20 Ιαν 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/1

"Έρευνες και αποκαλύψεις"
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο.......
 

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να κινηθείς με σχετικά «αθόρυβο» τρόπο, διερευνώντας προσεκτικά οτιδήποτε συνδέεται άμεσα με τα σχέδια σου. Αντίθετα αν βιαστείς να δράσεις, το πιθανότερο είναι να βρεθείς προ τετελεσμένων, αφού υπάρχουν συμφέροντα που έχουν «στήσει» τις δουλειές τους με αριστοτεχνικό τρόπο και θα αναγκαστείς είτε να «δεθείς» στο άρμα τους, είτε να αποχωρήσεις από το πεδίο της «μάχης».

Ερωτικά
Σχέσεις πολλές και κάθε είδους, ίσως μάλιστα και «ταξιδιάρικες», τουλάχιστον ως προοπτική. Η Αφροδίτη σε βοηθά να ζήσεις αυτό που πάντα επιθυμούσες αλλά το τι θα πράξεις τελικά είναι μια καθαρά δική σου υπόθεση.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα σε βάζει να «βουτήξεις» στις βαθύτερες σκέψεις σου και με δεδομένες κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις ή παραστάσεις δεν είναι δύσκολο να καταλήξεις ότι όλα είναι μάταια! Ωστόσο, το ζητούμενο δεν είναι να βρεθείς στα «Τάρταρα» αλλά να αλλάξεις ριζικά την νοοτροπία και την φιλοσοφία σου. Κι αν φέρεις στο φως αυτά που σε προβληματίζουν, κάθε «σκιά» θα διαλυθεί.

Ερωτικά
Μπορεί να μοιάζεις «μεθυσμένος/η» από την θετική επιρροή του Δία αλλά σίγουρα έχεις ήδη διακρίνει μέσα στο πλήθος αυτόν ή αυτήν που έρχεται να εκπληρώσει τους... μύχιους πόθους σου. Προσπέρασε λοιπόν τους δισταγμούς σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο Ερμής μπορεί να εξυπηρετήσει τις οικονομικές σου φιλοδοξίες, αρκεί να κινηθείς λαμβάνοντας υπόψη σου τα σχέδια κάποιων «κύκλων» που στην παρούσα φάση δεν έχει νόημα να τους πας κόντρα. Παράλληλα όμως καλό είναι να μην «ξεπουληθείς» στο όνομα του κέρδους ή κάποιων προνομίων, που όσο κι αν κάποιοι διατείνονται ότι θα είναι «αιώνια», στην πραγματικότητα έχουν κι αυτά την ημερομηνία λήξης τους.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σου υπόσχεται πολλά, όχι όμως στα πλαίσια μιας περιπέτειας, Από αυτές τουλάχιστον έχεις χορτάσει.. Αν λοιπόν σου γίνει μια πρόταση, μην διστάσεις να κάνεις το μεγάλο άλμα, αρκεί όμως να έχεις ξεκαθαρίσει με τα όποια «υπόλοιπα» του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το... άγνωστο σε κυνηγά και φυσικά υπάρχει λόγος γι’ αυτό. Με την καθοδήγηση του Πλούτωνα, θα έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποιες εκκρεμότητες με πρόσωπα που σου έχουν δυσκολέψει την ζωή. Και ίσως το πιο σημαντικό σε όλα αυτά είναι η συνειδητοποίηση ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτόν τον κόσμο αλλά αποτελεί μέρος μιας αλυσίδας συμφερόντων, που απειλεί να σε «δέσει» για τα καλά!

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας είναι διατεθειμένος να σου δώσει την «ερωτική αναγέννηση» που αναζητάς. Από εκεί και ύστερα ξέρεις ότι είσαι ιδανικός/η στο να «φορτώνεις» με συναίσθημα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ώστε... να μην μπορεί να σου ξεφύγει!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Μπορεί να πιστεύεις ότι έχεις τον έλεγχο των πραγμάτων, όμως η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα βάζει στο «κάδρο» των εξελίξεων όλα εκείνα που γίνονται αλλά δεν φαίνονται, με κίνδυνο να παρασυρθείς σε άστοχες ή μάταιες επιλογές, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου. Όμως το «παιχνίδι» δεν είναι εκ προοιμίου χαμένο, ίσα-ίσα που θα ωφεληθείς αν ψάξεις και φέρεις στο φως τις κρυμμένες αλήθειες.

Ερωτικά
Η παροιμία λέει ότι το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται και δεν θέλει πολύ για να την... επιβεβαιώσεις! Γιατί ανεξάρτητα με το τι θες εσύ, φαίνεται ότι παίζονται κάποια παιχνίδια πίσω από την πλάτη σου, πάντα για το... καλό σου φυσικά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Φαίνεται ότι ο Πλούτωνας σου έχει «φυλαγμένη» μια προσωπική πίκρα σχετικά με την στάση ή τις εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα βέβαια ίσως υπάρξουν και άλλοι/ες που θα έρθουν να σου «κλαφτούν» προσβλέποντας να καρπωθούν ένα γενναίο μερίδιο της φιλοτιμίας σου. Κάνε ότι καταλαβαίνεις αλλά μετά μην γκρινιάζεις για τους «αχάριστους κι αγνώμονες» που σε περιβάλλουν!

Ερωτικά
Ο ανάδρομος Ερμής σου προσφέρει απλόχερα ένα «ξαναζεσταμένο φαγητό»! Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου κτυπά την πόρτα, δίνοντας σου την ευκαιρία να «μετρήσεις» αν όντως έχει κλείσει το θέμα ή χρειάζεται επανεξέταση.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Με τον Πλούτωνα να δηλώνει εμφατικά «παρών» θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με οτιδήποτε αποτελεί μέρος του «μικρόκοσμου» σου, ξεκινώντας φυσικά από το σπίτι και την οικογένεια σου. Και το ζητούμενο είναι να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, τόσο κυριολεκτικά, όσο και μεταφορικά. Ίσως βέβαια κάποιοι να στενοχωρηθούν από τις αποφάσεις σου αλλά δες το σαν μια «καθαρτήρια» πράξη.
.
Ερωτικά
Όπως και να το κάνεις, η καλοτοποθετημένη Αφροδίτη σε χρίζει το αδιαφιλονίκητο φαβορί της ημέρας! Το μόνο πρόβλημα σου είναι πώς θα προλάβεις να ανταποκριθείς σε όλες τις προτάσεις. Μήπως να τους μαζέψεις όλους/ες σε μια δεξίωση;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει σε ένα «κομβικό» ταξίδι ή μια είδηση που μπορεί να αλλάξει πολλά στην ζωή σου. Ακόμη σε καλεί να επικεντρωθείς στην διερεύνηση καταστάσεων αλλά και την ριζική αναθεώρηση του «στενού» σου κύκλου, περνώντας φυσικά από «κόσκινο» κάθε επιλογή σου. Ίσως μάλιστα να είναι μια από τις φορές που η καχυποψία σου θα... πιάσει τόπο!

Ερωτικά
Ο Πλούτωνας σε βάζει να κυνηγάς την «αιώνια σχέση», αδιαφορώντας πλήρως για το πρόγραμμα και τις ανειλημμένες υποχρεώσεις σου. Έχει μάλιστα και την απαίτηση να ξεκαθαρίσεις με ότι κουβαλάς από το παρελθόν και να του... παραδοθείς αμαχητί!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να διερευνήσεις προσεκτικά μια οικονομική υπόθεση. Κατά τα άλλα, ο Κρόνος στο ζώδιο σου σε βοηθά να βάλεις σε μια τάξη τη ζωή σου και κυρίως να θέσεις όρια σε απαιτήσεις που σε ξεπερνούν. Ναι, σύμφωνοι δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να πετύχεις αλλά σκέψου, έχει νόημα να ταλαιπωρείσαι, προσπαθώντας να πετύχεις πράγματα που σου «φόρτωσαν» άλλοι;

Ερωτικά
Διεκδικήσεις, παιχνίδια... Η Αφροδίτη σου κάνει όλα τα κέφια και δεν μένει παρά να αποφασίσεις τι θα πράξεις με την... άστατη καρδιά σου! Μόνο φλερτ ή μήπως κάτι περισσότερο; Όπως κι αν το χειριστείς, μια εμπειρία κατάκτησης θα την έχεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σου, έχει όσο να ‘ναι τις... απαιτήσεις της κυρίως σε σχέση με τις «κρυφές» πλευρές όσων σε απασχολούν. Δεν είναι κακή ιδέα λοιπόν να κάνεις μια «στάση» στις τρέχουσες υποχρεώσεις σου, που έτσι κι αλλιώς δεν τελειώνουν ποτέ, για να αφοσιωθείς στην αναζήτηση των αιτίων που έφεραν τα πράγματα σε τέτοιο σημείο, που να μην σε ικανοποιεί τίποτα πια!

Ερωτικά
Εσύ βέβαια θέλεις να πάρεις το πρόσωπο που αγαπάς και να εξαφανιστείτε, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, όμως η Αφροδίτη έχει άλλα σχέδια και δεν αποκλείεται όχι μόνον «να σας πάρει κανένα μάτι» αλλά πολλά περισσότερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Πρόσωπα και καταστάσεις που χρήζουν διερεύνησης ξεφυτρώνουν μπροστά σου σαν τα μανιτάρια κι αρχίζεις να σκέφτεσαι μήπως πρωταγωνιστείς σε κάποια ταινία μυστηρίου και δεν το ξέρεις! Ο Πλούτωνας σε έχει βάλει στο στόχαστρο του αλλά όλα αυτά γίνονται για να ολοκληρώσεις ή να επανεξετάσεις κάποιες ημιτελείς υποθέσεις και να βγάλεις τα συμπεράσματα σου. Ανάλυσε το λοιπόν. και θα βρεις την άκρη!

Ερωτικά
Πάνω που χωρίζεις παντρεύεσαι και πάνω που παντρεύεσαι χωρίζεις! Ο Ουρανός «σε πάει και σε φέρνει» και μέχρι να κατακαθίσει ο κουρνιαχτός μην «δένεις κόμπο» τίποτα. Ούτε όρκοι, ούτε δεσμεύσεις, ούτε δηλώσεις, για να έχεις το πεδίο ελεύθερο.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Ο Δίας στην Παρθένο σε βοηθά να πετύχεις πολλά, καταβάλλοντας μια σχετικά μικρή προσπάθεια. Και η εύνοια σου δεν μπορεί να αλλοιωθεί παρά μόνον από φαινόμενα υπεροψίας ή αμετροέπειας, αν δηλαδή «καβαλήσεις το καλάμι» ή αρχίσεις να απλώνεις εκεί που δεν φτάνεις. Επίσης, λίγη προσοχή στις φιλίες σου δεν βλάπτει, αφού υπάρχουν κάποιοι που καιροφυλακτούν να εκμεταλλευτούν την αφέλεια σου.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε ευνοϊκή περίοδο, ωστόσο μην επαναπαύεσαι κι αφήνεις τον χρόνο να κυλά πιστεύοντας ότι θα είναι πάντα έτσι. Αν λοιπόν σου γίνει μια συγκεκριμένη πρόταση, αποδέξου την για να έχεις κάτι «σίγουρο» στα χέρια σου!
Πηγή:astrology
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...