7 Απρ 2016

Facebook Live Video: Λανσάρισμα της λειτουργίας μετάδοσης ζωντανού video σε 60 χώρες [Video]

Η στροφή της Facebook στη ζωντανή μετάδοση video μέσα από το κοινωνικό δίκτυο έγινε.....
στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη με το λανσάρισμα της λειτουργίας Live Video στους χρήστες iOS που κατοικούν στις ΗΠΑ. Τώρα, έφτασε η ώρα να δούμε τη λειτουργία σε περισσότερες από 60 χώρες και στην πλατφόρμα Android, απόδειξη ότι θέλουν να επεκταθούν όσο πιο άμεσα γίνεται για να ανταγωνιστούν τα Meerkat, Periscope και YouTube.
Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα δείτε ένα νέο tab στην εφαρμογή Facebook, ανάμεσα στα friend requests και τις ειδοποιήσεις, από το οποίο θα μπορείτε να δείτε ποια videos παίζουν σε ζωντανή μετάδοση τη συγκεκριμένη στιγμή, από φίλους και celebrities που ακολουθείτε μέχρι τα πιο δημοφιλή σε όλο τον κόσμο ή σχετικά με τα ενδιαφέροντα σας. Στο ίδιο tab θα μπορείτε να βρείτε και videos που δεν είναι ζωντανά.
Φυσικά, θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε Live Video για συγκεκριμένο γεγονός ή group, να βλέπετε τις αντιδράσεις (Facebook Reactions) και τα σχόλια των χρηστών σε πραγματικό χρόνο, να προσκαλέσετε φίλους για να παρακολουθήσετε μαζί το Live Video κλπ. Ενδιαφέρουσα λειτουργία, αλλά μόνο για τη desktop έκδοση του Facebook, είναι το Facebook Live Map για να βλέπετε από που γίνεται η μετάδοση.

Χαμός θα γίνει…
Πηγή: techgear.gr
Newsroom MykonosTicker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...