14 Απρ 2016

Γ. Λεονταρίτης: Στην εντυπωσιακή ιστορία του νησιού μας, προστέθηκε άλλη μια "χρυσή" σελίδα !!!

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης εκφράζει τα συγχαρητήριά του στον Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑ Σύρου......
για την πρόκριση στον τελικό της Volley League. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Από χθες βράδυ η Σύρος μετρά μια ακόμη μεγάλη επιτυχία και σήμερα φιγουράρει σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Ελλάδος με σχόλια εγκωμιαστικά που «μας κάνουν να νιώθουμε περήφανοι.

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα του ΦΟΙΝΙΚΑ, στη Διοίκηση, στους παίκτες, την τεχνική ηγεσία και τους φιλάθλους για τη ιστορική πρόκριση για δεύτερη φορά σε τελικό πρωταθλήματος της Α1 Βόλεϊ Ανδρών. 


Από βάθους καρδιάς τους ευχαριστούμε για αυτή την ιστορική στιγμή που προσέφεραν στους φιλάθλους της Σύρου και ολόκληρης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. 


Είμαι όμως απολύτως βέβαιος ότι η ομάδα μας έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει την εντυπωσιακή αγωνιστική της πορεία και να κατακτήσει τον τίτλο. 


Ο Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ έχει αποδείξει ότι με σκληρή δουλειά, στόχο και οργάνωση, μπορεί να ξεπεράσει τις όποιες δυσκολίες βρίσκονται στο δρόμο του και να κατακτήσει το στόχο του.

Η πρόκριση αυτή αποτελεί δικαίωση και για όλους όσοι στήριξαν το βόλεϊ όλα αυτά τα χρόνια.

Ως Αντιπεριφερειάρχης και ως άνθρωπος που έχει αφιερώσει πάρα πολλά χρόνια ενασχόλησης με το βόλεϊ, αισθάνομαι υπερήφανος που τρεις ομάδες των Κυκλάδων βρίσκονται στην κορυφή του Ελληνικού Πρωταθλήματος».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...