30 Ιαν 2016

Παράταση της αδειοδότησης των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών

Παράταση προθεσμίας για αδειοδότηση αθλητικών εγκαταστάσεων ζητά ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης από τον Υπουργό Εσωτερικών Π. Κουρουμπλή........
Νέα παράταση τουλάχιστον για ένα χρόνο της προθεσμίας για τις αδειοδοτήσεις των αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων ζητά ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης με επιστολή του προς τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή.
Όπως τονίζει ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ στην επιστολή του, «με την υπ’ αριθ. 181140/9637/1062/413/3-7-2015 (ΦΕΚ 1352 Β΄) ΚΥΑ παρατείνεται μέχρι 8-2-2016, η προθεσμία για τις αδειοδοτήσεις των αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων, που περιήλθαν σ’ αυτούς από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με νόμο το 1999, προκειμένου, σύμφωνα με το Ν. 4178/2013, να ολοκληρωθεί η διαδικασία τακτοποίησης των αυθαιρέτων, η οποία αποτελεί και προϋπόθεση για την έκδοση άδειας λειτουργίας στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Επειδή δεν κατέστη δυνατόν να προχωρήσουν οι σχετικές διαδικασίες για τη νομιμοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, λόγω έλλειψης πόρων και προσωπικού αλλά και φόρτου εργασίας των υπηρετούντων τεχνικών υπαλλήλων, είναι ανάγκη να παραταθεί άμεσα η ανωτέρω προθεσμία και τουλάχιστον για ένα (1) έτος, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους Δήμους να τακτοποιήσουν την εκκρεμότητα αυτή και προς τούτο παρακαλώ να αναλάβετε την πρωτοβουλία τροποποίησης της σχετικής απόφασης».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...