31 Δεκ 2012

763 συμβάσεις σε δήμους και επιστημονικά κέντρα

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΟΥ 2013
«Ποδαρικό» με 763 θέσεις εποχικού προσωπικού σε δήμους, ανώτατες σχολές, πολιτιστικούς φορείς, οργανισμούς και ερευνητικά κέντρα, κάνει ο καινούργιος χρόνος.
Σε εξέλιξη είναι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη σύναψη 151 συμβάσεων με εξωτερικούς συνεργάτες σε τέσσερα πανεπιστήμια και δύο ακαδημαϊκούς φορείς........
Με 40 συνεργάτες θα ενισχυθεί η Ακαδημία Αθηνών, ενώ 75 εμπειρογνώμονες θα απορροφηθούν στο Ακαδημαϊκό Διαδίκτυο.

Προσλήψεις θα κάνουν το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, το ΕΜΠ και η Σχολή Καλών Τεχνών, ενώ οικονομολόγους αναζητά και το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης. Προκηρύξεις για την κάλυψη 149 εποχικών θέσεων έχουν δημοσιεύσει οι δήμοι Κηφισιάς και Αμαρουσίου, ενώ 42 συμβασιούχους στην καθαριότητα θα προσλάβει και ο Δήμος Κορινθίων.

Τέλος, με 27 νέους υπαλλήλους θα ενισχυθεί η ΔΕΗ για την κάλυψη αναγκών υποκαταστημάτων της σε 15 πόλεις, ενώ 137 προσλήψεις θα πραγματοποιήσουν μέσα στον Ιανουάριο πολιτιστικοί φορείς από τη Λάρισα, τις Σέρρες, την Καβάλα, τη Θάσο, την Κορινθία και την Ηλεία.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ
Ευκαιρίες για καλλιτέχνες και νέους επιστήμονες

Σημαντικές υποτροφίες για ανώτερες σπουδές στις τέχνες και μεταπτυχιακά σε ανθρωπιστικές επιστήμες χορηγούν τα Ιδρύματα Ωνάση, Γουλανδρή και Χαροκόπου, ενώ το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας επιδοτεί τα δίδακτρα για το πρόγραμμα ειδίκευσης στα πληροφοριακά συστήματα.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΣΕ ΧΑΓΗ, ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
208 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΕ

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ: ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ

Ειδικοί ηλεκτρονικών υπολογιστών στην Κύπρο

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ 2013
Ερχονται προσλήψεις σε 15 μεγάλες εταιρείες

Πηγή : ethnos.gr
Επιμέλεια : Mykonos Ticker NewsRoom
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...