29 Δεκ 2012

Ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης για τα τέλη κυκλοφορίας

ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ 60%
Με θετικό μάτι εξετάζεται η παράταση πληρωμής των τελών κυκλοφορίας, που λήγει στο τέλος του χρόνου, είπε σήμερα το πρωί ο γενικός γραμματέας πληροφοριακών συστημάτων, Χάρης Θεοχάρης.
Ο κ. Θεοχάρης, μιλώντας στο Mega, πρόσθεσε ότι από το επόμενο έτος θα εξετασθεί το ενδεχόμενο να αλλάξει η προθεσμία πάγιας ημερομηνίας καταβολής τελών, που είναι στο τέλος κάθε έτους, για την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, ώστε να αποφεύγονται οι ουρές.......
Σημειώνεται ότι περίπου το 60% των πολιτών που έχουν υποχρέωση να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας είχαν προσέλθει και εξοφλήσει τις οφειλές τους μέχρι τα μέσα της εβδομάδας ενώ τις τελευταίες μέρες σημειώθηκαν μεγάλες ουρές στα ταμεία των τραπεζών για την εξόφληση των τελών κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Δεκεμβρίου, είχαν αποσυρθεί περισσότερες από 70.000 πινακίδες ΙΧ (αύξηση κατά 15% σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα).

Ερωτηθείς ο κ. Θεοχάρης εάν ο αριθμός αυτός θα φτάσει τις 100.000, είπε ότι καταά πάσα ποθανότητα θα τις προσεγγίσεi. Σε περίπτωση που δεν δοθεί παράταση στα τέλη κυκλοφορίας, από την αρχή του χρόνου, όσοι δεν έχουν πληρώσει θα κληθούν να καταβάλουν το διπλάσιο ποσό.

Πηγή : ethnos.gr
Επιμέλεια : Mykonos Ticker NewsRoom
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...