25 Ιαν 2016

Την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του πραγματοποίησε ο Α.Ο Μυκόνου

Με ιδιαίτερη επιτυχία, ζωντάνια, κέφι και παρουσία αθλητών και φίλων, σε μια όμορφη γιορτή γεμάτη χαμόγελα, με μηνύματα αισιοδοξίας για επιδόσεις και διακρίσεις, πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου,.......
στο κατάμεστο "Blu Blu Café Lounge Bar" την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016, χορηγό της εκδήλωσης, προσφέροντας καφέ, χυμούς, ποτά, γλυκά και διάφορα Frivolities.

Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα, o Αιδεσιμολογιώτατος π. Πέτρος Μαραγκός, με τον Διάκονο Γεώργιο, ευλόγησε τη βασιλόπιτα του Συλλόγου.
 Παρακολουθήστε βίντεο:
Στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρόεδρος κ. Αλέξανδρος Κουκάς στην χαιρετιστήρια ομιλία του ευχήθηκε στα μέλη και τους παρόντες για τη νέα χρονιά, καλωσόρισε τους αθλητές των τμημάτων, των Ακαδημιών, τους προπονητές, τους γονείς και τους φίλους του συλλόγου......  
Παρακολουθήστε βίντεο:
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για άλλη μια χρονιά!
Ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Κουκάς και το δωδεκαμελές Συμβούλιο του Α.Ο Μυκόνου ευχαριστούν ιδιαίτερα τους χορηγούς, τούς φορείς και φίλους, για την πολύτιμη βοήθεια τους στην αγαπημένη μας ομάδα, οι οποίοι βρίσκονται πάντα δίπλα της συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες. Η συμβολή τους στην πορεία της ομάδας μας και στην δυναμική της παρουσία για το 2016, είναι ιδιαίτερα σημαντική και καθοριστική.

Χάρη σε σας, γίνονται πραγματικότητα οι επιδόσεις και οι διακρίσεις των αθλητών μας!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ της ομάδας μας πού στηρίζουν ηθικά και υλικά τις δραστηριότητές μας:
  • Δακτυλίδη Σταμάτη "Tropicana" Χορηγού των Ακαδημιών «Soccer Schools»
  • Δακτυλίδη Νίκο "Cavo Paradiso" και "Blu Blu Café Lounge Bar" Χορηγού Ιματισμού της Ποδοσφαιρικής Ομάδας
  • Δακτυλίδη Παναγιώτη του Γεωργίου "Mykonos Collections" Χορηγού της Ρυθμικής Γυμναστικής
Ευχαριστούμε από καρδιάς και τους επιχειρηματίες:
  • Αγγελετάκη Αλέκο "EKO"
  • Λορέντζο Φρέρη "Ammos", "Kuzina"
για την αμέριστη συμπαράστασή τους και την συνεισφορά τους στον Σύλλογο.
 
Την εκδήλωση χαιρέτησε, εκ μέρους του Δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Νίκος Γκέλος
  Παρακολουθήστε βίντεο:
Στη συνέχεια πήρε το λόγο, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Ν. Αιγαίου κ. Στέλιος Μπρίγγος  που απηύθυνε στους παρευρισκόμενους, το δικό του χαιρετισμό.......
 Παρακολουθήστε βίντεο:
Την Πίτα του Συλλόγου έκοψε ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων κ. Δημήτρης Πάππας, ενώ των τμημάτων ποδοσφαίρου, στίβου, μπάσκετ και των ακαδημιών οι προπονητές τους.
  Παρακολουθήστε βίντεο:
Χαιρετισμός από την Αθλήτρια στίβου Έμμυ Ιωακειμίδου
 
 Παρακολουθήστε βίντεο:
Χαιρετισμός από την Αθλήτρια Στίβου Μαίρη Παντερμαλή
  Παρακολουθήστε βίντεο:
 
Τυχεροί της ημέρας, όσοι κατάφεραν και μέσα από την κλήρωση που έγινε, κέρδισαν ένα από τα δώρα τα οποία υπήρχαν στη λαχειοφόρο αγορά.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ, προπονητές, αθλητές, φίλοι του Ομίλου, παιδιά των ακαδημιών με τους γονείς τους και τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντπεριφεριάρχης Πολιτισμού Ν. Αιγαίου Στέλιος Μπρίγγος, οι Αντιδήμαρχοι Γκέλος Νίκος, Γρυπάρη Ειρήνη, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Παναγιωτακόπουλος Λάμπρος, Δημοτικοί Σύμβουλοι Καλπουρτζή Ελένη, Κουκάς Αλέξανδρος, Καμμή Άννα, η Περιφερειακή Σύμβουλος Μαρσούλα Χανιώτη και ο Πρόεδρος της Δημ. Κοινότητας Λαζαρίδης Δημήτρης.

Ευχαριστίες στους γονείς, στους αθλητές, στα μέλη και τους φίλους του Ομίλου που τίμησαν για άλλη μια φορά την κοπή της πίτας, τον κ. Νίκο Δακτυλίδη για την παραχώρηση του"Blu Blu Café Lounge Bar" καθώς και τους χορηγούς των δώρων.
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...