31 Δεκ 2012

TOP 10 Music countdown of the year 2012 by DJ Piko!!!!

Μια ανάσα πριν την αλλαγή του χρόνου, το Mykonos Ticker και το TOP - 10 Music countdown είμαστε εδώ σε μια ανασκόπηση για το 2012. Στο τελευταίο post της χρονιάς λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε τα καλύτερα νούμερο ένα τραγούδια που είχαμε στο TOP – 10 για τη χρονιά που μας πέρασε όπως εσείς θελήσατε και διαλέξατε...........
Μια χρονιά γεμάτη χαρές και λύπες για όλους μας, μια χρονιά με μεγάλες αλλαγές για την Ελλάδα μας αλλά και μια χρονιά γεμάτη μουσική και parties που εσείς τα κάνατε τόσο επιτυχημένα με την αγάπη σας. Συγχωρέστε μας αν κάποια τραγούδια δεν είναι μέσα στα καλύτερα ή θα θέλατε να είναι σε διαφορετική σειρά αλλά ιδίως για μερικά η απόφαση ήτανε πολύ δύσκολη.
Αρκετά όμως με τους προλόγους και ας περάσουμε να δούμε πως διαμορφώθηκαν τα TOP – 10!!!

Το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή κατά τη διάρκεια της χρονιάς:

το TOP – 10 των ξένων dance επιτυχιών της χρονιάς

  1. Stevie R – The way I drive (A tribute to Kavinsky – Nightcall)

2. HouseTwins feat Carlpit & Lio – The night
 

3. Pink Noisy feat. Radio Killer – Mestral (Consoul Trainin Radio Remix)


4. PSY – Gangnam style
 

5. LMFAO – Sexy and I know it
 

6. Playmen – Fallin

7. Charly H. Fox feat Maria Sena – Call me (radio edit)


8. Keemo feat Cosmo Klein – Beautiful Lie (Chuckie, Ortzy & Nico Hamuy remix)


9. Melanie Morena feat. Andy P – How are we gonna live (Original Mix)


10. Cristi & Housetwins – Don’t Let it Go 


Ας περάσουμε όμως να δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10 κατά τη διάρκεια της χρονιάς.


το TOP – 10 των Ελληνικών dance επιτυχιών κατά τη διάρκεια της χρονιάς

1. Playmen feat Σάκης Ρουβάς – Για μας

2. Μηδενιστής feat Demy – Ζωγραφιά (Nikos Souliotis & D.N.A remix)


3. Vegas – Πιο ψηλά


4. Μέλισσες – Πίκι πίκι


5. Νίνο – Απόψε δεν πάμε σπίτι 


6. Μιχάλης Χατζηγιάννης - Ό,τι θες 


7. REC – Άσε με να σ’ αγαπώ



8. Nigma – Πάμε Balada Boa (Mashup 2012)


9. TUS – Κάνε αυτό που σου είπα 


10. Άννα Βίσση – Δεν είναι ψέμα


Αυτά ήταν τα καλύτερα κατά την άποψή σας ξένα και Ελληνικά νούμερο ένα τραγούδια τη χρονιά που μας πέρασε. Πάντα χορευτικά, με πολύ ρυθμό και πολύ καλές παραγωγές. Συνήθως κάπου εδώ σας έχουμε ένα non – stop DJ set όπου λόγω της ανασκόπησης και την περίοδο των εορτών θα θέλαμε να είναι κάτι πολύ δυνατό. 

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν για πρώτη φορά από αυτή την στήλη τον Hardwell σε ένα video περίπου μίας ώρας από την Tomorrowland 2012. Τα λόγια περιττεύουν. Απλά ακολουθήστε το παρακάτω link και απολαύστε τη μαγεία της house μουσικής στο ζενίθ. 


Πιστεύουμε ότι σας ανταμείψαμε με τον καλύτερο τρόπο για αυτή την τεράστια αγκαλιά που έχετε δώσει σε αυτή την στήλη περίπου δέκα μήνες μέχρι τώρα. Ένα απλό ευχαριστώ είναι λίγο σίγουρα αλλά ελπίζουμε στο μέλλον να σας ευχαριστούμε όσο πιο πολύ γίνεται. Μια χρονιά τελειώνει με τον καλύτερο τρόπο και μια καινούρια έρχεται γεμάτη φιλοδοξίες, όνειρα πρώτα για όλους εμάς και ύστερα για την Ελλάδα μας.

Μια Ελλάδα που περνάει ναι μεν δύσκολες ώρες αλλά ποτέ δεν εξαφανίστηκε το χαμόγελο από τα χείλη κάθε Έλληνα. Ακόμα και στις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε καθημερινά, η διάθεση για μουσική και party είναι αστείρευτη. 


Για μας η χρονιά κλείνει χαρούμενα, και θέλουμε να πιστεύουμε το ίδιο και για εσάς. Να σας ευχηθούμε ολόψυχα να έχετε μια δημιουργική και χαρούμενη χρονιά γεμάτη χαμόγελα και υγεία. Όσο για εμάς και την στήλη TOP – 10 music countdown θέλουμε πάντα να σας προσφέρουμε τα καλύτερα και να σας κάνουμε να ξεχνιέστε από την μουντάδα της καθημερινότητας.

Να είμαστε η μουσική σας απόδραση κάθε Σαββατοκύριακο. Ελπίζουμε να το έχουμε πετύχει και να το καταφέρουμε ακόμα καλύτερα την καινούρια χρονιά. Θα τα πούμε του χρόνου λοιπόν και μέχρι τότε… Keep on groovin’!!! C U!!!

Συντάκτης : Dj Piko
Πηγή : Mykonos Ticker

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...