13 Απρ 2016

Συνάντηση Δημάρχου Σύρου με μέλη του ΔΔ του συλλόγου "Πρόσβαση"

Προγραμματισμένη συνάντηση με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Σύρου «ΠΡΟΣΒΑΣΗ», παρόντος.....
του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου, κ. Δωροθέου Β’, πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 13 Απριλίου 2016, ο δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, κ. Γιώργος Μαραγκός.

Η συνάντηση αφορούσε στην υποστήριξη και ενίσχυση του έργου και του ρόλου του Συλλόγου, με κάθε πρόσφορο μέσο, εκ μέρους του Δήμου, αλλά και ολόκληρης της συριανής κοινωνίας.

Ο νεοσυσταθείς Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Σύρου «ΠΡΟΣΒΑΣΗ» στοχεύει στην υποστήριξη της λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου και στη διατήρηση του υψηλού επιπέδου παρεχόμενων υπηρεσιών. Τόσο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης όσο και ο δήμαρχος εξήραν το πολύ σημαντικό έργο που καλείται να επιτελέσει ο Σύλλογος, ιδιαίτερα σε αυτήν τη δύσκολη οικονομική περίοδο που βιώνει η χώρα μας, κατά την οποία η χρηματοδότηση του Νοσοκομείου από το κράτος είναι ελλιπής και η λειτουργία του, με δεδομένη την υποστελέχωση των δομών του, στηρίζεται στις άοκνες και ηρωικές προσπάθειες του προσωπικού του.
Ο Δήμος μας, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες του Συλλόγου, δεσμεύεται, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, να ενισχύσει και να υποστηρίξει ενεργά τη λειτουργία του, απευθύνοντας κάλεσμα προς όλη την τοπική κοινωνία και τους συμπολίτες μας, προκειμένου να σταθούν αρωγοί, συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο του.

Νιώθουμε την ανάγκη και την υποχρέωση να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας και να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στην Πρόεδρο του Συλλόγου, κα Ράνια Κουιμτζή, καθώς και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, επίτιμα μέλη του οποίου αποτελούν και οι προκαθήμενοι των δύο τοπικών μας Εκκλησιών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ και ο Σεβασμιώτατος Επίσκοπος π. Πέτρος Στεφάνου. Οφείλουμε δε να τονίσουμε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες αποτελούν φάρο ελπίδας και αισιοδοξίας, τόσο για τη διασφάλιση του υπέρτατου αγαθού, που είναι η υγεία μας, όσο και για την εμπέδωση κλίματος ασφάλειας εκ μέρους της τοπικής μας κοινωνίας και των επισκεπτών της Σύρου, δεδομένου ότι η λειτουργία του Νοσοκομείου είναι συνδεδεμένη με την ανάπτυξη του νησιού μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...