23 Ιαν 2016

TOP - 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Γεια σας!!! Προτελευταίο Σαββατοκύριακο του χιονισμένου Ιανουαρίου και καλωσορίσατε σε ένα ακόμη TOP – 10 Music countdown από το Mykonos Ticker......
Μια ψυχρή εβδομάδα πέρασε και όπως φαίνεται θα συνεχιστεί και την επόμενη. Μπορεί από τα καθημερινά πολιτικά γεγονότα να μην βλέπουμε άσπρες μέρες σε αυτόν τον τόπο αλλά ο καιρός κάθε άλλο μας διαψεύδει. Τα χιονοδρομικά κέντρα όλης της χώρας είναι ανοιχτά και το λευκό τοπίο κάθε ορεινής περιοχής μας δίνει τη δική του ομορφιά. Αν όλο αυτό το συνδυάσεις και με την κατάλληλη μουσική τότε έχουμε το ιδανικό Σαββατοκύριακο.

Για αυτό περνάμε γρήγορα γρήγορα στην παρουσίαση των TOP – 10 charts που εσείς δημιουργείτε κάθε εβδομάδα. Το όνομά του θρύλος της νεότερης μουσικής. Τα κομμάτια του πάντα ακουμπάνε την κορυφή των charts. Armin Van Buuren και Cimo Fränkel μας λένε strong ones. 
 
Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:
1. Armin van Buuren feat. Cimo Fränkel - Strong Ones
2. Tiësto & Oliver Heldens – Wombass
3. Housetwins feat. Tyler Fiore – I will be king
4. Playmen – Stand by me now
5. Adele – Hello (Consoul Trainin remix)
6. Hardwell – Blackout
7. Mark F. Angelo & Eric Lumiere - New Day
8. Felix Jaehn ft. Jasmine Thompson – Ain’t nobody (Loves me better)
9. Andrea & Otilia feat. Shaggy & Costi – Passion
10. Benny Benassi & Vassy - Even If

Νέο entry για αυτή την εβδομάδα έχουμε έναν παλιό μας γνώριμο. Benny Benassi και Vassy μας λένε even if. Κάπου εκεί συναντάμε και το Σάκη Ρουβά στην κορυφή του Ελληνικού μας chart να μας λέει δυο θεοί.

Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1. Σάκης Ρουβάς – Δυο θεοί
2. Άννα Βίσση – Για σένα
3. Διονύσης Σχοινάς 15 Έτη Φωτός (Kostas Lainas Official Remix)
4. REC – Έχω εσένα
5. Μιχάλης Χατζηγιάννης - Θα Xαθώ Πριν Φύγω
6. KINGS - Εδώ Που Μ'άφησες
7. Δέσποινα Βανδή - Μια Ανάσα Μακριά Σου
8. STAN - Παράξενο Παιδί
9. Γιώργος Αλκαίος - Στα Βαθιά
10. Μύρωνας Στρατής - Νικάει Το Φιλί

Νέο entry στο Ελληνικό chart για αυτή την εβδομάδα είναι ο Μύρωνας Στρατής με το νέο του dance – rock τραγούδι του "Νικάει Το Φιλί". Κάπως έτσι διαμορφώσατε τα TOP – 10 για την εβδομάδα που μας πέρασε. Στη συνέχεια έχουμε non – stop DJ set. 
 
To ταξίδι μας αυτή την εβδομάδα κοντινό και μέχρι την Μολδαβία. Εκεί συναντάμε έναν πολύ νεαρό μουσικό παραγωγό – DJ. Τη μουσική του καριέρα την ξεκίνησε στα 17 του το 2009. Αν και γεννημένος στις 21 Ιουλίου του 1992, η μουσική παραγωγή και μουσική δημιουργία είχε ξεκινήσει πολύ πιο νωρίς από το 2009. Το πρώτο του συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία ήταν με μια πασίγνωστη στο χώρο που κινείται. Την Armada music. 
 
Οι παραγωγές του ήταν πάντα στα playlists των TOP DJs του χώρου του όπως Armin van Buuren, Tiësto, Markus Schulz, Dash Berlin, Bobina και Roger Shah. Το 2012 ήταν στην 77η θέση του djmag.com και το 2013 στην 28η κερδίζοντας τον τίτλο του καλύτερου ανερχόμενου παραγωγού. Φυσικά μιλάμε για τον Andrew Rayel. 
 
Πρώτη φορά που τον παρουσιάζουμε από αυτό το post αλλά ακούγοντας το mix του θα καταλάβετε πως μέσα από τη μουσική μπορεί ο νους να ταξιδέψει από την ηρεμία στο απόλυτο party time. Εσείς δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το παρακάτω link να πατήσετε το κουμπάκι με το PLAY και να ταξιδέψετε με τις μελωδίες του Andrew Rayel.


Μετά από αυτό το εκπληκτικό set φτάσαμε στο τέλος μας. Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο Facebook profile Piko Valdez
 
Επίσης για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε τo group μου στο facebook DJ Piko strikes back.
 
Όσο για να ακούτε τις νέες μου παραγωγές, διασκευές μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο  facebook DJ Piko.
Κάνοντας like στην προσωπική μου σελίδα μπορείτε να έχετε και τα free downloads των νέων μου διασκευών Όπως πολλοί έχετε ακούσει η νέα μου συνεργασία με τον παραγωγό του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός 94.9 Πέτρο Καρρά είναι γεγονός. 
 
Η πρώτη μας διασκευή στο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου σπάστα ήταν μόνο η αρχή. Μπορείτε να την ακούτε από το official κανάλι της Heaven music ακολουθώντας το παρακάτω link.


Η νέα μας δουλειά έχει να κάνει με ένα mashup στα τραγούδια του Σάκη Ρουβά όλα καλά και του Γιώργου Μαζωνάκη έχω περάσει και χειρότερα. Μπορείτε να την δείτε και να την ακούσετε στο παρακάτω link

 
όπως και κάνοντας subscribe στο youtube κανάλι μας μπορείτε να βλέπετε τις δουλειές μας πρώτοι από όλους. Επίσης μην ξεχάσετε να γίνετε και μέλη στην επίσημη σελίδα της Noisy Records στο Facebook την οποία επιμελούμαστε με τον Πέτρο Καρρά και έχει να κάνει με όλες μας τις νέες παραγωγές.

Τέλος να σας ευχηθούμε να έχετε μια όμορφη και λίγο πιο ζεστή αν και δεν προβλέπεται εβδομάδα. Μέχρι την επόμενη… Keep on groovin’!!! CU!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...