10 Ιαν 2016

Ασυναγώνιστος, Πολυνίκης και Πρώτος ο Α.Ο Μυκόνου

Ο Α.Ο Μυκόνου ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι στο γήπεδο της Ερμούπολης. Αν και....... έβγαινε πρώτος και με ισοπαλία δεν έμεινε εκεί, αλλά επικράτησε με 0-2 του Α.Ο Σύρου και πήρε πανηγυρικά την πρώτη θέση του ομίλου τερματίζοντας μάλιστα αήττητος. Με τη νίκη αυτή, η ομάδα μας εξασφάλισε το βαθμολογικό πλεονέκτημα για τα μπαράζ ανάδειξης του πρωταθλητή Κυκλάδων (3 βαθμούς). Χρυσοί σκόρερ για την ομάδα μας ήταν ο Τσάλμας στο 41′ και ο Πετράι στο 87′.

Ο ΑΓΩΝΑΣ
Ξεκίνησε με πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες, δείγμα ίσως της έλλειψης ρυθμού μετά την πολυήμερη διακοπή.

Μετά το εικοσάλεπτο ο ΑΟΣ,που μέχρι τότε είχε δύο σουτ του Ραμπαβίλα στο 11′ και του Αμπτούλ στο 13′ άουτ χωρίς να ανησυχήσουν ιδιαίτερα, ζωήρεψε πήρε πρωτοβουλίες και απείλησε με σέντρα σουτ του Κότσι λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι, μία κεφαλιά του Μουράι στο 25′ και νέο σουτ του Κότσι στο 27′ που έβγαλε ο διακριθέντας Σαββόπουλος.

Ο ΑΟ Μυκόνου που ελάχιστα είχε φανεί επιθετικά,στο 17 ο Τσάλμας σε φάουλ του Ξένου δεν έπιασε καλά το σουτ μέσα στην περιοχή και ένα κόψιμο από δεξιά του Χιλάι δεν βρήκε τον Μωυσίδη,ευτύχησε να προηγηθεί σε κρίσιμο χρονικά σημείο.

Στο 41′ βαθιά μπαλιά του Ξένου ο Τσάλμας κατάβασε στην πλάτη της άμυνας και εκτέλεσε για το 0-1.

Β' ΜΕΡΟΣ
Αρχικά ο Ραμπαβίλας στο 49′ μετά από όμορφη προσποίηση σούταρε ελάχιστα άουτ και μετά για 20′ η Μύκονος έδειχνε να ελέγχει και να έχει φέρει το ματς στα μέτρα της.

Στην συνέχεια η άνοδος των Κότσι και Πρίντεζη απέφερε ένα πεντάλεπτο ξέσπασμα των γηπεδούχων που πλησίασαν τρεις φορές στην ισοφάριση.

Στο 64′ Μουράι, Ραμπαβίλας και Αμπτούλ συνδυάστηκαν, αλλά το σουτ του τελευταίου απέκρουσε δύσκολα ο Σαββόπουλος.

Στο 66′ ο Κόσι σέντραρε και ο Πρίντεζης κατάβασε μα δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 68′ διαγώνιο του Καρίμαλη πέρασε παράλληλα λίγο άουτ.

Στο 72′ ο Ρούσσος τροφοδότησε τον Πρίντεζη που κρεμασε τον Σαββόπουλο,αλλά ο έμπειρος Αργυρίου πρόλαβε λίγο πριν η μπ’αλα περάσει την γραμμή.

Μάλιστα προσέκρουσε ο ίδιος στο δοκάρι με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί.

Στο 82′ και στο 85′ σους κενούς χώρους αστόχησαν οι Αμπαδίνης και Πετράι και στο 87′ κρίθηκαν όλα με το γκολ του Πετάι με σουτ,πάλι στην αντεπίθεση 0-2

Το ματς έληξε με τα ιπποτικά χειροκροτήματα των Συριανών φιλάθλων στους νικητές.

Α.Ο ΣΥΡΟΥ-Α.Ο ΜΥΚΟΝΟΥ 0-2
Α.Ο Σύρου (Βαρθαλίτης): Συριανός, Καρίμαλης, Βαβουράκης (Πρίντεζης Λ 46΄), Γατσέλος, Μουράι, Ρούσσος, Κώτσης, Μπαλόπιτας, Μουλίδης (Γκούφας 46΄), Ραμπαβίλας, Αμπντουλ.

Α.Ο Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Μπαλής, Ξένος, Αργυρίου (Μύρτινας 74΄), Καρατσάς, Αργυρόπουλος, Αμπαδίνης, Μπαμπακαρ, Τσάλμας (Πετράι 81΄), Χιλάι (Ράγια 63΄), Μωυσίδης.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ. Ζαράνη, Αρμακόλα και Νομικού
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...