24 Δεκ 2012

Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ!! Πώς να πετύχετε τα καλύτερα look!!

Δε ξέρω αν έχετε ήδη κανονίσει πού θα περάσετε το Χριστουγεννιάτικο και Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, ή αν είστε ακόμα στο ψάξιμο. Αλλά ό,τι κι αν κάνετε το σίγουρο είναι ότι εκείνες τις μέρες το μακιγιάζ επιτάσσει πιο γιορτινή διάθεση. Ε, κάπως περισσότερο θα περιποιηθούμε τους εαυτούς μας, δε θα αρκεστούμε σε μια μάσκαρα και ένα gloss όπως τις καθημερινές ημέρες.....
Προσωπικά το βαρύ μακιγιάζ και τα πολλά έντονα χρώματα δε τα συμπαθώ ακόμα και αν μιλάμε για Χριστούγεννα. Παρατηρώ πολλές όμορφες γυναίκες κάθε τέτοιες μέρες που ακόμα δεν έχουν αφομοιώσει τον κανόνα που λέει: ποτέ έντονα μάτια και έντονα χείλη μαζί. 
Οι δικές μου προτάσεις όσον αφορά στο χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ είναι οι παρακάτω και θα διαπιστώσετε πως είναι λαμπερές και ιδιαίτερες, χωρίς όμως να είναι παραφορτωμένες.

Με το που το είδα, το λάτρεψα. Η κλασσική γραμμή eyeliner γίνεται γιορτινή. Στο τελείωμα της γραμμής στην εξωτερική γωνία του άνω βλεφάρου και στην εσωτερική γωνία του κάτω, απλώστε με ένα μυτερό πινέλο λίγο χρυσό glitter ή χρησιμοποιήστε ένα χρυσό eyeliner. Δε θα δυσκολευτείτε να βρείτε κάποιο οικονομικό. Πολύ εύκολα μπορείτε να το συνδυάσετε με κατακόκκινο κραγιόν.

Η τελευταία λέξη της μόδας αυτό το χειμώνα. Vamp χείλη που δίνουν πολύ μυστήριο και sexy αποτέλεσμα. Είναι αρκετά έντονη η απόχρωση burgundy, επομένως στα μάτια παραμένετε σε γήινους τόνους ή σε μια απλή γραμμή eyeliner.

Παραμένω στο eyeliner, μόνο που αυτή τη φορά προτείνω λευκής ή παγωμένου ροζ απόχρωσης σκιά με shimmer στο άνω και κάτω βλέφαρο. Βάλτε και λευκό μολύβι στην εσωτερική γραμμή του κάτω βλεφάρου.

Το smokey eye είναι και θα είναι διαχρονικό. Αν το επιλέξτε σημαίνει πως ξέρετε να το κάνετε καλά και πως θεωρείτε δυνατό σας σημείο τα μάτια. Εννοείται πως στα χείλη επιλέγετε nude αποχρώσεις.

Last but not least, πολύ κλασσικό μακιγιάζ που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Έντονη γραμμή eyeliner και κόκκινα χείλη. Τόσο απλό μα τόσο κολακευτικό και θηλυκό.
Καλές και όμορφες γιορτές!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...