24 Ιαν 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/1

Συμφωνίες και… επεκτάσεις!
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο.......

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στον Υδροχόο καλύπτει τις κοινωνικές σου ανάγκες, φέρνοντας σε κοντά σε ομοϊδεάτες ή γενικότερα σε πρόσωπα με τα οποία μπορείτε να δράσετε από κοινού για την επίτευξη ενός στόχου. Επιπλέον, ο ενεργός Δίας μπορεί να συμβάλλει στην υπογραφή μιας συμφέρουσας επαγγελματικής συμφωνίας ή να σε βοηθήσει στην ανανέωση του προσωπικού ή του εξοπλισμού που χρησιμοποιείς στην δουλειά σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω συμβάλλει στην βελτίωση της εμφάνισης σου, κάτι που σίγουρα ανοίγει τον δρόμο για νέες επιτυχίες! Ωστόσο στην παρούσα φάση είναι προτιμότερο να αφήσεις να εννοούνται πράγματα, χωρίς να προχωρήσεις στην πράξη.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σίγουρα μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες ώστε να πετύχεις κάτι «μεγάλο», ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα αλλά τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ πιο εύκολα αν συνεργαστείς με πρόσωπα ή φορείς που διαθέτουν τον τρόπο και τα μέσα να αναδείξουν ακόμη περισσότερο τους σκοπούς και το έργο σου. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας μπορεί να σου δώσει μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου δημιουργεί «υψηλές» προσδοκίες, για την ώρα όμως καλό είναι να προσέχεις, αφού ο ενεργός Ποσειδώνας θέτει θέμα εμπιστοσύνης και μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή για την οποία σύντομα θα μετανιώσεις

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Με την συνδρομή του Δία, η ημέρα μπορεί να εξελιχθεί θετικά, ιδιαίτερα σε ότι αφορά το σπίτι, την οικογένεια σου ή ένα περιουσιακό θέμα. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Υδροχόο δείχνει πρόθυμος να εκπληρώσει αρκετές από τις επικοινωνιακές σου αναζητήσεις φέρνοντας σε κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μπορείς να μοιραστείς τα όνειρα και τα οράματα σου. Ευνοούνται ακόμη οι σπουδές και τα ταξίδια
Ερωτικά
Με την συνδρομή του Ποσειδώνα, φαίνεται ότι αυτά που φαντάζεσαι είναι πολύ περισσότερα από όσα μπορεί να συμβούν στην πραγματικότητα, ίσως όμως τελικά να βιώσεις κάτι πολύ ιδιαίτερο και «εκστατικό» στην σεξουαλική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Στην παρούσα φάση ο Ήλιος στον Υδροχόο εξυπηρετεί απόλυτα τις οικονομικές σου φιλοδοξίες, ίσως μάλιστα μια σημαντική συμφωνία να σου ανοίξει τον δρόμο και την... όρεξη για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας μπορεί να συμβάλλει στην απόκτηση εργαλείων ή συσκευών που κάνουν κατά πολύ ευκολότερη την καθημερινότητα σου, ενώ ίσως σου φέρει και καλά νέα από ένα συγγενικό σου πρόσωπο.
Ερωτικά
Ακόμη κι αν κάποια πράγματα φαίνονται «πολύ καλά για να είναι αληθινά», η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε προδιαθέτει για να αφήσεις πίσω σου κάθε σκοτούρα και να απολαύσεις τις χαρές της συντροφικότητας και του έρωτα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ανήκεις στην ομάδα των κερδισμένων της ημέρας, αν μάλιστα δικτυωθείς με τα κατάλληλα πρόσωπα, η επιτυχίες και οι προοπτικές σου θα πολλαπλασιαστούν. Μην διστάσεις λοιπόν να συνάψεις μια συμφωνία ή να απευθυνθείς σε μηχανισμούς ή φορείς που η δουλειά τους είναι να σε... αναδείξουν! Επιπλέον, ο ενεργός Δίας ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως μπορέσεις να κάνεις μια αγορά που θέλεις πολύ.
Ερωτικά
Ένα φλερτ στην δουλειά σου ή κατά τη διάρκεια μιας εργασίας «ρουτίνας» μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα αλλά καλό είναι να μην προχωρήσεις περισσότερο, αφού μάλλον η φαντασία σου παίζει... παιχνίδια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στον Υδροχόο προωθεί τα επαγγελματικά σου σχέδια, ίσως μάλιστα να συνάψεις μια συμφωνία που θα «ξεκλειδώσει» πολλές από τις δυνατότητες σου και θα σε κάνει να ατενίζεις το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Έτσι κι αλλιώς πάντως, ο Δίας στο ζώδιο σου, δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη το έργο του και μέχρι το καλοκαίρι θα συνεχίσεις να βρίσκεσαι σε φάση ανάπτυξης, κόντρα στο γενικό κλίμα!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε «ανεβάζει» ψυχολογικά κι ίσως σε φέρει ενώπιον μια επιλογής που φαίνεται κατάλληλη για σένα. Τα πράγματα όμως μπορεί να πάρουν στραβό δρόμο όταν θελήσεις να περάσεις από την φαντασία στην πραγματικότητα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στον Υδροχόο σε βοηθά να περάσεις «γεμάτες» στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ παράλληλα σε καλεί να αναπτύξεις τα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα.. Ίσως μάλιστα η καθημερινότητα σου να εμπλουτιστεί με κάποιες «πικάντικες» αφηγήσεις, αφού ο ενεργός Δίας σου φέρνει «στο πιάτο» ενδιαφέροντα... μυστικά! Ακόμη μπορεί να υπάρξει μια ευχάριστη τροπή σε ένα θέμα σχετικό με την υγεία σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε καλεί να περιορίσεις τις εξωτερικές αναζητήσεις σου, φτιάχνοντας «ατμόσφαιρα» στο σπίτι σου ή σε έναν προσωπικό σου χώρο. Εκεί μπορείς να χαρείς ότι ποθεί η καρδιά σου, έστω και στα... κρυφά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στον Υδροχόο τονίζει θέματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένεια σου και με την ορμητικότητα που σε χαρακτηρίζει αυτήν την περίοδο μπορείς να «κτυπήσεις» σε δύο μέτωπα: Να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό ζήτημα αλλά και να αποκαταστήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα στους οικείους σου, προτείνοντας μια συμφωνία που θα γεφυρώσει τις όποιες διαφορές. Επιπλέον, ο ενεργός Δίας ευνοεί τις φιλικές σου σχέσεις.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω με ένα μικρό «σπρώξιμο» από τον Ποσειδώνας σε βοηθά να «ταξιδέψεις» και να ονειρευτείς τα καλύτερα για σένα και τον άνθρωπο σου, είτε είσαι σε σχέση, είτε... όχι! Τελικά η αίσθηση ευτυχίας είναι αρκετά υποκειμενική.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο ενεργός Δίας σε φέρνει σε επαφή με σημαίνοντα πρόσωπα, που διάκεινται ευνοϊκά απέναντι σου κι ίσως πετύχεις μια συμφωνία ή πάρεις μια βοήθεια που θα σου λύσει τα χέρια. Μπορείς λοιπόν να αισιοδοξείς αλλά σε κάθε περίπτωση ισχύει το «συν Αθηνά και χείρα κίνει». Παράλληλα, επαφές, συναντήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια και ποικίλες συζητήσεις σε τροφοδοτούν με εμπειρίες, πληροφορίες αλλά και ειδικές γνώσεις.
Ερωτικά
Ίσως λάβεις μια υπόσχεση που θα σε κάνει να αναθαρρήσεις, πρόσεξε όμως μήπως τελικά ξοδέψεις χρήματα και συναισθήματα για μια μάλλον απατηλή υπόθεση. Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να σου χαρίσουν κάτι που θα σε συγκινήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι οικονομικές εξελίξεις τρέχουν κι εσύ θα έχεις την ευκαιρία, είτε να ενημερωθείς γύρω από τεχνικές λεπτομέρειες, είτε να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να δώσουν λύσεις στα όποια προβλήματα σου. Στο πρόγραμμα είναι και μια σημαντική οικονομική συμφωνία. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας εξυπηρετεί τις επαφές σου με πρόσωπα ή φορείς του εξωτερικού κι ίσως προκύψουν νέες επαγγελματικές προοπτικές.
Ερωτικά
Ναι μεν η Αφροδίτη στο ζώδιο σου αυξάνει κατακόρυφα την γοητεία σου, παράλληλα όμως ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να σε στρέψει στο κυνήγι μιας «Χίμαιρας», οπότε για την ώρα κράτα... μικρό καλάθι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στο ζώδιο σου στρέφει την προσοχή των άλλων, ίσως και τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σου, γι’ αυτό οφείλεις να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου. Κι αν θες πραγματικά να πετύχεις στο έργο και τους σκοπούς σου, θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου και τις συμβουλές κάποιων που γνωρίζουν εκ πείρας τι πρέπει να κάνεις και τι όχι. Επιπλέον, ο ενεργός Δίας μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά σε μια πηγή χρηματοδότησης.
Ερωτικά
Πολλά γίνονται στο παρασκήνιο αλλά αν προσπαθήσεις να βγάλεις μια άκρη είναι απίθανο να τα καταφέρεις στην παρούσα φάση. Ίσως η αποστασιοποίηση σου από κάθε είδους «ερωτοτροπία» να είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Ο ενεργός Δίας σου δίνει για μια ακόμη φορά το πλεονέκτημα κι ίσως μπορείς να καρπωθείς άμεσα κάποια οφέλη μέσα από μια συμφωνία ή συνεργασία, που μπορεί να είναι και μυστική. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει σε αποκαλύψεις για την δράση ατόμων που θέλησαν να σε υπονομεύσουν επί... ματαίω, αν όμως έχεις κατά κάποιο τρόπο κι εσύ «λερωμένη την φωλιά σου», ετοιμάσου να... εξηγηθείς!.
Ερωτικά
Η γοητεία σου κορυφώνεται αλλά αν θες να αποφύγεις παγίδες και λάθη, θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός/η απέναντι σε υποσχέσεις ή συμπεριφορές, που δείχνουν μεν «θεϊκές» αλλά δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.
Πηγή: astrology.gr/
Newsroom MykonosTicker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...