτέρω ανάπτυξης των διμερών τουριστικών σχέσεων.

Σε συνάντηση του πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας κ. Ahn Young Jip με την κα Έλενα Κουντουρά, εξετάστηκαν τρόποι συνεργασίας για την προώθηση νέων τουριστικών προϊόντων της χώρας μας στην Κορέα, ενόψει της τουριστικής περιόδου 2016 και με στόχο την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από τη δυναμική αυτή αγορά για την Ελλάδα. 
Για πρώτη φορά το 2015, ο ΕΟΤ συμμετείχε στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Σεούλ, ΚOFTA και όπως η υπουργός ενημέρωσε τον Πρέσβη, η Ελλάδα θα συμμετάσχει και στη φετινή έκθεση, με στόχο την προβολή του ελληνικού τουρισμού στην Κορέα, ως μία αγορά ιδιαίτερου ενδιαφέροντος.

Στη συνάντηση, εξετάστηκαν τρόποι συνεργασίας για την προώθηση νέων τουριστικών προϊόντων της χώρας μας στην Κορέα, ενόψει της τουριστικής περιόδου 2016 και με στόχο την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την δυναμική αυτή αγορά για την Ελλάδα.
Newsroom MykonosTicker 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...