10 Απρ 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/4

"Πρακτικές λύσεις και «πατέντες»"
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο......
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
 
Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε καλεί να σχεδιάσεις προσεκτικά και «επαγγελματικά» το πλάνο σου, ώστε πέρα από τις εντυπώσεις που θα κερδίσεις σε μια ενδεχόμενη παρουσίαση, να αποκομίσεις και κάτι πιο ουσιαστικό. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά και να σε εφοδιάσει με κάποια αξεσουάρ ή «πατέντες», που θα κάνουν απλούστερη την καθημερινότητά σου.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου έχεις όλες τις προδιαγραφές για να πετύχεις αυτό που θες, όπως το θες, έστω κι αν χρειαστεί να περάσεις από... σαράντα κύματα! Ακόμη θα έχεις την ευκαιρία να διευθετήσεις κάποια πρακτικά ζητήματα με τον άνθρωπό σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σου δημιουργήσει μια ανησυχία για τα οικονομικά σου, πολύ περισσότερο αν μια υπόθεσή σου δεν εξελιχθεί σύμφωνα με τις επιθυμίες σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως προσπάθησε να περιορίσεις τις αγορές και την καταναλωτική σου διάθεση. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Κριό σε ωθεί να οργανωθείς και να καταστρώσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια, διορθώνοντας κάποιες τεχνικές ατέλειες.
Ερωτικά
Μερικές φορές η ζωή τα φέρνει έτσι που ενώ εσύ αποποιείσαι το «διπλό παιχνίδι», τελικά βιώνεις τέτοιες καταστάσεις από την άλλη πλευρά! Ψάξε λοιπόν προσεκτικά τα πραγματικά δεδομένα στη ζωή ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ενθαρρύνει να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες και να αναδείξεις τα προσόντα σου, ώστε να διεκπεραιώσεις αποτελεσματικά τις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Κριό δημιουργεί ένα πιο λειτουργικό κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ αν συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, το πιθανότερο είναι να συνδυάσεις «το τερπνόν μετά του ωφελίμου»!
Ερωτικά
Η «ζωηρή» Αφροδίτη στον Κριό συνεχίζει να προσθέτει «αλατοπίπερο» στην προσωπική σου ζωή κι αν είσαι μόνος/η ίσως προκύψει κάτι εξαιρετικά «ενδιαφέρον»! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ενδέχεται να σου τεθεί ένα ερωτικό δίλημμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στον Κριό σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα με ισχύ αλλά και ειδικές γνώσεις ή ικανότητες, που σίγουρα μπορούν να συμβάλλουν στην ευκολότερη διεκπεραίωση των υποθέσεων σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε ωθεί να εντρυφήσεις σε κάποια... μυστήρια, δίνοντας τις δικές σου απαντήσεις. Επιπλέον όμως μπορεί να συμβάλλει σε μια μικρή αδιαθεσία, ικανή να ακυρώσει κάποιες από τις δραστηριότητές σου.
Ερωτικά
Θα έχεις την ευκαιρία να «διαπραγματευτείς» με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μακάρι όμως να ήταν όλα θέμα λογικής. Κι επειδή δεν πρόκειται για δουλειά, καλό είναι να ξεκινήσεις από το τι νοιώθεις κι όχι από την «χρησιμότητα» μιας σχέσης.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους προάγει την κοινωνικότητα σου, φέρνοντας σε κοντά σε άτομα με ποικίλα ενδιαφέροντα, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε αναζήτησή σου. Φρόντισε όμως να «βγάλεις» και κάτι ουσιαστικό από όλα αυτά, πέρα από θεωρίες και «λόγια του αέρα»! Επιπλέον, ο Ήλιος στον Κριό θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την τεχνική σου κατάρτιση και να εμπλουτίσεις τις επιστημονικές γνώσεις σου.
Ερωτικά
Η ημέρα είναι «γόνιμη» για ερωτικά παιχνίδια κι ίσως βιώσεις όμορφες όσο και έντονες καταστάσεις με μια νέα γνωριμία. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να μάθεις κάτι για τον άνθρωπό σου που θα σε απογοητεύσει ή θα σε στενοχωρήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στον Κριό, σε βοηθά να βελτιώσεις τα οικονομικά σου κι αν χρειάζεσαι κάποιο είδος εγγυήσεων θα τις έχεις! Επιπλέον ίσως λάβεις ένα χρήσιμο και λειτουργικό δώρο. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να ανοίξει έναν κύκλο επαγγελματικών επαφών αλλά αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, καλό είναι να «ποντάρεις» περισσότερο στις δικές σου ιδέες και στα ειδικά προσόντα σου.
Ερωτικά
Ο Δίας σε έχει πάρει «εργολαβικά» υπό την προστασία του και μπορείς να υπολογίζεις σε αυτόν, αφού όσο «μπερδεμένος/η κι αν νοιώθεις ή όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να σου βάλουν εμπόδια, τελικά θα γίνει αυτό που σε... συμφέρει!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους διευρύνει σημαντικά το βεληνεκές των επαφών σου κι αν προκύψει κάτι που σχετίζεται με το εξωτερικό, μην διστάσεις να προχωρήσεις. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Κριό μπορεί να συμβάλλει θετικά στην καλύτερη οργάνωση και την ιεράρχηση των στόχων σου, ενώ μια πρόταση συνεργασίας μπορεί να αλλάξει πολλά στην καριέρα σου αλλά και να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σου.
Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε μια φάση όπου «μετράς» τις προδιαγραφές μιας σχέσης, ελπίζοντας πως η λογική σου θα σου δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Αν όμως δεν «ακούσεις» και την διαίσθησή σου, το «σωστό» θα αποδειχθεί σύντομα... λάθος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους σε ωθεί να αναζητήσεις νέους τρόπους για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και παρά τα όποια «σκαμπανεβάσματα», τελικά ίσως αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Κριό μπορεί να συμβάλλει θετικά στην προμήθεια εξοπλισμού, ενώ αν σου παρουσιαστεί ή ευκαιρία μην διστάσεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα ή φορείς, επιδιώκοντας μια συνεργασία σε επαγγελματική βάση.
Ερωτικά
Πάντα έχεις την διάθεση να φροντίσεις τον άνθρωπό σου, προσφέροντάς του κάτι περισσότερο από ωραία λόγια αγάπης. Καλό είναι όμως να επιτρέπεις και σε εκείνον να εκφράζει τα αισθήματά του με τον τρόπο που επιλέγει κι όχι τον... δικό σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στον Κριό μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε ένα πρόσωπο συμβατό με τις αντιλήψεις σου και με το οποίο μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα από κοινού, αν «θυσιάσεις» την πιο επιπόλαιη πλευρά του χαρακτήρα σου και επικεντρωθείς σε πρακτικούς στόχους! Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους φαίνεται να αφήνει «μετέωρο» το θέμα μιας συνεργασίας αλλά από την άλλη πλευρά θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις κόσμο..
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, σήμερα μπορεί να γνωρίσεις ένα «ικανό στέλεχος», του ιατρικού ή επιστημονικού κλάδου, με το οποίο ακόμη κι αν σε πρώτη φάση η επαφή σας εξαντληθεί σε συζητήσεις κοινωνικού ή επαγγελματικού ενδιαφέροντος, είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει και συνέχεια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους δημιουργεί νέα δεδομένα στις εργασιακές σου σχέσεις κι ίσως για ένα διάστημα προβληματιστείς ή νοιώσεις μια αβεβαιότητα, τελικά όμως αν αντιδράσεις με την συνήθη υπευθυνότητά σου όλα θα γίνουν σύμφωνα με τους κανόνες. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Κριό σε καλεί να εξοπλίσεις τον χώρο σου με τα κατάλληλα αξεσουάρ αλλά και να βρεις πρακτικές ή ρεαλιστικές λύσεις γύρω από τα θέματα, που σε απασχολούν.
Ερωτικά
Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που καλείσαι να ισορροπήσεις ανάμεσα σε αυτά που ευχαριστούν εσένα κι εκείνα που «πρέπει» να κάνεις για να ικανοποιήσεις τους άλλους, σκέψου όμως ότι έχουν και οι άλλοι δικαίωμα να σε... υπηρετούν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στον Κριό σε ωθεί να βάλεις μια τάξη στις σκέψεις σου και να διευθετήσεις μια σειρά από πρακτικά ζητήματα, κάνοντας την καθημερινότητά σου πολύ πιο λειτουργική. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να συμβάλλει στην διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σου, καλό είναι ωστόσο να μην αρκεστείς μόνον σε κοινωνικές «αβρότητες» και κουτσομπολιά αλλά να στραφείς και σε κάτι πιο δημιουργικό!
Ερωτικά
Τα «μπερδέματα» καλά... κρατούν κι επειδή είναι δύσκολο να υπάρξει μια ομαλή ροή στις εξελίξεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφεθείς σε όσα -ευχάριστα ή όχι- σου συμβαίνουν, χωρίς όμως να θεωρήσεις ότι είναι και οριστικά.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να αναδείξει κάποιες γκρίνιες των «δικών σου» ανθρώπων, τελικά όμως όλα θα ξεπεραστούν αν δεν δώσεις και ιδιαίτερη σημασία! Επιπλέον, ίσως ασχοληθείς με τη λειτουργικότητα ή τον εξωραϊσμό του χώρου σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Κριό τονίζει τις πιο πρακτικές ανάγκες σου και σε ωθεί να αναζητήσεις νέους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσες να ενισχύσεις το εισόδημά σου.
Ερωτικά
Φαίνεται ότι κάποιος/α ενδιαφέρεται για σένα αλλά διστάζει να κάνει το «μεγάλο βήμα», εξ αιτίας της υπερβολικής ευαισθησίας σου. Αν λοιπόν συναινείς κι εσύ, δεν έχεις παρά να δείξεις το πιο «ρεαλιστικό» σου πρόσωπο, ώστε να τον/την κερδίσεις.
Πηγή:astrology
Newsroom MykonosTicker 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...