28 Ιαν 2016

Τουρισμός: Αυτοί είναι οι ελληνικοί προορισμοί με τα καλύτερα ξενοδοχεία

Tην πρώτη θέση κατέλαβε το Μέτσοβο με 89,64, ακολουθούμενο από......
το Ημεροβίγλι με 88,49. Η τρίτη θέση καταλαμβάνεται από το Γαλαξίδι, ενώ η τέταρτη ανήκει στο Καστράκι Τρικάλων. Η κατάταξη των 25 κορυφαίων προορισμών σε σχετική έρευνα της Trivago.

Σε συνέχεια της υψηλής θέσης που κατέλαβε η Ελλάδα στην προηγούμενη έρευνα της trivago, στην παγκόσμια κατάταξη των χωρών βάσει των ξενοδοχείων τους, εξετάστηκαν εκτενέστερα οι προορισμοί της Ελλάδας για το επίπεδο των επιλογών διαμονής που προσφέρουν.

Πώς κατατάσσονται, λοιπόν, οι ελληνικοί προορισμοί βάσει των ξενοδοχείων τους; Η trivago παρουσιάζει την κατάταξη των ελληνικών προορισμών με τα καλύτερα ξενοδοχεία.

Εξετάζοντας τους ελληνικούς προορισμούς και τη μέση βαθμολογία των ξενοδοχείων καθενός εξ αυτών, την πρώτη θέση κατέλαβε το Μέτσοβο με 89,64, ακολουθούμενο από το Ημεροβίγλι με 88,49. Η τρίτη θέση καταλαμβάνεται από το Γαλαξίδι, ενώ η τέταρτη ανήκει στο Καστράκι Τρικάλων.

Η πρώτη πεντάδα ολοκληρώνεται με τον Πλατύ Γιαλό στη Μύκονο, με 87,43. Οι υπόλοιπες θέσεις ανήκουν με τη σειρά στην Χώρα της Ίου, στην Χώρα της Αστυπάλαιας, στη Νάουσα Πάρου, στις Καμάρες Σίφνου, ενώ η δεκάδα κλείνει με τη Λίνδο στη Ρόδο.

Πέρα από τις δέκα πρώτες θέσεις, οι υπόλοιπες καταλαμβάνονται κυρίως από νησιωτικούς προορισμούς, τόσο του Αιγαίου, όσο και του Ιονίου.

Η Κρήτη, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα, με πέντε προορισμούς της να καταλαμβάνουν σημαντικές θέσεις της κατάταξης.
 
Επιπλέον, οι πόλεις της Πελοποννήσου που εμφανίζονται μεταξύ των πρώτων 50 προορισμών είναι τα Τρίκαλα Κορινθίας, η Καρδαμύλη, το Ναύπλιο, το Λουτράκι και η Μονεμβασιά.

Τέλος, οι πιο βόρειοι προορισμοί που παρουσιάστηκαν στην κατάταξη είναι η πόλη της Καστοριάς στην 20η θέση, η Πορταριά στην 24η, η πόλη των Ιωαννίνων στην 31η και η όμορφη Πάργα στην 46η.
Πηγή: euro2day.gr
Newsroom MykonosTicker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...