13 Ιαν 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/1

Τύχη και παροχές 
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο......
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία, εξυπηρετεί άμεσα τα επαγγελματικά σου σχέδια κι είναι το σωστό timing για να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου ή να αναζητήσεις βοήθειες. Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα ίσως σε κάνει να «βουτήξεις» στο παρελθόν, αναβιώνοντας ενδιαφέροντα κι ενασχολήσεις μιας άλλης εποχής! Μπορεί να λάβεις κι ένα μήνυμα που θα σου θυμίσει πολλά.
Ερωτικά
Ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να «ξυπνήσει» την επιθυμία σου για μια συναρπαστική περιπέτεια κι επειδή μάλλον θα τα παίξεις «όλα για όλα», τα αποτελέσματα μπορεί να είναι από πολύ καλά μέχρι απογοητευτικά!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία είναι ένας πολύ καλός οιωνός για τις σπουδές και γενικότερα την επιμόρφωσή σου, επιπλέον όμως μπορεί να σου «δώσει» κι ένα «ονειρεμένο» ταξίδι! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει στην αξιοποίηση των αποθεματικών σου και την βελτίωση των οικονομικών σου, είτε μέσω ενός οικογενειακού βοηθήματος, είτε με την επιστροφή κάποιων δανεικών.
Ερωτικά
Αν έχεις ελευθερία κινήσεων, μην διστάσεις να ακολουθήσεις τον δρόμο της καρδιάς σου, αφού το πρόσωπο που θα σε συντροφέψει μπορεί να σε καλύψει σε πολλά επίπεδα. Βιάσου όμως, γιατί η ευκαιρία μπορεί να χαθεί!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία σε στηρίζει οικονομικά, ίσως μάλιστα λάβεις μια σημαντική βοήθεια από ένα οικείο σου πρόσωπο. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν τις αγορές και τις επενδύσεις. Παράλληλα το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα διεγείρει τις ανθρωπιστικές ευαισθησίες σου κι είναι πιθανόν να κάνεις ότι μπορείς για να φροντίσεις ή να εμψυχώσεις άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση.
Ερωτικά
Αν επιθυμείς μια σχέση που έχει τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε γάμο ή συμβίωση, η Αφροδίτη μπορεί να σου κάνει το χατίρι! Ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια «δεύτερη ευκαιρία» με ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια συνεργασία, που θα σου ανοίξει τον δρόμο των επιτυχιών. Ακόμη, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αποκτήσεις οτιδήποτε διευκολύνει την επικοινωνία σου. Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα σε καλεί να δημιουργήσεις μια πιο «οικογενειακή» ατμόσφαιρα στη δουλειά σου, ώστε να πάνε όλα «ρολόι».
Ερωτικά
Καλείσαι να συνδυάσεις την δυναμική μιας περιπέτειας με την ανάγκη σου να κτίσεις μια μόνιμη σχέση που θα σε καλύπτει πολλαπλά. Κι αν όλο αυτό με βάση την λογική δείχνει «απίθανο», ίσως ήρθε η ώρα να σου συμβεί!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία ευνοεί τις οικονομικές σου επιδιώξεις, καλό είναι όμως να μην βιαστείς να ξοδέψεις πριν εισπράξεις και το κυριότερο να μην προβείς σε αχρείαστες σπατάλες. Ακόμη, στην δουλειά σου, κάποια πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα του αναμενομένου. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας τονίζει την συναισθηματική αξία που έχουν για σένα κάποια παλιά αντικείμενα ή ενδιαφέροντα.
Ερωτικά
Κατακλύζεσαι από έντονα συναισθήματα κι ίσως θελήσεις να ζήσεις τον έρωτά σου με ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Αν όμως αυτό συνδυάζεται με την αναβίωση καταστάσεων που σε πλήγωσαν, τότε... δεν σου κάνει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία σε κάνει πιο αισιόδοξο/η και το καλό είναι ότι θα λάβεις και... έμπρακτες αποδείξεις της υποστήριξης που σου παρέχει το σύμπαν! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί κάθε προσπάθειά σου να βελτιώσεις τις συνθήκες τις διαβίωσής σου, είτε πρόκειται για κινήσεις που στοχεύουν στην κάλυψη των αναγκών του σπιτιού σου, είτε για την σύσφιξη των οικογενειακών σου σχέσεων.
Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν την δημιουργία μιας σχέσης που μπορεί να εξελιχθεί σε γάμο ή συμβίωση και σίγουρα μπορείς να αισιοδοξείς. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως είναι μια καλή στιγμή για να τα ζητήσεις... όλα!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να συμβάλλει σε ευχάριστες εξελίξεις στο σπίτι αλλά και την δουλειά σου, ενώ αν έχεις κατά νου να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, το σύμπαν σου ανάβει το πράσινο φως. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη σε καλεί να αναβιώσεις κάποια παλιά σου ενδιαφέροντα. Ίσως μάλιστα βρεθείς σε ένα μέρος ή λάβεις μια είδηση που θα «ξυπνήσει» μέσα σου όμορφες μνήμες.
Ερωτικά
Τραβάς τα βλέμματα των άλλων επάνω σου κι αν βέβαια το επιθυμείς μπορείς να έχεις κάτι περισσότερο από την ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σου! Πρόσεξε όμως μήπως «ξανακυλήσεις» σε κάποιες αδυναμίες ή εξαρτήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να συμβάλλει θετικά στην διεύρυνση του κύκλου των επαφών και των γνωριμιών σου, φέρνοντας σε κοντά σε πρόσωπα που αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Ίσως ακόμη να λάβεις μια καλή είδηση. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα λάβεις ένα κληροδότημα ή ανακαλύψεις κάποιο «θαμμένο» ή κρυμμένο αντικείμενο αξίας.
Ερωτικά
Με τον Άρη στο ζώδιο σου, η διάθεσή σου είναι μάλλον ορμητική και ασταθής κι είναι εύκολο να υποκύψεις σε επιθυμίες ή ορμές, που θα σε κάνουν να «χάσεις» τον εαυτό σου ή να... μετανιώσεις πικρά!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Είσαι μάλλον από τους/τις πιο ευνοημένους/ες της ημέρας κι αν αξιοποιήσεις σωστά το πλεονέκτημά σου και τις βοήθειες που παίρνεις, μπορείς σίγουρα να κάνεις άλματα προόδου, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον οικονομικό τομέα. Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα σε καλεί να επικεντρωθείς και σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, αφού και από εκεί έχεις να λαμβάνεις!
Ερωτικά
Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να «δέσεις» μια σχέση, συνειδητοποιώντας την αξία και το περιεχόμενό της. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να προκύψει μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο, που έχεις καημό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου, μπορείς να γίνεις ο «άρχοντας» των εξελίξεων, αναδεικνύοντας το πλήθος των αρετών σου! Παράλληλα το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα σε ωθεί να ασχοληθείς και με την βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σου ευεξίας, ακολουθώντας κυρίως κάποιες παραδοσιακές «συνταγές». Ακόμη, δεν αποκλείεται να ξαναζήσεις καταστάσεις του παρελθόντος.
Ερωτικά
Δεν αποκλείεται να υποκύψεις ξανά στην γοητεία μιας παλιάς σου αγάπης και μάλιστα σε καθεστώς μυστικότητας! Γενικότερα, φαίνεται ότι υπάρχουν κάποιες δεσμεύσεις που καθιστούν δύσκολη μια «κανονική» σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να επιδράσει θετικά στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα λάβεις και μια κρυφή βοήθεια από ένα πρόσωπο που σε εκτιμά και εγγυάται για σένα. Ακόμη μπορεί να σου αποκαλυφθούν κάποιες πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για συγκινήσεις και περισσότερες αγκαλιές με φίλους ή φίλες.
Ερωτικά
Είναι βέβαιο πως έχεις κοντά σου πρόσωπα που ενδιαφέρονται και νοιάζονται για σένα, φρόντισε λοιπόν να τους φέρεσαι σωστά και να μην τα πληγώνεις, ακόμη κι αν έχεις κάποιες ενστάσεις για τις επιλογές τους!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία ευνοεί τις επιδιώξεις σου κι ίσως τελικά κάποια πράγματα να γίνουν πολύ πιο εύκολα από όσο υπολόγιζες. Ενδεχομένως να ωφεληθείς από μια συμφωνία ή την ένταξή σου σε μια ομάδα. Παράλληλα, ο Χείρωνας στο ζώδιό σου σε καλεί να προτάξεις το συναίσθημα και τον ανθρωπισμό σου, αναλαμβάνοντας έναν ενεργό ρόλο σε σχέση με την φροντίδα ατόμων που υποφέρουν.
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, το σύμπαν απλά θα φροντίσει να περάσεις πολύ όμορφα! Αν όμως είσαι μόνος/η, μπορεί να οδηγηθείς σε μια επιλογή που χαρακτηρίζεται περισσότερο από συμπόνια, παρά από έρωτα.
Πηγή: astrology.gr
Newsroom MykonosTicker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...