24 Δεκ 2012

Φιόγκοι: Προτάσεις για ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ στη μόδα


Ένα πολύ ιδιαίτερο αξεσουάρ που είναι πάλι στη μόδα και μπορεί εύκολα να μεταμορφώσει την εμφάνιση σας είναι οι φιόγκοι. Μπορεί εκ πρώτης, όταν σκέφτεστε έναν φιόγκο το μυαλό σας να πηγαίνει σε ένα ρομαντικό σύνολο, αλλά διευρύνοντας λίγο την εικόνα του θα δείτε πως ταιριάζει υπέροχα και σε άλλα στυλ ντυσίματος, όπως τα πιο funky και πιο rock.....
Επομένως, ο τρόπος με τον οποίο θα ταιριάξετε έναν φιόγκο, θα σας κάνει να αποκτήσετε και το ανάλογο ύφος.
Οι φιόγκοι λοιπόν μπορούν να φορεθούν από την κορυφή ως τα νύχια. Εννοείται βέβαια όχι όλοι μαζί, αφού η υπερβολή δεν έχει ποτέ καλά αποτελέσματα. Προτιμήστε να φορέσετε έναν μόνο φιόγκο, αυτός είναι αρκετός για να αλλάξει το σύνολο.
 Φιόγκοι (8)
Βάλτε φιόγκους στα μαλλιά σας, φορώντας ένα απλό κοκαλάκι ή μια στέκα, στο πουκάμισο ή την μπλούζα σας, στην φούστα ή το παντελόνι σας, ακόμα και στην τσάντα ή τα παπούτσια σας (φλατ ή τακούνια). Φιόγκους μεγάλους ή μικρούς, πάντα με μέτρο όμως. Αν ωστόσο δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε τους φιόγκους ως ένα μέρος των ρούχων σας, μπορείτε να τους φορέσετε ως κόσμημα, σε ένα βραχιόλι ή ένα κολιέ.
 
Μια πολύ καλή στιλιστική συμβουλή είναι το δέσιμο μιας κορδέλας σε σχήμα φιόγκου γύρω από την μέση σας, πάνω από μια απλή μπλούζα ή και μια ζακέτα. Επίσης, χρησιμοποιώντας και πάλι μια ωραία κορδέλα (από σατέν, μουσελίνα, βελούδο ή οποιοδήποτε άλλο υλικό προτιμάτε), θα μπορούσατε να φτιάξετε ένα μεγάλο φιόγκο σαν παπιγιόν στο πουκάμισο σας.
Δείτε μερικές ακόμη ιδέες:
Φιόγκοι (1)
Φιόγκοι (2)
Φιόγκοι (3)
Φιόγκοι (4)
Φιόγκοι (5)
Φιόγκοι (6)
Φιόγκοι (7)
Φιόγκοι (9)
Φιόγκοι (10)
Φιόγκοι (11)
Φιόγκοι (12)
Φιόγκοι (13)
Φιόγκοι (14)
Φιόγκοι (15)
Φιόγκοι (16)

Mykonos Ticker fashion
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...