11 Ιαν 2016

Η πρώτη προεδρική δήλωση Κυριάκου: Ξεκάθαρη εντολή να προχωρήσουμε ενωμένοι σε ανανέωση

Ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους και την οικογένειά του
Κάλεσμα σύμπλευσης στην επόμενη μέρα της παράταξης σε Μεϊμαράκη, Άδωνι και Τζιτζικώστα......
- «Προχωράμε μαζί και ξεχνάμε όσα μας χωρίζουν» τόνισεΕνωτικός εμφανίστηκε στην πρώτη του προεδρική δήλωση ο νέος αρχηγός της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Όπως εξήγησε, οι ψηφοφόροι έδωσαν μια ξεκάθαρη εντολή να προχωρήσει η ΝΔ σε ανανέωση, όντας παράλληλα ενωμένη. «Μαζί προχωράμε και αφήνουμε πίσω όσα μας χωρίζουν» είπε χαρακτηριστικά.

Στη σύντομη πρώτη του δήλωση ως νέος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για μια μεγάλη και ιστορική μέρα για την παράταξη της ΝΔ.

«Η εντολή είναι ξεκάθαρη: δημιουργική ανανέωση και διεύρυνση, για εναλλακτική κυβερνητική λύση για τη χώρα» ανέφερε, μιλώντας για συσπείρωση των δυνάμεων ενάντια «στο λαϊκισμό μιας ανίκανης κυβέρνησης».

Χαρακτήρισε ακόμη φίλο του τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον οποίο συνεχάρη για τον αγώνα που έδωσε και σημείωσε ότι θα τον χρειαστεί δίπλα του ως πολύτιμο συνεργάτη.

«Θα προχωρήσουμε μαζί και με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και με τον Άδωνι Γεωργιάδη, με τα 400.000 μέλη του κόμματος» πρόσθεσε, ενώ ευχαρίστησε την οικογένειά του.

«Τώρα ξεκινά η ώρα της μεγάλης ευθύνης» κατέληξε.
Πηγή: protothema.gr
Newsroom MykonosTicker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...