17 Ιαν 2016

TOP - 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Καλώς ορίσατε σε ένα ακόμη TOP – 10 Music countdown από το Mykonos Ticker. Φτάσαμε αισίως στο μέσον του Ιανουαρίου......
σε μία χρονιά που ξεκίνησε όχι και με τους καλύτερους οιωνούς. Βομβιστικές επιθέσεις στην Τουρκία, πέθανε ο David Bowie ένας θρύλος της μουσικής βιομηχανίας, ενώ γενικά επικρατεί μια τάση φόβου και αστάθειας παντού. Ένας κόσμος που εκεί που περίμενε πως η χαρά έλευσης της νέας χρονιάς θα γεμίσει χαμόγελα παντού, ξαφνικά καταλαβαίνεις πως αυτά διαρκούν μόνο τις μέρες εορτών.

Εμείς όμως δεν είμαστε εδώ για να σας θυμίζουμε τα καθημερινά σας προβλήματα. Όπως κάθε εβδομάδα θα σας παρουσιάσουμε τα καλύτερα dance τραγούδια όπως εσείς τα διαλέξατε από τον Ελληνικό και μη χώρο μέσα από δύο TOP – 10 charts κρατώντας σας την καλύτερη μουσική παρέα.

Μιλώντας για καλύτερα dance τραγούδια δε θα μπορούσαμε να φανταστούμε ένα dance chart χωρίς να έχουμε στο νούμερο ένα τον maître της dance μουσικής. Armin van Buuren και Cimo Fränkel μας λένε Strong ones.
Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:
1. Armin van Buuren feat. Cimo Fränkel - Strong Ones
2. Housetwins feat. Tyler Fiore – I will be king
3. Tiësto & Oliver Heldens – Wombass
4. Playmen – Stand by me now
5. Adele – Hello (Consoul Trainin remix)
6. Felix Jaehn ft. Jasmine Thompson – Ain’t nobody (Loves me better)
7. Mark F. Angelo & Eric Lumiere - New Day
8. Hardwell – Blackout
9. Martin Garrix Vs. Matisse & Sadko - Break Through The Silence
10. Andrea & Otilia feat. Shaggy & Costi – Passion
Νέο entry αυτή την εβδομάδα έχουμε την κλασσική φωνή του Shaggy μαζί με τους Andrea και Otilia να μας λένε passion. Εκεί συναντάμε τον Σάκη Ρουβά να μας λέει δυο θεοί ένα τραγούδι που όπως φαίνεται σας αρέσει πολύ και θα αργήσει να πέσει από το νούμερο ένα.
 
Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1. Σάκης Ρουβάς – Δυο θεοί
2. Άννα Βίσση – Για σένα
3. Διονύσης Σχοινάς 15 Έτη Φωτός (Kostas Lainas Official Remix)
4. KINGS - Εδώ Που Μ'άφησες
5. REC – Έχω εσένα
6. Μιχάλης Χατζηγιάννης - Θα Xαθώ Πριν Φύγω
7. STAN - Παράξενο Παιδί
8. Δέσποινα Βανδή - Μια Ανάσα Μακριά Σου
9. Νίνο – Έρχεται η νύχτα
10. Γιώργος Αλκαίος - Στα Βαθιά
Νέο entry για αυτή την εβδομάδα έχουμε ένα come back που το περίμεναν πολλοί θαυμαστές του εν λόγω καλλιτέχνη. Μιλάμε για τον Γιώργο Αλκαίο και το τραγούδι "στα βαθιά". Μια δυναμική μπαλάντα και συνάμα ένα δραματικό τραγούδι από το soundtrack της ταινίας μαριονέτες.
Με αυτό το νέο entry φτάσαμε στο τέλος της παρουσίασης των TOP – 10 μας. Non – stop DJ set έχει η συνέχεια και το ταξίδι μας μακρινό αυτή τη φορά και είναι μέχρι την Καλιφόρνια των Ηνωμένων πολιτειών της Αμερικής.

Εκεί συναντάμε τον Niles Hollowell-Dhar. Γεννημένος στις 6 Οκτωβρίου του 1988 στο Berkeley της California, και ασχολείται με την EDM μουσική. Το 2014 ξεκίνησε να γράφει electro house και συνεργασίες όπως με τους Firebeatz, R3hab, Tiësto, Carnage, Timmy Trumpet, DallasK ήταν αυτές που τον ανέβασαν επίπεδα στην παγκόσμια μουσική σκηνή. Το label που βγάζει τις δουλειές του είναι η Spinnin’ Records. Στο ranking του djmag.com για το 2015 βρίσκεται στην 23η θέση. Φυσικά μιλάμε για τον KSHMR. Εσείς δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το παρακάτω link και να πατήσετε το κουμπάκι με το PLAY για να ακούσετε ένα 70λεπτο set δυνατής και ξέφρενης μουσικής.
Μετά από αυτό το ασύλληπτα δυνατό set φτάσαμε στο τέλος μας για αυτή την εβδομάδα. Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο Facebook profile Piko Valdez

Επίσης για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε τo group μου στο facebook DJ Piko strikes back.

Όσο για να ακούτε τις νέες μου παραγωγές, διασκευές μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο  facebook DJ Piko.
Κάνοντας like στην προσωπική μου σελίδα μπορείτε να έχετε και τα free downloads των νέων μου διασκευών Όπως πολλοί έχετε ακούσει η νέα μου συνεργασία με τον παραγωγό του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός 94.9 Πέτρο Καρρά είναι γεγονός.
Η πρώτη μας διασκευή στο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου σπάστα ήταν μόνο η αρχή. Μπορείτε να την ακούτε από το official κανάλι της Heaven music ακολουθώντας το παρακάτω link.
Η νέα μας δουλειά έχει να κάνει με ένα mashup στα τραγούδια του Σάκη Ρουβά όλα καλά και του Γιώργου Μαζωνάκη έχω περάσει και χειρότερα. Μπορείτε να την δείτε και να την ακούσετε στο παρακάτω link
όπως και κάνοντας subscribe στο youtube κανάλι μας μπορείτε να βλέπετε τις δουλειές μας πρώτοι από όλους. Επίσης μην ξεχάσετε να γίνετε και μέλη στην επίσημη σελίδα της Noisy Records στο Facebook την οποία επιμελούμαστε με τον Πέτρο Καρρά και έχει να κάνει με όλες μας τις νέες παραγωγές.

Τέλος να ευχηθούμε στον Αντώνη, την Αντωνία, το Θανάση και την Αθανασία χρόνια πολλά για τις ονομαστικές τους γιορτές. Καλή εβδομάδα να έχετε και λίγες μέρες είναι θα περάσουν μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο. Μέχρι τότε…Keep on groovin’!!! CU!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...